Kişilik & Karakter Sizi bu hayata bağlayan bir şey var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ben: geleceğe ve gelecekte büründüğüm kişiliğe karşı olan merakım. Sizi bu hayata bağlayan bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İzmirli2735 Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl Bir şey değil çok şey var. Yaşamak için en başta benliğim var.. 1 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gelecekten umudum var sadece o bağlıyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Umut güzel bir şey, kaybetmemen dileği ile.. Yorumla karamelizeaşk +1 yıl İnşallah Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İmtihan 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani? Yorumla sedatkalender49 +1 yıl İnancım gereği bi imtihana tabi tutulduğuma inanıyorum, intihar bu imtihanı kaybetmeme sebep olacaktır. Yaşamak zorundayım Yorumla Soran +1 yıl Anladım, teşekkürler cevap için. Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Rica ederim Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet var kanks seni yok mu 🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Var "kanks" Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Aaa ben miyim yoksa canım ben ❤️ Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Sadece dini inanç 1 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Hayallerim ve egom 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ego... hmm, tuhaf bir cevap. Yorumla Devoxer +1 yıl Nasıl biri olacağını düşünüyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Bilmem, düşününce de aklıma bir şey gelmiyor, o yüzden merak ediyorum. Yorumla Devoxer +1 yıl Zannetmiyorum, ben hassas ve duygusal biriyim diyen bir hanımefendi kendini acımasız bir diktatör olarak göremez. Belki bir terapist başarılı bir psikolog.. Yorumla Soran +1 yıl Hassas ve duygusal biri olup olmadığımı bilmiyorum ne yazık ki.. Psikolog olmak isterdim ama o da meraktan ve büyük ihtimalle pek başarılı olmazdım. Yorumla Devoxer +1 yıl Orasını kendin düşün, agucuk zamanla oturur. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bir şey değil çok şey var. Yaşamak için en başta benliğim var..
Gelecekten umudum var sadece o bağlıyor
Umut güzel bir şey, kaybetmemen dileği ile..
İnşallah
İmtihan
Nasıl yani?
İnancım gereği bi imtihana tabi tutulduğuma inanıyorum, intihar bu imtihanı kaybetmeme sebep olacaktır. Yaşamak zorundayım
Anladım, teşekkürler cevap için.
Rica ederim
Evet var kanks seni yok mu 🤣
Var "kanks"
Aaa ben miyim yoksa canım ben ❤️
Ailem Ve Hedeflerim
Sadece dini inanç
inancım
Hayallerim ve egom
Ego... hmm, tuhaf bir cevap.
Nasıl biri olacağını düşünüyorsun?
Bilmem, düşününce de aklıma bir şey gelmiyor, o yüzden merak ediyorum.
Zannetmiyorum, ben hassas ve duygusal biriyim diyen bir hanımefendi kendini acımasız bir diktatör olarak göremez. Belki bir terapist başarılı bir psikolog..
Hassas ve duygusal biri olup olmadığımı bilmiyorum ne yazık ki.. Psikolog olmak isterdim ama o da meraktan ve büyük ihtimalle pek başarılı olmazdım.
Orasını kendin düşün, agucuk zamanla oturur.
İnan yok