Burçla alakası yok diyenler sorumu terketsin😅😅
Ben ikizler diyorum sonra da koç ve aslan😎

Burçla alakası yok diyenler sorumu terketsin😅😅
Ben ikizler diyorum sonra da koç ve aslan😎
Burçlar ile alakası yok :D :D şaka şaka
Bence yengeç burcu olabilir yani benim burcum :D Yengeç burcu genellikle duygusal ve evcimen özellikleriyle bilinir. Aile değerlerine önem verirler ve genellikle korumacı bir tutum sergilerler. Eğlence anlayışları da genellikle daha sıcak ve samimi ortamları tercih edebilir. Yengeç burcu insanları genellikle yakın arkadaşları ve aileleriyle geçirdikleri zamanı önemserler. Ev partileri, arkadaş toplantıları, aile etkinlikleri veya rahat bir ortamda vakit geçirmekten keyif alabilirler. Ayrıca Yengeç burcu insanları son derece duygusal ve hassas olabilirler. Başkalarının duygularına karşı empati kurabilme yetenekleri yüksektir. bu yüzden de şaka yaparken ya da eğlenirken başkalarını da düşünürüz. Mesela Yengeç burcu insanları duygusal olarak dalgalanabilirler. Bir gün mutlu ve enerjik olabilirlerken, ertesi gün içine kapanık ve duygusal olabilirler. ama bu bizim eğlenceli olmamıza engel değildir tabi ki de Yengeçler, genellikle güçlü bir hafızaya sahiptirler. Özellikle duygusal anılarını uzun süre hatırlayabilir ve geçmişe duygusal bağlar kurabilirler. ayrıca geçmişte olan şeyler hakkında çok iyi şaka yapabiliriz.. .
Cevap
9Cevap
Tabi ki ben :D Keyifli geceler..
🤣🤣🥰
🤣 yaşasın İkizler enerjisi 💫🥂❣️
Yaşasın tabii🥳🥳
ben olmadigim kesin, yasam enerjisini somuren biriyim
Hiç birisi değil çünkü eğlenmiyorm hayat enerjim bitti
Boğa ile terazi dir. Aslanlar çok egolu anlaşamıyorum.
Yengeç eğlenceli değil, eğlenceyi bulan 😎
tamam siz icat ettiniz kfkfkg
Başak çünkü ben 5 eylül ondan kendimden biliyorum ne kadar değerli olduğumu:)
Aslan tabi ki
Kova 😀 kendimden biliyorum 😜
Yay deyolla abla :(
Benim burcum yok , burçla alakası yok 🙃
Ben de aslan diyorum😁
ɪ̇ᴋɪ̇ᴢʟᴇʀ ᴠᴇ ʏᴀʏ
İkizler
Aslan diyorum
Yaymi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?