Kişilik & Karakter Birilerine bağımlı olmak kötü değil mi? ViiDe Takip Et Xper 6 Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Her işini kendin yapabilir misin Güncellemeler+1 yıl İkinci soruyu yanıtlayabilirsin dd Birilerine bağımlı olmak kötü değil mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Evet çok kötü 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Maddi olarak babama bağlıyım, onun imkanlarından faydalanıyorum çoğunlukla. 0 0 Yorumla
Thecolll Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Çok şükür yaparim elimden her iş gelir sağlığım olduğu sürece kimseye minnet etmem 0 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı. 100 yaşında senin için zor olmazmi teyzecigim 0 1 Yorumla ViiDe +1 yıl Yok canımcım Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kendimi ameliyat etmek dışında evet :D 0 7 Yorumla ViiDe +1 yıl Hıh tamam o sorun değil dkdk Yorumla Jagras +1 yıl uzay gemisi bile yaparım o zaman :D Yorumla ViiDe +1 yıl Djskdj e tabi inanç önemli Yorumla Jagras +1 yıl Azim hırs irade 😂😄 Yorumla ViiDe +1 yıl Bende olmayan şeyler d Yorumla Jagras +1 yıl Olur olur dert etme 😄 Yorumla ViiDe +1 yıl Dd Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Çok kötü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet çok kötü
Maddi olarak babama bağlıyım, onun imkanlarından faydalanıyorum çoğunlukla.
Çok şükür yaparim elimden her iş gelir sağlığım olduğu sürece kimseye minnet etmem
100 yaşında senin için zor olmazmi teyzecigim
Yok canımcım
Kendimi ameliyat etmek dışında evet :D
Hıh tamam o sorun değil dkdk
uzay gemisi bile yaparım o zaman :D
Djskdj e tabi inanç önemli
Azim hırs irade 😂😄
Bende olmayan şeyler d
Olur olur dert etme 😄
Dd
Her işimi kendim yaparim
Şükür kimseye bağımlılığım yok