Kişilik & Karakter Hepinize iyi geceler haftasonu nasıl geçti? Yeni bir haftaya hazır mıyız? Elinin_körü Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Mutlu bir haftasonundan sendromsuz bir pazartesiye geçmenizi diliyorum😊 Hepinize iyi geceler haftasonu nasıl geçti? Yeni bir haftaya hazır mıyız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. İyi geceler benim çok uykusuz geçti 1 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Yorucuydu ya 2 gün tatil yetmiyor banaa🤭 1 2 Yorumla Elinin_körü +1 yıl Yıllık izninde dinlenirsin inşallah 😊 Yorumla Melioraa +1 yıl İnşaAllah 😊 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Elinin körü nasıl geçicek başka 😒 1 5 Yorumla Elinin_körü +1 yıl Güzel ve huzurlu olabilirdi😑 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Çalıştık 😬 Yorumla Elinin_körü +1 yıl Dinleniceğin günler de gelir elbet 😊 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Neyseki yarın dinlenicem 😌 Yorumla Elinin_körü +1 yıl Bak güzel günlerde varmış Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. içerek geçti kötü ama iyi denebilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İyi geceler benim çok uykusuz geçti
Yorucuydu ya 2 gün tatil yetmiyor banaa🤭
Yıllık izninde dinlenirsin inşallah 😊
İnşaAllah 😊
Elinin körü nasıl geçicek başka 😒
Güzel ve huzurlu olabilirdi😑
Çalıştık 😬
Dinleniceğin günler de gelir elbet 😊
Neyseki yarın dinlenicem 😌