Kişilik & Karakter Ankaralı adamlar neden sinirli oluyorlar? xlu2s Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Onlarda bunu farkettim keko dediğimde çok kızyorlar Buradan öpücükler onlara Güncellemeler+1 yıl Buradan onlara koskoca sevgiler ve öpücüklerimi yolluyorumcanlarım ciğerlerim Ankaralı adamlar neden sinirli oluyorlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir ben sinirli değilim mesela ne alakası var sinirli olmak ile. :D 0 2 Yorumla xlu2s +1 yıl Genelde öyleler ama bunu farkettim sen istisnai bir durumsun 😄 u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim :D yok bende şaka yaptım sen haklısın zaten sinirli rolü yapayım dedim benden sinirli rolü bile çıkmıyor :D
Haaneke Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Çünkü Ankara'da deniz var ama onlar bilmiyor nasıl gideceklerini 1 0 Yorumla
hypnogaja_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl burada deniz yerine her yer bina dolu olduğu için biz ankaralı insanlar gergin oluyoruz 😌😌 0 5 Yorumla Haaneke +1 yıl Binaları mavi yapsanız biraz rahatlar mısınız acaba :D Yorumla xlu2s +1 yıl çok pıtırcıksınız ama yani Yorumla hypnogaja_ +1 yıl @Haaneke kurtarmaz ya Yorumla xlu2s +1 yıl ne kurtarır ozaman dgsgds Yorumla Haaneke +1 yıl Dinozor parkı da kurtarmadı :D Yorumla
BestxPeria Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Birde hayırdır gardaş ne bakinnn dik dik diyorlar dsds 0 1 Yorumla xlu2s +1 yıl evet glfdsgs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kişiye göre değişir ben sinirli değilim mesela ne alakası var sinirli olmak ile. :D
Genelde öyleler ama bunu farkettim
sen istisnai bir durumsun 😄
Teşekkür ederim :D yok bende şaka yaptım sen haklısın zaten sinirli rolü yapayım dedim benden sinirli rolü bile çıkmıyor :D
Çünkü Ankara'da deniz var ama onlar bilmiyor nasıl gideceklerini
burada deniz yerine her yer bina dolu olduğu için biz ankaralı insanlar gergin oluyoruz 😌😌
Binaları mavi yapsanız biraz rahatlar mısınız acaba :D
çok pıtırcıksınız ama yani
@Haaneke kurtarmaz ya
ne kurtarır ozaman dgsgds
Dinozor parkı da kurtarmadı :D
Birde hayırdır gardaş ne bakinnn dik dik diyorlar dsds
evet glfdsgs
neremiz sinirli lan vururum seni :D
Kendilerini bir halt sanıyorlar çku
Cok. kibarimdir