Kesinlikle ve kesinlikle insanların...
Ama herşeye rağmen hayat ile mücadele etmem gerektiğinin ve asla ama asla pes etmenin bir seçenek olmadığının.

Kesinlikle ve kesinlikle insanların...
Ama herşeye rağmen hayat ile mücadele etmem gerektiğinin ve asla ama asla pes etmenin bir seçenek olmadığının.

Merhaba,
Yaşım ilerledikçe bende aynı senin gibi insanların farkına vardım. İnsanların insan olmadığını, oscarlık oyuncu olduğunu, menfaat ve çıkar için her şeyi yapabileceklerini anladım..
Önemli olan ben ailem ve sevdiklerim olduğunu anladım...
Önemli olan ben ailem ve sevdiklerim...
Kesinlikle kardeşim 😅 Her daim
Yaşım ilerledikçe genelde kimseye güven olmayacağını insanın kendisinden başka kimsesi olmadığını ve zor zamanlarda kendimiz hariç kimseden beklenti içinde olmamız gerektiğini anladım.. çünkü maalesef hayat çok da adil değil bu yüzden de kendi başımızın çaresine bakmak gerekiyor.
Çok doğru anlamışsın barış. Tırnağın varsa kafanı kaşırsın demişler
Aynen öyle..
Kimse için çabalamam gerektiğini, hiç bir şey için aceleme etmemem gerektiğini, kendimi sevmem gerektiğini farkinda vardım... hoş geldin 30 lu yaşlarım 🥳🥳
Bunun için geç kalmadın mı yaaa 😂
30 umda akıllandım ben biraz geç anlıyorum😁🙄
Cevap
0Cevap
Herkesin iyi niyet hak etmediğinin farkına vardım
Hiç kimse iyi niyeti hak etmediği gibi ön yargıyı da hak etmiyor, evet.
İnsanın kendisinden başka dostunun olmadığını anladım.18 yıllık hayat tecrübemle..
En iyi dostun her zaman kendin olmalı. Senin senden başka kimsen kalmıyor bir zaman sonra çünkü.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?