Sizi tam olarak neyin mutlu ettiğini, karşı cins ile olan birlikteliğinizde nelerle mutlu olduğunuzu kesinleştirmelisiniz. Size iyi gelen şeyler ile yaklaşan bir partneriniz olduğu zaman "ilgi manyağı" tanımını ortadan kaldırmaya başlarsınız. Keza sanaldan ibaret tuttuğunuz tüm birliktelikleriniz yarım kalacaktır. Eşiniz ile birlikte keyifli vakit geçireceğiniz aktiviteler planlayıp, birbirinizi daha iyi anlamaya başladığınız zaman da olgun bir ilişkiye adım atarsınız diye umuyorum. Mutlu olun ✨
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah çok teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Merhaba, anlıyorum bu zor bir durum olabilir. Kendinizi sürekli olarak meşgul etmek istemeniz ve birinden diğerine geçmek istemeniz, bir bağımlılık olarak ortaya çıkabilir. Bununla başa çıkmak için, öncelikle kendinize zaman ayırmalısınız. Kendinize hobi edinerek veya egzersiz yaparak rahatlamaya çalışabilirsiniz. Ayrıca, kendinize zaman ayırmak için bir program yaparak, kendinizi meşgul etmenizi sağlayacak bir iş bulabilirsiniz. Ayrıca, bir ilişkiye girmeden önce, kendinize biraz zaman tanımak önemlidir. İlişkilerinizi bir adım atarak veya bir kişiden diğerine geçerek başlamak yerine, kendinize zaman tanıyarak, ne istediğinizi ve nasıl bir ilişki istediğinizi anlayabilirsiniz. Son olarak, bir terapiste başvurarak, ilgi manyağı olma konusundaki sorunlarınızı ele alabilirsiniz. Terapistiniz, size bu konuda yardımcı olabilir ve sağlıklı bir ilişki sürdürmeniz için gereken becerileri öğretebilir. Unutmayın, kendinize zaman ayırmak ve kendi mutluluğunuzu sağlamak önemlidir. Kendinizi sevin ve kendi ihtiyaçlarınızı karşılamayı öğrenin.
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bunu deneyeceğim
Kişilik & Karakter konusunda 350 cevap paylaştı. Bir insan kendisini severse çevreden bir beğeni ihtiyacı hissetmez. Kendinizle yeteri kadar ilgilenmediğiniz için çevreden de o eksikliğin tamamlanmasını bekliyor olabilirsiniz. Sizi mutlu edecek şeylere yönelirseniz başka birinden bu talebi isteme eğilimi göstermemiş olursunuz. Sevdiğiniz şeylere odaklanın, kendiniz için daha fazla zaman yaratın. Diğer insanlara harcayacağınız zamanı kendiniz için harcarsanız bu sorununuzdan zaman içinde kurtulacağınıza şüphem yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılYeni aktiviteler bularak üstesinden geleceğim teşekkür ederim
Soran+1 yılUmarım ☺️❤️🩹
İlişkilere daha duygusal yönden bak onlara anlam kat böylece bir ilişkiyi sonlandırdığında diğerine geçmek senin için daha zor olur ve bu durumu azaltmış olursun ama yaşın ilerledikçe kendini daha iyi tanıyor, ne istediğini daha iyi biliyor olacaksın o yüzden bu ilgi ihtiyacını da başkalarından beklemen azalıcak belki kendine uğraş bir şey bulursan hobi vb. Onlara ayırdığın zamanla da bunu azaltmış olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u +1 yılÖncelikle, kendinizi daha iyi anlamaya odaklanın. İlgi manyağı olmanızın altında yatan nedenleri ve ilişki dinamiklerinizi keşfetmeye çalışın. Kendinize niçin hızlıca başka bir ilişkiye geçtiğinizi sorgulayın. Kendinizi tanımanızı ve bireysel gelişiminizi destekleyen aktivitelere yönelin. Bu, hobiler edinmek, ilgi alanlarınızı genişletmek, kişisel hedefler belirlemek ve kendinizi keşfetmek için fırsatlar yaratmak anlamına gelebilir. İlişkilerde acele etmemek önemlidir. Bir ilişkiden çıktıktan sonra kendinize zaman tanıyın ve duygusal iyileşme sürecine odaklanın. İlişkilerde daha sağlam temeller oluşturabilmek için kendinizi ve isteklerinizi anlama fırsatı bulun.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim en mantıklı yorumu siz yaptınız bunu deneyeceğim
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılO neden oluyor biliyormusun kendini daha keşfedememiş ve iyi tanımadığın için ne istedigini bilmemenden kaynaklanıyor buda yaşının etkisi çok büyük rol oynuyor insan bu dönemlerde hep bir arayış içinde olabiliyor çünkü kendiside ne istediğini bilmiyor ki kişiliği oturmamış oluyor 😊 bu yaş ilerledikce o kişilik oturacak kendini kesfediceksin ve artık ne istediğini bilen bir kadına dönüşeceksin merak etme
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ya bende sürekli kendimi suçluyordum 🥹❤️🩹
- +1 yıl
Rica ederim güzellik 🌺 bu yaşlarda olur böyle şeyler bu bir geçiş dönemidir bir müddet sonra bu şekilde yapnsktan da vazgeçersin zaten çünkü keyif almazsın çünkü zevklerin fikirlerin gün geçtikçe değişir. Biz buna bir kimlik arama sistemi de diyebiliriz
Soran+1 yılİnşallah zamanla olacak☺️🧡
- +1 yıl
❤️🙋❤️❤️🙋❤️🙋❤️
+1 yılBiraz kendine hobiler edin kurslara yazıl. Ya da dur orada da flörtleşirsin ajsjsdj
17 Yorumla
Soran+1 yılKomik mi?
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Evet o komik zaten 😃
- +1 yıl
Kanka boş ver tavsiye verme buna şımarıklık bununkisi insanların ne dertleri var bu ne ki
- +1 yıl
😂😂
Soran+1 yıl@müzeyyenqwerty herkesin derdi kendine büyük ukala olma millette senin gibi zorbayı dinleyecekti zaten geri beyin.
Acilen psikoloğa git. Ciddi söylüyorum içinde bulunduğun durum iyi değil. Burada ben dahil hiç kimsenin tavsiyelerini dinleme çünkü hiç kimse psikolog değil burada. Seni büyük ihtimalle yanlış yönlendirirler kötü niyetle olmasa bile.
Benim biraz bilgim var psikoloji konusunda ama psikolog değilim, sadece senin durumundan bir psikoloğa görünmen gerektiğini tahmin edebiliyorum.
Psikoloji çok ciddi bir konudur, sakın küçümseme hemen git iyi bir psikoloğa görün.
02 Yorumla
Soran+1 yılGitmeyi düşünüyorum teşekkür ederim
Önce kendini tanı güzelim ne istiyorsun ona karar ver, nasıl bir iliski nasıl ve ne kadar ilgi... Bu ilgi bagımlılıgının altındaki sebebe in neden böyle düsündüğüne bak. Ailede çok mu ilgi aldın yoksa hiç almadım dısarıdan mı arıyorsun. Bunları düşün kendini yargılamadan kızmadan dinle, fark etmek de bir adımdır.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🫶
+1 yılKankam Aynı İlgi Manyaklığı Bendede Var Ama Senin Gibi Değilim O Yüzden Biraz İlgisiz Kal O Zaman Dayanamayacaksın Sonrasında İse Seni Takmayan Birisiyle Konuş İnan Bana O İlgi Manyaklığın Seviyesi Düşecektir He Bizim Ülkemizde Genel Olarak Her Kızı Övdükleri İçin Senin İlgi Manyağı Olman Gayet Normal
01 Yorumla
Hayatında ilgileneceğim başka alanlar yoksa bunu ilişki kurarak ve bu ilişkiyi hızla tüketerek yaşıyor olabilirsin. Başka bir ilişkiden çıkıp hemen başka birini bulmak da asosyal bir yaşam sürmenden olabilir başka seçenekler bul keyif almak için.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendime yeni hobiler bularak üstesinden geleceğim teşekkür ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı tarafın etkisi şu sebeple: Sen ilgi manyağıyım, sadece sanaldan konusur buluşmam diyorsun, karşıdaki buluşmak konuşmak istiyor daha iyi tanımak istiyor sen buluşmayınca o zaman devam etmeye gerek yok diyerek konuşmayı bitirmek istiyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılBuda bir etken olabilir :)
Bu çok normal bir şey duygu değişimleri yaşıyorsunuz. Bunu psikolojik olarak yorumlamak gerekirse sevgi görmeyen bir insan herhangi bir başka kişinin (cinsin) sevgisine, ilgisine ihtiyaç duyar. Bu yaşınızla ilişkili de olabilir. Yaş aldıkça daha olgun davranarak bu davranışı terk edebilirsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa çok teşekkür ederim ❤️🩹
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence neden ilişkinin sonunun öyle olduğu konusunda kendini sorgulamalısin. Ayrıca hemen sanaldan sevgili muhabbetine girmemeni tavsiye ederim. Gerçek bir şeyler yaşa gerçek dünyada. Hayatını da ilgi alanlarinla doldur. O zaman bir başkasından ilgi beklemezsin, çünkü kendi kendinle ilgilenirsin..
00 Yorumla 20 yaşında normal şeyler bunlar.
Hic takilma.
Kendini beğeniyorsun ve değer veriyorsun.
İyi tarafından bak olaya. Ezik filan değilsin, gayet de ozguvenli olduğunu anlıyorum yazdıklarından.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaymun iştahlılık var biraz, kusura bakma ama. Eğer sadece sanal takılmak ise yaptığın çok da kötü bir şey değil gibi, istersen ben de sana yoğun bir ilgi gösterebilirim kısa dönem için :) ayrılığı dert etmem sadece biraz dertlesir konuşuruz sonra sen sağ ben selamet
010 Yorumla
Soran+1 yılAga ben bu takıntıdan kurtulmak istiyorum sen daha da çekiyosun yalnız
Cevap sahibi+1 yılÖnce çeker sonra çıkarırım merak etme🤭 hem nedenlerini konuşmuş oluruz
Soran+1 yılÇok sağol ya sbdndj
Cevap sahibi+1 yılİlgi manyağı olacaktın ama🤭 tamam sadece çözümüne dair konuşuruz. Çocukken çok mu içe kapalıydın mesela?
Soran+1 yılEvet sadece yaz tatillerinde kuzenlerim geliyordu onlarla güzel vakit geçiriyordum okul açılınca onlar başka şehire giderlerdi sınıfta pek sevilmezdim dışlanırdım küçüklüğüm babannem ve dedemle geçti 14 yaşıma kadar onlar baktı anne baba sevgisinden mahrum kaldım
Cevap sahibi+1 yılO zaman haksızsin diyemem çünkü birini yargılamadan önce onun hayatını onun gözünden ele alarak değerlendirmek lazım. Seni anlıyorum ama bence bu yaptığın hem senin hem duygularının suistimal edilmesine neden olur. Sana sahte bir sevgiyle yaklaşıp seni kullanıp sonra da terkederler ve bu sefer daha çok üzüntü çeker daha çok hayal kırıklığı yaşarsın. Bu arada kabul et seni anlamak konusunda iyiyim :)
Cevap sahibi+1 yılYine de seni sevdiğine gerçekten inandığın, sana bu konuda samimi gelen biri olursa bence ne olursa olsun onu bırakma. Tabi huyu suyu kafa yapısı da sana uygun olmalı. Çünkü inan bana bu devirde en zor şey bize değer veren, bizi seven ve her şartta yanımızda duracak birini bulmak. Yaşadığın olumsuzlukları ve değersizlik hissini bilinçaltı da olsa başka insanlara yaşatmak inan bana sende hiç bir şey onarmaz seni tamiri zor bir hale getirir hiç bir şey seni mutlu ve tatmin etmemeye başlar ve sonunda da çok kötü yoğun bir depresyona düşersin. Diyeceklerim bunlar :) yine istersen, ihtiyaç olursa veya bir dosta gerek duyarsan buradayım. Ve şunu unutma, sen bir insan olarak zaten çok değerlisin, herkes kendi özelinde "biricik"tir, senin değerin birilerinin sana göstereceği saygı ya da sevgiden ibaret değildir, onlar seni sevmese de kıymetli bir kişiliğin ve sevilmeye layık bir yanın vardır inan bana 😇
Soran+1 yılBuna inanıyorum ve değişikliğe güzel şeylerin olmasına niyet ediyorum 🙏 çok teşekkür ederim değerli vaktini bana ayırdığın için 🫶
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, sen de bana samimiyetle içini açtığın için sağ ol :) 1 ay kadar sonra yine buradan yazarım uygun olursan konuşuruz konuyu takibe alıyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir an ben mi yazdım acaba bu soruyu dedim bende 20 yaşında ilgi budalasiyim üzülüyorum aynı şekilde sadık kalmıyorum diye birden fazla kişiyle flortlesiyorum iş buluşmaya gelince tüyüyorum ve genelde anonim flortlesiyorum göstermiyom yani kendimi pek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ilgiye bayılırım ve zamanında bende senim gibi yapıyordum psikolojim bozulmuştu sonra daha çok olgunlaşınca büyüdükçe geçti gitti her şey yani illa biriyle konuşmam gerekmiyor uzun yıllardır ama yine de ilgi manyağıyım orası ayrı tek başıma bir şekilde devam ediyorum. Bu arada hangi burçsun? Benim burcum gereği de öyleyim.
00 Yorumla
+1 yılHmmm kendi kendine ilgiyi sevdiğini söylüyorsun ama kanka erkekler bi sana ilgi göstermiyor yani sana yazmaları için dışı olman yeterli oluyor onlara
Böyle düşünürsen çok tınlamaz sonrasında da dert olmaz sana03 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende bu durumdan sıkıldım artık yalnız ya da ciddi bir ilişki istiyorum ama olmuyor
- +1 yıl
Sanaldan bişey bekleme bence aşk gerçek hayatta var
Soran+1 yılUmarım bulabilirim teşekkür ederim 🫶
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeniş bir sosyal çevreniz olmayabilir, ancak yardım isteyebileceğiniz birkaç arkadaşınız veya akrabanız var mı? Ne zaman ve hatta neden değiştiğin hakkında fikirleri olabilir...
02 Yorumla
Soran+1 yılBu iyi bir fikir yakınlarımla konuşmalı ve ana nedeni bulmak için iyi bir fırsat olacak çok teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
çok da kafaya takma her ay bir sevgili değiştirsen yılda 12 sevgili eder. max 30 yaşına kadar bu şekilde devam edersin sonra ilgiden bunalırsın. 10 yılda 120 kişiyi de rahat bulursun
01 Yorumla
Soran+1 yıl😳korkunç
Burada hep ben isteme hastalığı var ama illaki bir nedeni vardır çünkü böyle olmasını da istemiyorsun belki tercihler yanlıştır o yüzden bunu istiyorsun, sanal bir arkadaş senin gününü kurtarıyor çünkü kolay uzaklaşa biliyorsun. Ama bence bazen kendini dinlendirmek gerekir sonunda mutsuz olabilirsin. İnşallah mutlu olursun 🫶
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim inşallah olurum🫶
+1 yılSeni ve ruhunu tam manasıyla besleyecek şeyleri henüz keşfedemediğin için şuanda böyle hissediyorsun. Endişe etme daha sakin ve kalıcı hislerin olacak büyüyecek içinde:)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️
+1 yılKusura bakma da
Sadece sosyal medya olsun istiyorsun buluşmaya gelince olmaz diyorsun
Böyle devam edersen sonu gelmez kısır döngü içinde kıvranıp durursun03 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende onu diyorum bunu nasıl aşabilirim nasıl sağlıklı bir ilişki kurabilirim onu soruyorum
- +1 yıl
Bunu kendi içinde çözebilirsin
Böyle uzaktan birilerinin demesiyle bu iş yürümesi
Soran+1 yılÖneriye ihtiyacım var kendim sabaha kadar da düşünsem bir yol bulamadığım için sordum
+1 yılöncelikle kendini sev kendine değer ver ardından diğer insanlarla iletişimini kuvvetlendirip sözlerine sadık ol tutmayacağın sözler verme ve mutluyken söz vermemeye çalış bunun farkındalığında olman bunu kısa zamanda çözebileceğine işaret olabilir
00 Yorumla
+1 yılBu aynı ben ya biriyle konuşup işler ciddiye binince engellemek istiyorum buluşmaya çağırsa gitmemek için bahane arıyorum hatta çoğu zaman gitmiyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Gitmemek için engelliyorum
- +1 yıl
İsmin le çok uyumluymuşsun
- +1 yıl
Nickini k@şmer tülin diye okudum sorry
Soran+1 yılKızlar sakin snjdjsjdj @edepli_kizz of çok kötü bir durum 😂😂
- +1 yıl
Öyleyse boş bir balonsun icraate gelince patlıyorsun
Gidişatını iyi görmüyorum hep 20 yaşında kalmayacaksın bende senin gibi 20 yaşındayken bal arısı görünümlü eşek arısı gibiydim her çiçeğe konup birşeyler alıp birşeyler bırakırdım alan memnun veren memnunudu ozamanki kızları görüyorum bazen benden yaşlı duruyorlar selam vereyim diyorum görmemiş gibi yapıyorlar? yani sözün özü yıllar geçiyor 53 yaşındayım ben pişmanlığım yaptıklarıma hayır eğlendim ya onlar...
00 YorumlaYani bunun arkasında yatan nedenler olmalı onu bulabilirsin ya da kendinle barışıp ben buyum diyebilirsin.
02 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSanal dünyadan çıkman gerek kendine zaman ayır neyle mutlu olduğunu öğren kendini dinle zaten karşına çıkar.
01 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKendine hobi edinerek uzak kalabilirsin. Erkekler de hobin gibi mesela Şu an yeni bi hobi bul uzaklaş
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacağım teşekkür ederim
Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. aha tam olarak yazarın kafa bu 😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılGız öyle denir mi dnjzjdjdd
Soran+1 yılYazıyı net okumamışsın ki hayatımda biri varken böyle düşünmüyorum tabi hayatımdan çıktıktan sonra direk arayış içinde oluyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılKişiliğiniz böyle olabilir belki biraz zaman geçmesi gerekebilir vs. Yani yaş olarak dedim belki bu durumda değişir... 🙄
00 Yorumla Bazı insanlar ilgiyi çok seviyor mesela bazı burçlar. Boğa burcu gibi… Eğer seni yoruyorsa psikoloğa bir gitmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz benim gibisin bende öyleyim sevgilimi seviyorum hep birileri ilgi göstersin istiyorum ve reele taşıyamıyorum daha önce eskiden reel taciz olmuştu çok üzmüstü beni ondan mı tüm bh ihtiyaclar ve buluşamama anlamadım
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende buluşamıyprum son sevgilim galiba bundan sıkıldı çok ilgiliydi en son görüldü attı o yazmayınca bende yazmadım ama boşluk hissi oluyor içimde buluşmakta zorlanıyprum zaten korku gibi çokta gezemiyorum bende aşmak istiyorum bir seyleri hayatım rutin ve kısır döngü gibi ilerliyor
Kişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı. Oyun oyna, kitap oku, film izle. Erkeklerden çok daha keyifli göreceksin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapacağım ☺️
Sen benim arkadaşım olabilir misin dkdnsn benimki de böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılBilemedim şimdi jddjjskdjdjdk yalnız olmadığımı bilmek biraz rahatlattı teşekkürlerrr☺️
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu aslında çocukken aile sevgisizliği yüzünden oluyor yaşandı bende insanlardan sevgi arardım yine üzülen ben oldum kimseden bir beklentim yok artık
04 Yorumla
Soran+1 yılBende sizin gibi olacağım inşallah
Cevap sahibi+1 yılöyle olun kendinizi sevin sadece ilgiyi sadece kendinizde arayın aynaya bak kendine iltifatlar et boş ver insanlardan beklenti aramayın gerekirse bu kalbi durdurun ama kırdırtmayın kimseye
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Hepsini okumadım , onu bunu geç ilgi istiyor musun bende var yani
02 Yorumla
Soran+1 yılYa snsjsjsjdjd
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdam doğal olarak buluşmak ister sende buluşmayınca soğuk yapması normal yani
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılİlgi manyagina ne desek boş adı üstünde manyak işte 😎
09 Yorumla
Soran+1 yılSen ne zekisin öyle oksijen israfı
- +1 yıl
Zekilikte sana çekmişim 😎👍
Soran+1 yılBana çeksen böyle mi olurdun dghgffgfg
- +1 yıl
😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Sen manyaksin nasıl sana çekeyim yaff 😂😂
- +1 yıl
Bende mi manyak olim yani 😊😂
Soran+1 yılÖylesin zaten 🫤😂
- +1 yıl
😂😂 yok yaf aaa
Küçükken babandan yeterince ilgi ve sevgi görmedin mi sen
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef:(
+1 yılReelde bir erkek arkadaş yaparsan sorunun çözülür sanal bir bataklıktan ibaret
04 Yorumla
Soran+1 yılUmarım olur ama bu gidişle zor gibi
- +1 yıl
Sosyalleşmeye çalış illa sevgili olarak düşünme erkek arkadaş da senin ilgi ihtiyacını karşılar
Soran+1 yılSosyal fobi var bende atlatırsam mükemmel olacak
- +1 yıl
Ya saçmalama git bi cafede otur kasma kendini ben de senin gibiydim kendi kendimş alıştırdım şimdi yalnız sokaklarda gezmek çok hoşuma gidiyor
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sanaldan ne kadar ilgi verebilirler ki reele dökülmedikçe
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
senle takılmalık takılıp sonra kayboluyorlar :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl☹️☹️
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKuş kadar aklı olan erkek arkasına bakmadan senden kaçar
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
Otur bir düşün ben ne yapıyorum diye, araştırma yap
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok kez sorguluyorum
Sanal dedin konu bitince ilgi yavaşca azalır şahsen görğntülü konuşmayı dene istersen
05 Yorumla
Soran+1 yılUzak durmayı deneyeceğim yeni aktiviteler bularak kendime zaman ayırmam gerekiyor
Soran+1 yılTeşekkürler iyi geceler
Soran+1 yıl😂🧡
Gerçekte birileriyle tanışmaya çalış sanaldan olmaz herkes herkese yazıyor zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın deneyeceğim
+1 yılEn son birine "çok ilgi gösteriyorum" diye engel yemiştim ben😂
012 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik düşünür müsünüz ndjdjsjdk
- +1 yıl
Ben düşünüyorum da, cüzdanım engel oluyor😂😂😂
Soran+1 yılÇalış kanka snjdkd
- +1 yıl
İş yok ki. İş vermiyorlar😂😂
- +1 yıl
Ben de mecbur sanal takılıyorum o yüzden😂😂
Soran+1 yılEn iyisi devam ndjsjdk
- +1 yıl
Bence de😂😂
- +1 yıl
Ama onda da kısmetim kapandı😂
Soran+1 yılHadi başka baharlara djjsjd
- +1 yıl
Aynen. Hayırlısı😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂🧡
- +1 yıl
😂😂
Kendini sevmeyi, kimse olmasa dahi kendi kendine yettiğini farkettiğinde
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendiler hep daha iyisini arıyorlar artık... Kendi hayatları kendi kararları...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocukluğunla veya aile yaşantınla alakalı bir sorun varsa bu şekilde davranıyor olabilirsin. Bir psikologla görüşsen kökten halledebilirsin bu problemi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende yaşım küçükken böyleydim aslında sonra hayatıma mükemmel biri girdi ondan başkasını asla düşünmedim düşünemedim çok farklıydı o beni değiştirdi aslında ve yıllardır hala birlikteyiz
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir çocukluk geçirdin bütün cevaplar orada gizli
00 Yorumlaboş ver böyle devam iyi birini ancak böyle bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin gibiler oldugu surece bize koca kalmaz acin gosterin bi tek sizde var kac milyon kiz var gosterdigin icin seni seven erkegin ben..
01 Yorumla
Soran+1 yılNoldu knk sen gösteremedin mi merak etme sana da senin için bi tarla satan gocaman buluruz sjwkshkwjdkwbdkw
+1 yılyaş 20 ve ilgi manyağı 40 olsan ne olurdun acaba
00 Yorumla
+1 yılKendi içindeki boşluğu kapatmalisin, kendini sevmelisin ve kendine değer vermelisin, kendini sevmeyen insan kendini sevdirecek insanlar arar, ilgi arar, kendine bak hobiler bul biseyler üret, gerekiyorsa terapi al
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılYaşamak için başka bir amaç bul kendine. Eğitim, kariyer vs
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacağım teşekkür ediyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulusmamaya gitmemenin sebebi baglanma korkusu haha gecer zamanla hevesini alinca gececek
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. 😀😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende narsistlik sezdim bence tedavi alman lazım çocukluğa dayanan bir problem bu knk
02 Yorumla
Soran+1 yılNarsist kişiliği çok iyi bilirim ve bu bende mevcut olan bir durum değil narsist olsam birine bağımlı olup hayatını karartma yolunda ilerlerdim
Cevap sahibi+1 yılİlla bütün ozelliklerini taşımak zorunda değilsin ama bence bir uzmanla görüş ben sana çözüm söylüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuklukta sevilmemişsin. ilgisiz bırakılmışsın şimdi kendini tanıyınca herkesin seninle ilgilenmesini istiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu zaten biliyorum çözüm odaklı ilerlemeye çalışıyorum teşekkür ederim
Bunun bir an önce önüne geçmelisin, yoksa ilerde ciddi sıkıntılar doğurabilir. İlerde bir evlilik yapacaksın ve bir ömür geçireceksin adamla, flört olayına benzemez bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzun sarır yazanlar neyin kafasında? Narsistsin işte neyin çabası?
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat