.70 alfa.30 beta muhabbetleri falan
Hatta blue pill, black pill de vardı
Aydın psikoloji diye bi YouTube kanalı var ordan gördüm ben izleyen var mı
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz merak ettim açıkçası
.70 alfa.30 beta muhabbetleri falan
Hatta blue pill, black pill de vardı
Aydın psikoloji diye bi YouTube kanalı var ordan gördüm ben izleyen var mı
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz merak ettim açıkçası
100 maskülen olmak fazla toxic olur ama dediğin oran gayet makul ve minimum seviye bu olmalı
izleme kafayi yersin 30 yaşına kadar evlendin evlendin diyorlar kadin için
Cevap
4Cevap
Bilmiyorum maalesef
Hayır bilmiyorum. Nasıl bişeymiş ki, neye yarıyormuş?
Türbanlı kız için yorumunuza ilişkin yorum yaptım hoşuna gitmediği için engelledi 😌😊
Sende mi o türbanlılardansın demi zorunuza gidiyor işte
Hakketmişim engeli cart curt yine dediğim gibi tesettürün kapanmanın bir amacı vardır insan dikkat çekmek için kapanır mı hiç
Siz kendinizi cinsel obje yerine koymazsanız kimse size o gözle bakmaz dışarda tesettürün hakkını veren bir kadın gördüğümde imrenerek bakıyorum o kadına
1. İnancım yok 2. Dikkat çekmek için niye kapansınlar ki yspsada bize ne 3. Kapanıp bu hataya düşmüş (sizin dininize göre diyorum bunu sadece) olabilirler her açığın yaptığı gibi sadece kapalı olan gözünüze batıyor ama birsürü açık müslüman ya da erkek yapıyo bunu hepsini eleştir o zaman hepsinin ki aynı yanlış değil mi açık kıza daha az günah mı yazılıyo sevişince
He yavrum he
Görmüyor musun kapanıp dar elbise giyen vucut hatlarını belli eden kim olsa helal değil yanlış yapan birini gördüğümde uyarıyorum bu açık kapalı ya da erkek farketmez ama türban takıp yine açık bir bayan gibi takılamaz bu dine saygısızlık etmiş olur
Hayır namaz kılmamak saygısızlık değil abdestsiz namaza durup dalga geçersen aynı şekilde saygısızlık etmiş olursun
😌😊
Biraz konuşmak ister misin 😊
Niye inancın yok
Biraz biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar