Selam ♾️ Hayatınız da insanlara karşı duvarlar örüyor musunuz, ve bunları aşmak için çabalayanlar oluyor mu, ya da buna izin veriyor musunuz.

Selam ♾️ Hayatınız da insanlara karşı duvarlar örüyor musunuz, ve bunları aşmak için çabalayanlar oluyor mu, ya da buna izin veriyor musunuz.

Güçlü bir bağ kurduğum, sevdiğim insanlar aşabilir. Biri beni anlamaya çalıştığında, empati kurduğunda, beni daha iyi tanıdığında duvarlarımı aşmak daha kolay olabilir. Ama aşılamayacak duvarlarım da var. Kimseye tam anlamıyla güvenemem mesela..
Bu saatten sonra tek bir Allah'ın kulu yıkamaz. ben deli gibi kime güvenip beni anlıyor dediysem duvarlarımı kaldirdiysam yikmanin pişmanlığını yaşadım. Bir daha mı tövbe kimseyi kendim gibi sanmmak yok.. kimse için duvari bırak bir tuğla bile oynatmam artık yerinden...
Kim için duvarlarımı yıktıysam altında kaldım. şu an hayatımda olan insanlar için duvarlarımı yıkmama gerek yok çünkü güvendiğim için hayatımdalar. Bundan sonrası için bir tuğla bile indirmeyi düşünmüyorum..
☺️🍂
Rica ederim 😊🍂
Lise dönemlerimde duvarlarım daha çoktu. Hiç kimsenin aşmasını istemezdim. Benle ilgili çok az şey bilirlerdi. şu an eskisi kadar olmasa da hala öyleyim.
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim :)
Cevap
5Cevap
izin verdiklerim sınırlı kişiler , azınlık orana köprüler kurarım bana doğru , çoğunluğa ise duvarlar örerim ki aşamazlar zaten
Teşekkürler ☺️
Keşke öyle biri olsam ama hiç kimseye duvar öremiyorum
☺️
Samimi, hoşuma giden şeyleri yapan, saygılı, dürüst insan aşabilir. Güvenilir olması da şart tabi ki, eğlenceli de olması cabası
Hiç kimse aşamaz. Sınırlarımın aşılmasına izin vermiyorum.
Gerçekten güven veren samimiyetli olan kişilere kendimi açıyorum tabiki de
Kendi aşamadığı başkasının aşmasını pek düşünemiyorum
Sevdiğime duvar örmem. Önyargım varsada beni seven o duvarı aşsın
Kötü hissettiğim insana pat yüzüne söylerim.
Duvarlarım vardır ama hayatıma giren birinin bu duvarları aşması için çok çaba harcaması gerekmez. Kaldırım yüksekliğinde duvarlarım vardır ama dışardan kale duvarı gibi göründüğünü söylerler.
Evet kendimce duvarlarım vardir. Ancak değer verdiğim güvendiğim sevdiğim bı insan için duvarlarımi aşabilirim. Bunu başaran biri oldu hayatımda
Beni anlayan yıkar sadece bu davarları 🙂
☺️
Bugüne kadar hiç aşan olmadı
Sen mi izin vermedin
Ben bile aşamadım başkası mı aşacak fjdjdjd
Teşekkürler sdfgsd
Kimseler aşamaz duvarlarimi..
Sadece kıymet verdiğim insanlar
Hala âşan yok🤷♀️🤣
Gerçekten isteyenler diyorum
Saygılı ve dürüst olması yeterli
Şu an kimse.