Kişilik & Karakter Gençliğini geri verseler bu kez en çok ne yapardın? birsenfonişairi Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ferhat göçer şarkısı gibi bir soruyla geldim size dostlarım. Evet geçmişe dönseniz ne yapardınız en çok? Gençliğini geri verseler bu kez en çok ne yapardın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Zaten yeterince gencim değerlendirebiliyor muyum hayır ilerde kesin pişman olacağım ama yapacak bir şey yok hayat zaten bunun üstüne kurulu yaşamadığına pişmanlık duymak 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Kendimi severdim. 1 0 Yorumla
ariftotereks Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Almazdım.🤪 Ne gerek var, ergen olacaksın bir de üstüne hayat cilveleri. Dayı olmak güzel.😄👍 0 1 Yorumla birsenfonişairi +1 yıl Ooo bir alfa burada sanırım. Selam olsun 😅🤓😎 Yorumla
Karagecenin Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl En fazla emeklerdim aşkım 0 1 Yorumla birsenfonişairi +1 yıl Niye yahu gençliğini geri vermişler. 😂. Nedenn bu hayattan bıkmışlık efenim 😂 Yorumla