Selam ♾️ Bu hayatta neleri ağırdan alıyorsunuz, acele etmediğiniz akışa bıraktığınız neler var. veya bunun yerine her şeyde aceleci bir karakteriniz mi var.

Selam ♾️ Bu hayatta neleri ağırdan alıyorsunuz, acele etmediğiniz akışa bıraktığınız neler var. veya bunun yerine her şeyde aceleci bir karakteriniz mi var.

Genel olarak kendimi kasmıyorum. Bu hayatta olabilecek şeyler var. Olamayacak şeyler var. Birazcık zaman bırakmak bana en mantıklı hareket geliyor.
Öyle bir pis huyum var ki!!! Her şey anında planlanıp anında gerçekleşmesi gerekiyor benim için, bunun içinde düşünce hızımı ve eyleme geçirme arzumu birleştiriyorum
Hayat kısa ve asla ağırdan almaya gelmez zamanı geriş döndüremiyoruz
İşime gelmeyen şeylerde erteleme gibi bir huyum var 😬 Ama bazı şeylerde de ne kadar olmasını istesen de olmuyor işte hayat bekleme moduna alıyor 🤷♀️😀
Erteleme huyun çok iyi abla :D
😀Sağ ol Barış ertrleme huyumu ilk takdir eden kişisin 😀
Evet abla birlikte soru soracaktık ama sen ertelemiştin daha doğrusu istemiyorum demiştin ama yine de sorduk çok eğlenceli oldu :D :D seni taktir ederim her zaman
😂😂olur takdir görülecek zamanlarda sana geleyim ben
Gel abla tabi ki de mesela övgü mü istiyorsun hemen veririm 😂😂🤗
Kariyerini bu yönde çiziyormuşsun mesela shgjhj 😂
Ssdsjsdj 😂
+ mesleğiniz nedir?
- Star Wars prensesini taktir etmek 😂😂
xjhjdj 😂
Teşekkkkkkküüürrrrrllleeeerrrrrr 😀😀
Ricaaaa ederimmmmm prenses :D :D :D
Hiçbir şeyi ağırdan almıyorum.
Teşekkürler
Cevap
21Cevap
Duruma ve konuya göre değişir bu.. Fakat genel olarak her konuda ağırdan alan bir insanım. Keyifli günler..
Keyifli günler abla. 💫
Teşekkürler kardeşim 💫
Her şeyi ağırdan alıyorum. Bazı şeyleri gereksiz yere zorlamanın bir anlamı yok. Olacağı varsa zaten her türlü oluyor..
Teşekkürler abla :)
Klasik araçla yapacağım Avrupa turu için acelem yok. 50 bin Euro biriktirmeden yola çıkamam. (Eskiden minimum 25 bin Euro şartım vardı, artan enflasyon yüzünden şartlarım 2 katına yükseldi. Daha da yükselirse, hiç düşünmeden direkt 100 bin Euro'ya yükseltebilirim!!! Sonra bir bakmışsınız, Avrupa yollarında yarısı nakit para yüklü klasik araba görürseniz şaşırmayın ve nedenini sormayın dersiniz.)
Ben çok sabırsız biriyim
Yapılacağı Net olduğu sürece bazı konularda ağırdan almakta fayda var tabiii
Teşekkürler
Ben ağırdan alamam hiç bir şeyi, o kadar sabrım yok..
Yapim gereği aceleciyim. Bu yüzden hemen her şey çabuk olsun isterim. Ağırdan alamıyorum maalesef
Teşekkürler
Ricaa
Çabuk bir insan olduğum halde... bazı konular da ağırdan alırım... olacağı varsa oluyor yok yere çırpınmanın gereği yok.
Teşekkürler abla :)
🎈🌸
Dırım dırım... Bi konu var üzerinde epeyce çalışma yaptığım.. Şimdilik ağırdan alıyorum, zamana yaydık bakalim..
Umarım hayırlısı olur abla ☺️🦋
Genel olarak aceleci bir insan değilim. Sadece iş hayatından bir an önce hallolsun istiyorum. Onun dışında yavaş olsa da olur, acelesi yok 😂
Güzelmiş :D
bazı şeyleri ağırdan alıyorum aceleyi sevmem çünkü hep karışıyor birbirine
Teşekkürler
Yeni insanlar tanımayı, aşkı... Genel olarak akışına bıraktım diyebilirim.
Bence de en iyisi
Bu kadını bu hale getiren hayat bize neler yapmaz😂 gençliği de malum neye dönmüş böyle bu
Evet :D bu kadına acımayan hayat bize hiç acımaz
Aşk gibi konuları hiç acele etmiyorum. Zamanla nasipte varsa olur zaten.
Aceleci bir tavrım yok ancak hızlıyımdır. Ağırdan aldığım pek bir şey olmadı bu zamana kadar. Hayatı biraz hızlı yaşıyordum bi onu artık ağırdan almaya başladım.
Tüm hayatımı dondurduğumu düşünüyorum ve galiba üniversite'yi bitirip, iş sahibi oluncaya dek de herşeyi dondurup sıradan bir hayat yaşayacağım.
Ben her şeyi zamanında yapmayı seviyorum 😊 Bir insanla uyumlu olup olmayacağını görmek için ağırdan alabilir insan, soluklanmak ister belki de hevesi daha da artsın ister
Hayatın kendisini, acele ettiğim her an tökezleyip düştüğüm için ağırdan alıyorum. Beklentilerimi, boşluklarımı, hislerimi, bir çok şeyi hayata dair ağırdan alıyorum.
bazen aceleci davranıp elime yüzüme bulaştırıyorum ama çoğu zaman ağırdan alırım kendimi rahat bırakırım
Genel olarak hiçbir konuda acele etmiyorum, zaten aceleci biri de değilim ama duruma göre değişebilir tabii 🙂
Evlilik durumunu çok kafaya takmıyorum mesela onu ağırdan alıyorum, bu hayatta herşeyin zamanını beklerim
Insanların gerçek yüzünü belli etmesini agirdan aliyorum. Onlari tanimak icin üstün bir çaba sarf etmiyorum bir tartismaya cikiyor zaten yüzleri
Hayatımda olan her şeyi akışına bıraktım ve çok rahatım ayrıca her şeyim yolunda gidiyo bu sayede✨
sanırım sevgili konularını... acele etmiyorum.
Zorlandığım noktaları galiba 😄 yoksa hayatı hızlı yasamayı severim hayat kısa sonuçta
Yeni şeyleri öğrenmeyi çok ağırdan alıyorum. Galiba kötü bi özellik sonuçta zamanımız kısa..
Genelde sakin bir insanım pek acele iş sevmem
İşime gelmeyen canımın istemediği hiç bir şey için acele etmiyorum..
İnsanları tanımayı ve güvenmeyi... O süreci ağırdan alıyorum
Evlilik. Hayatımızda çok keskin bir yeri olan evliliği sağlam olabilmesi için ağırdan alıyoruz 😎
Kendimi ve isteklerimi. Başkaları için her şeyimi feda ederken siz konusu ben olduğunda asla bir şey yapma isteğim gelmiyor
İnsanları hayatıma almayı😅
En güzeli :D
Düşüncesiz insanları ağırdan almaya çalışıyorum belki akıllanır diye ama boş.
Sabır küpü müyüm ben lan almam
Artık hiçbir şeyi ağırdan almıyorum
Herşeyi cok hızlı yaşıyorum sanırım ben
Ağırdan aldığım bir şey yok
İlişki konusunu çok ağırdan alıyorum.
Hiçbir şeyi ağırdan almıyorum
Ben her durumu ağırdan alıyorum.
Kavga gürültü gibi şeyleri umursamam
Ben ağırdan alırım zaten hep genelde yani
Sevmediğim insanlarla olan tüm programlarımı
Hayatı genel olarak ağırdan alıyorm
Hemen hemen her seyi akisina biraktim bir suredir
Şu sıralar komple hayatı ağırdan alıyorum..
İş birşeyi…. Hızlıyım..
Çoğu şeyi
İlişkimi
Her şeyi
Ben evliliği sürekli ağırdan aldım evde kaldım
Hic biseyu
Negatif olmayı
İş harici her şeyi
hayatımı
Herşeyi
Her şeyi
Çok iyi