Karşımdaki ise benimle başlayan bi erkek memur. Geçen sene bizim büroya geldi o geldiğinden beri benim huzurum yok iş yerinde. Panik atak meraklı dedikoducu capkin psikolojisi bozuk biri mudur olmadığı zamanlara bana bağırıyor geçen regl idim karnım ağarıyordu bana bağırdı ben karşılık veremedim amirinize söyleyin deseniz ne dicem ben bununla anlaşamıyorum yerimi mi değiştirin dicem. Ne yapmam lazım hergun ona gicik oluyorum nefret ediyorum ondan ne yapmam lazım
İş yerindeki arkadaşım beni eziyor ve bana bağırıyor ne yapmalıyım?
Söylüyorum anlamıyor benim hemen yanlışımda onu büroda büyütüyor sürekli laf söylüyor sürekli panik yapiyor bilerek geçen benin yanlışımı kolluyorsun sen dedim sinsi şuna bak dedi yani artık ne yaocam bilmiyorum ortalığı ayağa kaldıracakgim baska bi açıklaması yok
Sana şunu soyliyim bu bizim büroya geldiğinde iki amirimde beni bu çocuğa ayarlamaya çalıştılar o zaman kimse onu tanımıyordu salaga yatıyordu saf ayağına yatıyordu çok iyi yüzlü çocuk yok çok yakışıyorsunuz bunu kaçırma vs dedi amire söyledim bu kişi beninle uğraşıyor dedim ben istemiyorum dedim oralı bile olmadılar şu an zaten evleneceğim başkasıyla ve bu çocuk benimle uğraşıyor amirler ise yaramıyor büyük amire çıkmam lazım o da küçük amir benden habersiz çıkamazsın der bana mobing şikayeti nereye yapılıyor ki
O zaman ilişkim yoktu benimle uğraşıyordulari ikimizin arasını yapmaya çalışıyordu ben istemiyorum diyordu iki de bir onu konuşuyorlardı bende amirim onu Kiramam deyip kestirip atamadim ama çocuk kendi başına sıkıntılı biri sadece benimle değil başkaları ile de sıkıntı yaşıyor zaten o tek sıkıntım ben ona bağıramadim karnım agririken
Gaz birikme değil beni eziyor ve bana bağırıyor ben çabuk sinirlendiğim icinde bunı kullanıyor ben karşılık veremiyorum kendisine hincimi alamıyorum kaybedecek hicbiseyim yok sana oyle soyliyim ama cesaret yok işte
cesur ol ve kendni ezdirme müdür varken ama olaya hakim oolamayacak konumdayken bir anda bağır rahatsız etme beni sana kaç kere söyledim de sinirlenip çık odadan mesela.
En İyi Cevaplar