Kişilik & Karakter Cevap atın hakkınızda tahminde bulunayım? huseyinben Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce ne tahminde bulunurum? 😂 Güncellemeler+1 yıl @"" Cevap atın hakkınızda tahminde bulunayım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Olur.. 0 1 Yorumla huseyinben +1 yıl Hiç arkadaşın yok
meganie Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Bulun 0 11 Yorumla huseyinben +1 yıl Ciddi ilişkiden döndün yarı yolda bırakıldın Yorumla meganie +1 yıl Yarı yolda hic bırakılmadım hep bırakan ben olmusumdur bilemedin hehehe Yorumla huseyinben +1 yıl Sen hakkımda bulun bir tane o zaman seni görelim Yorumla meganie +1 yıl Geceleri kimse yokken aglamayı seviyorsun Yorumla huseyinben +1 yıl Yok ya ben ağlayamam sağolasın 🤣 Yorumla meganie +1 yıl Ne yani hic mi aglamiyosun Yorumla huseyinben +1 yıl Yok ya hiç ağlayamam kafama silah dayasan anca ben duygularımı belli edemem Yorumla meganie +1 yıl Tamam iste kimse yokken o yuzden genellikle geceleri agliyorsun hatta huzunlu muzik acip 🤣 Yorumla huseyinben +1 yıl Yok ağlayamam tekken bile anca kafama silah dayıcan onu diyorum. Sırf utangacız diye sende loser muamelesi yap 💁 Yorumla meganie +1 yıl Loserlikla alakası yok her insan aglayabilir bunun cinsiyetlede alakasi oldugunu da dusunmuyorum aglamak kotu bir sey degil ozellikle rahatlatici bir etkiside var Yorumla huseyinben +1 yıl İyi öyle olsun 👍 Yorumla
Sumavisigök Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Olur 0 1 Yorumla huseyinben +1 yıl Sitede rahat 50 tane hesap açıp kapadın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bekliyorum 0 2 Yorumla huseyinben +1 yıl Geç evlenmeyi planlıyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boşandım Tutmadı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olur..
Hiç arkadaşın yok
Gecenin vefasina geldim
Bulun
Ciddi ilişkiden döndün yarı yolda bırakıldın
Yarı yolda hic bırakılmadım hep bırakan ben olmusumdur bilemedin hehehe
Sen hakkımda bulun bir tane o zaman seni görelim
Geceleri kimse yokken aglamayı seviyorsun
Yok ya ben ağlayamam sağolasın 🤣
Ne yani hic mi aglamiyosun
Yok ya hiç ağlayamam kafama silah dayasan anca ben duygularımı belli edemem
Tamam iste kimse yokken o yuzden genellikle geceleri agliyorsun hatta huzunlu muzik acip 🤣
Yok ağlayamam tekken bile anca kafama silah dayıcan onu diyorum. Sırf utangacız diye sende loser muamelesi yap 💁
Loserlikla alakası yok her insan aglayabilir bunun cinsiyetlede alakasi oldugunu da dusunmuyorum aglamak kotu bir sey degil ozellikle rahatlatici bir etkiside var
İyi öyle olsun 👍
Olabilir
Olur
Sitede rahat 50 tane hesap açıp kapadın
Bekliyorum
Geç evlenmeyi planlıyosun
Boşandım Tutmadı