Kişilik & Karakter Güne güzel bir dilek ile veda edelim ne dilerdiniz? miniktosbikk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor "Sağlık ve huzur eksik olmasın"Benim dileğim bu. Siz ne dilerdiniz? Güne güzel bir dilek ile veda edelim ne dilerdiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Dileğim yok 1 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl aklımdakileri yaşayayım :D 1 4 Yorumla miniktosbikk +1 yıl Aklinda neler var Yorumla TeteM3 +1 yıl neler yok ki Yorumla miniktosbikk +1 yıl İstediğin gibi olsun öyleyse 🤗 Yorumla TeteM3 +1 yıl teşekkürlerr Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Hergünümüze şükür daha güzel yarınlara inşallah 1 1 Yorumla miniktosbikk +1 yıl Çok çok aminnnn Yorumla
_Make_love_ Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 75% +1 yıl Allah gönlüne göre versin 1 26 Yorumla miniktosbikk +1 yıl O gece bana Bi söz verdin😅😅 Yorumla _Make_love_ +1 yıl Beni görmeden olemezsin Yorumla miniktosbikk +1 yıl Aşka yetmedi zaman🤣🤭 Yorumla _Make_love_ +1 yıl Kasımda karliyim etmedim zarar Yorumla miniktosbikk +1 yıl Aaa ama ödemelerin var senin🤣🤣bence zarar ettin Yorumla _Make_love_ +1 yıl Yuh bunu nasıl bildin ahahahah Yorumla miniktosbikk +1 yıl Müneccimim bennnn Yorumla _Make_love_ +1 yıl Ee başka neler tahmin ediyorsun bakim Yorumla miniktosbikk +1 yıl Herseyi herseyi mesela sen evde kalmışsın ve kimse seni almicakkk Yorumla _Make_love_ +1 yıl Hadi beeee tüh. Seni de almasınlar o zaman ahahaha Yorumla miniktosbikk +1 yıl Niye be sen evde kaldın ben niye kalayım çabuk sözünü geri al Yorumla miniktosbikk +1 yıl Benim prensim var hem biliyorum o beni almaya geri gelecek Yorumla _Make_love_ +1 yıl Ahhh ahh geri gelecek bide. Yoluna su dokmediysen bekleme gelmez ahaha Yorumla miniktosbikk +1 yıl Döktüm Döktüm güllerde serdim sinyali aldı o eylülde geri benim Yorumla _Make_love_ +1 yıl Giderken eylül de gel şarkısını mı çaldın ahahaha Yorumla miniktosbikk +1 yıl Evett mumlar eşliğinde ben söyledim hatta prensime Yorumla _Make_love_ +1 yıl Eylülde gelmezse, Kasım da aşk başkadır diyip premsesi alıp gelmesin ahahaha Yorumla miniktosbikk +1 yıl Ama ama niye böyle dedin şimdi kalbim çıt Yorumla _Make_love_ +1 yıl Ooo çıt tan bisi olmaz ufaklık. Daha çatır çatır edecek ahahaha Yorumla miniktosbikk +1 yıl Etmesin ama etmesin ben çok üzülürüm ağlarım sonra bana peçete yetersiz kalır Deniz 💔olmasin göz yaşlarım Yorumla _Make_love_ +1 yıl Merak etme bunlar sana hep tecrübe olcak. Bir sonrasında daha az bir sonrakine daha az. Sonra hiç kırılma yok. Çünkü kırılacak bisi yok ahahhaha Yorumla miniktosbikk +1 yıl Kalpsiz olmak istemiyorum ben Yorumla _Make_love_ +1 yıl Ama olmak zorundasin Yorumla miniktosbikk +1 yıl Peki olalim Yorumla miniktosbikk +1 yıl Kalpsiz daha uzun yaşanır belki Yorumla _Make_love_ +1 yıl Yok uzun yaşama yukarıya bağlı o ne derse o. Ama daha rahat yaşanacağının garantisi bende ahahah Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Enerjik olmayı dilerim 1 1 Yorumla miniktosbikk +1 yıl Güzel bir şarkı ve kahve Bi tık toplar sanki Yorumla
qopoy Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl @miniktosbikk iyi geceler, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın bişey soracağım da. Ben atamadım xper yetmiyormuş bu arada 0 0 Yorumla
bradpitch Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Tüm dileklerim gerçek olsun 1 1 Yorumla miniktosbikk +1 yıl Amin inşallah hayırlısıyla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dileğim yok
aklımdakileri yaşayayım :D
Aklinda neler var
neler yok ki
İstediğin gibi olsun öyleyse 🤗
teşekkürlerr
Hergünümüze şükür daha güzel yarınlara inşallah
Çok çok aminnnn
Allah gönlüne göre versin
O gece bana Bi söz verdin😅😅
Beni görmeden olemezsin
Aşka yetmedi zaman🤣🤭
Kasımda karliyim etmedim zarar
Aaa ama ödemelerin var senin🤣🤣bence zarar ettin
Yuh bunu nasıl bildin ahahahah
Müneccimim bennnn
Ee başka neler tahmin ediyorsun bakim
Herseyi herseyi mesela sen evde kalmışsın ve kimse seni almicakkk
Hadi beeee tüh. Seni de almasınlar o zaman ahahaha
Niye be sen evde kaldın ben niye kalayım çabuk sözünü geri al
Benim prensim var hem biliyorum o beni almaya geri gelecek
Ahhh ahh geri gelecek bide. Yoluna su dokmediysen bekleme gelmez ahaha
Döktüm Döktüm güllerde serdim sinyali aldı o eylülde geri benim
Giderken eylül de gel şarkısını mı çaldın ahahaha
Evett mumlar eşliğinde ben söyledim hatta prensime
Eylülde gelmezse, Kasım da aşk başkadır diyip premsesi alıp gelmesin ahahaha
Ama ama niye böyle dedin şimdi kalbim çıt
Ooo çıt tan bisi olmaz ufaklık. Daha çatır çatır edecek ahahaha
Etmesin ama etmesin ben çok üzülürüm ağlarım sonra bana peçete yetersiz kalır Deniz 💔olmasin göz yaşlarım
Merak etme bunlar sana hep tecrübe olcak. Bir sonrasında daha az bir sonrakine daha az. Sonra hiç kırılma yok. Çünkü kırılacak bisi yok ahahhaha
Kalpsiz olmak istemiyorum ben
Ama olmak zorundasin
Peki olalim
Kalpsiz daha uzun yaşanır belki
Yok uzun yaşama yukarıya bağlı o ne derse o. Ama daha rahat yaşanacağının garantisi bende ahahah
Enerjik olmayı dilerim
Güzel bir şarkı ve kahve Bi tık toplar sanki
@miniktosbikk iyi geceler, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın bişey soracağım da. Ben atamadım xper yetmiyormuş bu arada
Tüm dileklerim gerçek olsun
Amin inşallah hayırlısıyla