Kişilik & Karakter Sizi yansıtan bir renk var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor siyah diyorum Güncellemeler+1 yıl cevap veren arkadaşlar film de önerirse sonra siteden gitsem olar mı primadonna sen önerme barbie falan diyosun Güncellemeler+1 yıl primadonnayı ünlü ettik ya Sizi yansıtan bir renk var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Siyah renk var 0 0 Yorumla
cvn22 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Eskiden bordoydu. Sonra yakın bir arkadaşım alışveriş esnasında "yeter artık bordo görünce midem bulaniyor" dedi. O gün vazgeçtim bordo dan. Şimdi ordan oraya savruluyor, renkli niyetine girip hep siyah alıyor siyah giyiyorum😢 0 3 Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Beyaz ile kavgan niye? Yorumla cvn22 +1 yıl Çünkü bütün renkler hızla kirleniyordu, birinciliği beyaza verdiler. Auahaua ne bileyim aga Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Spagetti askılı Uzun beyaz pamuklu elbise hafif dağınık topuz saç Sallanır küpe... Bak bu kadın çok zariftir işte Yorumla
Absürttbirisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 526 cevap paylaştı. Kahverengi koyu yeşil ve mor 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 898 cevap paylaştı. Kesinlikle beyaz renk 0 0 Yorumla
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 684 cevap paylaştı. Kırmızı, siyah, sarı 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Beyaz ve mavi. En çok sevdiğim renkler 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ben siyah beyazcıyim... 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Beyaz 0 0 Yorumla
Okerasude Takip Et Bilge Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 445 cevap paylaştı. Kırmızı 0 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 937 cevap paylaştı. Kırmızı🔥 0 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mavi 0 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gri ve mavi 0 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. mor, 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Siyah renk var
Eskiden bordoydu. Sonra yakın bir arkadaşım alışveriş esnasında "yeter artık bordo görünce midem bulaniyor" dedi. O gün vazgeçtim bordo dan. Şimdi ordan oraya savruluyor, renkli niyetine girip hep siyah alıyor siyah giyiyorum😢
Beyaz ile kavgan niye?
Çünkü bütün renkler hızla kirleniyordu, birinciliği beyaza verdiler. Auahaua ne bileyim aga
Spagetti askılı Uzun beyaz pamuklu elbise hafif dağınık topuz saç Sallanır küpe... Bak bu kadın çok zariftir işte
Siyah ve ysily haki tonu özellie
Kahverengi koyu yeşil ve mor
Siyah ya da mavi olabilir
Siyah..
Kesinlikle beyaz renk
Kırmızı, siyah, sarı
Beyaz ve mavi. En çok sevdiğim renkler
Ben siyah beyazcıyim...
Yeşil hem de yemyeşil 💚💚💚
şu an krem rengine yoğunum. Değişiyor.
Turuncu ve mavi
Siyah Gri Mavi Yeşil