Kişilik & Karakter Baskın mı yoksa itaatkar mı olmayı tercih edersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Cevaplar hiç heyecan verici değil 😏 Baskın mı yoksa itaatkar mı olmayı tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben baskın kadınları seviyorum bu yüzden de sevdiğim kadın baskın olmasını isterdim 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Hiç biri. Normal olmayı.Başka bir durumda itaatkar. 2 1 Yorumla jcjfdgsyxy +1 yıl İtaat et ozaman bana 🫡 Yorumla
Redbone34 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl İkisi de belli bir düzeyde olabilir. Bazıları baskındır, bazıları itaatkar. Bana baskın kadınlar daha kışkırtıcı geliyor. 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 505 cevap paylaştı. Roller değişir süreklilik olmaz bazen ben baskın bazen eşim olur. Sürekli tek taraflı olmadı sıkar Bi zaman sonra 0 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl itaatkarım alta geç geçerim üste geç geçerim. yani de işim olmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayatım boyunca hep baskındım. Sadece ilişkide değil aile arkadaş ortamı vs. Yoksa keyfim olmuyor. 0 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Her ikisinide tercih etmem, dengeliyimdir. 0 0 Yorumla
DavidLuizx Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl yatakta baskinimdir partnerimi doyururum 0 0 Yorumla
zevkinasktonu Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ona göre itaatkar yerine göre baskın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Baskın ama gögüsü olan bir kızla iken🤣 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Resimdeki kızda heyecan vermiyor, ondandır🤣 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 317 cevap paylaştı. Baskınımdır 0 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı. Baskın 0 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Baskınn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ben baskın kadınları seviyorum bu yüzden de sevdiğim kadın baskın olmasını isterdim
Hiç biri. Normal olmayı.
Başka bir durumda itaatkar.
İtaat et ozaman bana 🫡
İkisi de belli bir düzeyde olabilir. Bazıları baskındır, bazıları itaatkar. Bana baskın kadınlar daha kışkırtıcı geliyor.
Roller değişir süreklilik olmaz bazen ben baskın bazen eşim olur. Sürekli tek taraflı olmadı sıkar Bi zaman sonra
itaatkarım alta geç geçerim üste geç geçerim. yani de işim olmaz.
Hayatım boyunca hep baskındım. Sadece ilişkide değil aile arkadaş ortamı vs. Yoksa keyfim olmuyor.
Normalde baskın taraf benim ama resimdekine itaatkar olabilirim
O istesin de hersey olurum😉
Yerine göre değişir benim için bu hahah
Her ikisinide tercih etmem, dengeliyimdir.
yatakta baskinimdir partnerimi doyururum
Ona göre itaatkar yerine göre baskın
cinsellikte itaatkar olmayı tercih ederim
Normalde baskında sana itaatkâr bebeğimm🔥
Baskın ama gögüsü olan bir kızla iken🤣
Resimdeki kızda heyecan vermiyor, ondandır🤣
Baskınimdir
Baskınımdır
Sana karşı baskın olmak isterim
İtaatkar
Baskınım. İtaatkar kadınlara bayılırım
Baskınımdır