Zamanında çok kınadım insan kendine neden bunu yapar diye.. o kadar iyi anladımki hayatına son verenleri, hepsi kendince sonuna kadar haklıymış insan gerçekten tükenebiliyormuş.

Zamanında çok kınadım insan kendine neden bunu yapar diye.. o kadar iyi anladımki hayatına son verenleri, hepsi kendince sonuna kadar haklıymış insan gerçekten tükenebiliyormuş.
Evet çok dedim. ki gerçekten de oraya kadardı çünkü ondan sonrası sadece nefes alıp fiziğimin yani vüdudumun yaşaması sağlamak. ama ruh çoktan bitti
Evet tuh bitiyor maalesef.
evet dedim bileklerimi kesmiştim çok zor zamanlar geçirdim yaptığım seyden pisman oldum sonradan pısman olacagın seyi yapma eşinle anlaşamıyosan boşan kimse için kendi canını kıymaya üzmeye değmez bu dünya boş
1 sene tedavi gördüm ilaçlarla şu an iyiyim hiçbirimizin hayatı dört dörtlük değil
umarım sende iyi olursun kendine dikkat et
İn şurdan karşim
İndim indim indirdiler 😂 yakın geçmişten bir kare
Biliyorum önceden de sormuştun😂
Kaldırmışlardı bk var gibi
nolucak bk mu olucak sanki dii mi
😂
Kıskançlar kendileri yapamoyo ya ondan hep
bence yükseklik korkuları var 😂
Benimde vardı artık yok 😄
çok yüksekten uçma alçaklara çakılırsın falan diye triplere giriyormuşum 😂
Şaka maka çokta takılma canısı, biz güçlüyüz, güç bizde sonuna kadar 💪
Evet kadınlar olarak güç sizde o yüzden bu dünyanın yükü bizim omuzlarımızda,
Yorgunuz.
Teşkürler efenm
Dedim ve aklıma ailem beni sevenler geldi.
Bu fotoyu çeken arkadaş foto için çıkmış belli. İntihar edecek adam gider hayatına son verir reklam yapmaz
https://www.hizliresim.com/pgtibnh
Bak bu konuşmadan sonra şarjı bitiyoe arkadaşım in geliyo konuşmaya diye mesaj atıyo iniyorum kandırıldığımı anlayınca bisiklete binip otobanda ters şeride giriyorum orta şeritte arabanın birine kafadan giriyorum arabaya temas etmeden direk arkadan kalkıp yürüyorum olan bisiklete ve adamın arabasına bizde yara bere içinde ağrılarla geldik bu güne
30 senelik arkadaşım hayatına son verdi.
Hadi içelim dedi toplandık arkadaşlarla içtik. Ayrılırken kendinize iyi bakın iyi adamlarsınız sizi iyi ki tanıdım dedi.
Sarhoş herhalde boş yapıyor dedik sarıldı bize ve 2 saat sonra haber geldi.
Evinde kafasına sıkmıs.
Sıfır reklam bitirdi adam
Dostum bu fotoğraf geçmişe ait reklam falan değil gel wp ye gösterim sana bedenimin ne halde olduğunu bir ışık yandı kalbimde o bisiklet olayından sonra iyikde yanmış en son kovaya plastik köpük koymuştum cigaranın altına evdeki kapsül ilaçları karıştırıyodum ölmek için he 1 aylık bi süreç geçirdim o kadar şey yaşadım şimdi kardeşim biri gelip bana reklamcı diyemez çok şükür durumlar düzeldi ama kalpler yorgun inşallah onlarda düzelir demekki senin arkadaşın daha güçlüymüş benden ya da acısı daha derinmiş allah affetsin ne diyim sende bak yoluna engelliyorum seni.
Cevap
0Cevap
Evet bir zamanlar demiştim.. Ama çok şükür ki böyle bir şeye kalkışmadım.. Sevdiklerimi düşündüm..
Hayor olmadi hayat her şeye rağmen güzel. Görsel sen degilsin umarım.
Evett ama hiçbişi için değmiyor emin ol ve in ordan🖤
Ne yaşadın merak ediyorum
Atladım bile 3. kattan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?