Yorumlarınız için hepinize çok çok teşekkür ederim...
Numerojiye inanırmısın/ senin için ne ifade ediyor?
Yorumlarınız için hepinize çok çok teşekkür ederim...

Doğadaki bazı dengelerin içerisinde frekans dediğimiz bir etken var. Büyük düşünürlerin bu konular üzerine hazırladığı makalelerde sıkça kullanılan ama o dönemli ismi daha farklı olan bir kavramdan söz ediyoruz. Çekim yasası, denge ve kabul edilebilirlik üzerine kurulu bir sistem. Anlatmaya devam edebilirim ancak cok mesgul etmek istemiyorum.
daha anlasılabilir olmam gerekiyordu sanırım. ben tesekkur ediyorum
Güzel bir soru abla <3 :) Ben maalesef Numerojiye inanmıyorum, Numeroloji, esas olarak mistik ve metafizik inançlara dayanan bir yaklaşımdır. Sayıların sembolik anlamlarının, kişilik özellikleri veya yaşam yolunda belirleyici bir rol oynadığına inanılır. Ancak, bu inançlar kişiden kişiye ve kültürden kültüre değişebilir. Bilimsel yöntemler ve kanıtlarla desteklenmeyen bir alan olması nedeniyle numeroloji, bilimsel olarak doğrulanabilir bir yöntem olarak kabul edilmemektedir. Bununla birlikte, bazı insanlar bu tür inanç sistemlerine ilgi duyabilir ve kendi yaşamlarında anlam aramak için kullanabilirler.
Dikkatimi çekmiyor değil, mesela dün 16:16 da ve 22:22 saate istemsizce baktım ve bu rakamları gördüm
🙂teşekkür ederim✌🏻
Cevap
5Cevap
arada şaşırıyorum eskiden derin anlam yüklerdim de şimdi çok durmuyorum üstünde
Aaa nasıl kaçırdım ben bu sabah bunu cevaba gelirsek hicbirsey ifade etmiyor
inanırım ve çok anlamlı bulurum
Bi aaa oluyorum ama o kadar 😄
Hayır inanmıyorum saçma geliyor bana
görüntü olarak hoş görünüyorlar sadece
Denedim de olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?