Kişilik & Karakter Rahatlamak için ne yapıyorsunuz? pirensess21 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Stresliyken, üzgünken falan... Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! 4 Xper çok ya yarısını alın😁 Rahatlamak için ne yapıyorsunuz? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Şarkı dinliyorum birde kahve içiyorum. film ve oyunlarda güzel oluyor. 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Spor yapıyorum, müzik dinliyorum, tatlı yiyorum, dizi izliyorum. Kafam dağılıyor bu sayede. 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sahile iniyorum yürüyorum, müzik dinliyorum. Yoksa zaten patlıyoeum kafayı yiyorum. Sayaşacak yer arıyorum patlıyorum herkese 0 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Yalnız kalıp kafa dinlemeye çalışıyorum başka seylerle meşgul olup üzüntüöü stresimi unutmaya çalışıyorum hiçbirini yapamazsam uyuyorum 0 0 Yorumla
Gncdelikanlıı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Arabada müzik açıp aklım başıma gelene kadar gidiyorum km önemli değil en iyi terabi bence 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Takiyom. kulakligi tapinaga kadar yuruyup geri geliyom 0 0 Yorumla
juuachi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Rüzgar esiyorsa sadece rüzgarı dinlerim. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Müzik dinliyorum 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl az alkol, çok müzik, kısa araba yolculuğu. 0 0 Yorumla
serkanaynaci Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl Keşke bu soruyu bu saatte sormasaydın 0 0 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ağlayıp uyumaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
Absürttbirisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı. Şarkı söylerim 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Uyursam şanslıyım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Şarkı dinliyorum birde kahve içiyorum. film ve oyunlarda güzel oluyor.
Spor yapıyorum, müzik dinliyorum, tatlı yiyorum, dizi izliyorum. Kafam dağılıyor bu sayede.
Sahile iniyorum yürüyorum, müzik dinliyorum. Yoksa zaten patlıyoeum kafayı yiyorum. Sayaşacak yer arıyorum patlıyorum herkese
Yalnız kalıp kafa dinlemeye çalışıyorum başka seylerle meşgul olup üzüntüöü stresimi unutmaya çalışıyorum hiçbirini yapamazsam uyuyorum
Arabada müzik açıp aklım başıma gelene kadar gidiyorum km önemli değil en iyi terabi bence
film izleiyorum. yuruyus yapiyorum. dus aliyorum iyi geliyor
Takiyom. kulakligi tapinaga kadar yuruyup geri geliyom
Rüzgar esiyorsa sadece rüzgarı dinlerim.
Duruma göre değişir.
Odama çekilirim
Müzik dinliyorum
az alkol, çok müzik, kısa araba yolculuğu.
Halay çekiyorum
Keşke bu soruyu bu saatte sormasaydın
Müzik ve açık hava
Toprağa basmak 10/10
Ağlayıp uyumaya çalışıyorum
Tahmin ettiğimiz şeyi 😏
şu an yaptığım şeyi.
Sahilde içiyorum
Uyuyorum
Duş alıyorum ve uzun yürüyüşler yapıyorum
müzik dinliyorum genelde
Sevişerek