Sosyal fobisi olup çalışabşlen var mı bir işte? ya da çalışamıyor musunuz?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben calistim ama o kadar zor ki inanin insanlar sizi soguk egoist biri olarak gorebiliyor bazi yerlerde, bazi yerlerde sizi anlayip sizin rahatlamanizi saglayan insanlar olabiliyor yani karsilasacaginiz insanlara da bagli biraz ama kacmayin ben cok kactim ustune gittikce daha da azaliyor emin olun
Ben kaçmıyım dedim başvurdum hiç başvuramayan ben sonra kabul edğldim girdim girmez olaydım çok zorladı beni zaten tecrübemde yoktu üstüne sosyal fobi hemxinslerim çok kötü davrandı beni anlayan bi kaç kişiydi ama 20 30 kişiden sadece... sonra çıktım ve o kötü tecrübeyi tattıgım için şu an başvuramıyorum bile çok zor üstüne gitsemde yok yani
Evet ben anliyorum sizi o günleri, yasananlari hatirlamak dahi istemiyorsunuzdur yani bende oyleydim giderken ayaklariniz geri geri gidiyordur. Ama dedigim gibi ustune gitmezseniz hicbirsey elde edemezsinizn yasannalri unutun ve yenisine baslayin heryerde ayni seyelri yasamayacaksiniz
Ve gittikce acildiginizi fark edeceksiniz
Eger cok ilerlemis bi durumdaysaniz da cok zorlaniyorsaniz yapmakta bi terapistle görüşün
Ya mesela işi bilsem hadi neyse dicem ama tecrübesiz olmamda çok etkiliyor işi bilsem mesela sıkıntım nokta kadar olurdu ama böyle degil dayanılıcak gibide degildi şimdi aynı korkular insanlarlada cidden hemen kaynaşamıyorum ve sürekli soru sormak şu neydi bu neydi diye sormak zorundayım napıcagımı bilmiyorum yaa
Kendi alaninizda ilgilendiginiz bi calisma ortamina girin veya calismadan once iyice bi arastirin sektore gore ki ayrica onlar sizi ise alirken tecrubesiz oldugunuzu bilerek aliyolar o yuzden sormanizda hicbir cekinge olmamali
Öyle tabiki yapıyorum ama ilanlsrda hiç bana göre göremiyorum ben daha çok kalabalık olmayan böyle yapacagım işin kolay ve ne biliyim hemen ögrenebilecegim bir işyerş olmasını istiyorum küçük böyşe ama hiç yok. Saglıkçı oldugum için hep büyük hastaneler işan açıyor. Ailemde iş diye baskı yapıyor biz bulalım diyorlar ben onların bulduklarında asıl yapamam işim çok zor yani
Bende saglikciyim inanin atansaniz bilee hicbir birey tecrube edinmeden 4 4 luk olamaz siz sadecee isi ogrenmeye bakin hastanenortaminda siz melek de olsaniz size kotu davranan olacaktir
Ne ataması zaten atanmak istemiyorum Allah korusun işte yogun bakıma girmiştim orada be hemcinsim olan hemşireler yedi bitirdiler hem işi bilmemek hem bu anlsiyete sosyal fobi be mahvetti. Ki zaten ben çıkmasam onlar çıkarıcajlardı kesin 2 ay deneme süresi vardı sorumlu hemşire yapamıcagımı anladı hiç itirazda etmedi daha zor günler olucak dedş yani sen yapamazsın burada demek istedi uyulugum bide yavaşım hiç atılgan degilim hiç bana gçre degil hastane ortamı
üstüne gideceksin konfor alanından çıkacaksın korku olacak o korku oldukca daha çok üstüne git
Ben utangaç çekingen asosyal biriyim hep işsizim gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal geçti senelerdir evden dışarı da çıkmıyorum
zor bir durum