Selam ✨ Yaz sıcakları çok bunaltıcı peki onlardan daha çok bunaltan sadece düşündüğünüz de bile canınızı sıkan şeyler nelerdir, veya var mı?

Selam ✨ Yaz sıcakları çok bunaltıcı peki onlardan daha çok bunaltan sadece düşündüğünüz de bile canınızı sıkan şeyler nelerdir, veya var mı?

Sıcaktan daha çok bunaltan insanlarrr. Mental olarak aşırı yoruyorlar. Herşeyi bildiğini sanan ama hiç bir şey bilmeyen insanlar. Kendinden başka kimseyi düşünmeyen ama anlayış bekleyen insanlar. Yazsam daha neler çıkacak ama gerek yok. İnsanlar kardeşim. İnsanlar.
Gerçekten tuzum kuru ama bu belirleyici değil!!! Enflasyonun yanlış bilgilendirilmesi! Memur zamlarında ki dengesizlikler (Kaymakam 50 bin Profesör 42 bin) Emeklilerin zamlarının belirsizliği, Asgari ücretin her gün değer kaybetmesi, Açlık ve fakirlik sınırının asgari ücretin her zaman üzerinde kalması, mültecilerin devletin her imkanından yararlanması (çocuklarımız ün sınavına girer, esnaf vergi öder, sağlıkta öncelikliler ve ücretsizdir offf )
Laftan anlamayan insanlar, bir de deodorant kullanmayan insanlar ksksjs
Toplu taşımalar da deodorant spreyleri olsun... hani dezenfaktanlar olurdu ücretsiz ayni imkan deodorantlar da da olmalı 🤣
Ütü yapmak, kardeşimin sesini duymak, sevgilin var mı sorusu, sıcak içecekler içmek, cahil insanlara laf anlatmak... Yazarken bunaldım ya😄
Ben okurken bunaldım :D
Tekrar okudum yine bunaldım sfhj
Cevap
21Cevap
Sıcak hava yetiyor bunaltmaya😖annemlere geldim geceleri serin oluyor ama burası bile şu an sıcak 😖💆♀️💆♀️
Burası da aşırı sıcak abla, gece uyumak bile zor oluyor :/
Anne her zaman çocuklarını düşünüyor işte 😂😬 burada cam açık olsa bile esmiyor abla, kötü bir şehir Ankara kışın çok soğuk yazın çok sıcak 😂
Haklısın abla, serin olduysa camı kapat bence üşüme 😂😂😬 bende şimdi uyurum ya da denerim bir nem çok
İyi geceler tatlı rüyalar abla 😂☺️🍂
Evin tadilata girecek olması ve masraflar bayağ bunaltacak...😄
Kolay gelsin ablam.. :D
Diz ağrım
Bitmek bilmeyen çocukların istekleri
Sevmediğim insanlarla muhabbet etmek zorunda kalmam
Çok geçmiş olsun abla 🙏🌷
Eksik olma ❤️🩹
Yaz sıcağında kalabalık ortamlarda gezmek zorunda kalmak kesinlikle 😃
Düşüncesi bile beni gerdi şu an :D
Çocuklarin kavgasi, evi sürekli bir toplama. zorunluluğu, adamın bazen ben hiç konuşmak istemiyorken sürekli motora bağlamıs gibi susmayip olan uykumu kaçırmasi ve buna sus be adam bir uyuyayım diyememem 🤦
Aradığım şeyi bulamamak, uzun telefon konuşmaları..
Sinir bozucu insanlar, aşırı kalabalık ortamlar, yolda önüme geçen ve iki saat yürümeyen (gamsızlığından dolayı) aptal kaplumbağa insanlar.
Arabada sırtımin terlemesi mi desem ben sıcakta kavrulurken birilerinin hadi biz sahile gidiyoz çığlıklari mi desem bilemedim
Evde olmak. Bir de bizim ev mahalle arası olduğu için perdeler kapalı olmak zorunda ve iyice bunslıyır insan
İş yoğunluğu. İnsanların saçma sapan tripleri ve anlama özürlü olmaları. Empatinin 0 olması.
Genelde Alanya tarafı çok memnun oluyor nemli hava insanı çok bunaltıyor
Ders çalışmak 🫨 bunun dışında sıcak havadan daha çok bunaltan bir şey yok sanırım.
Hep istediği olacak diye çocuk gibi ağlayan yetişkin kadar insanlar.
Insanlarrr haddini bilmeyen, fitne fesat, dedikoducu ucubeler..
Tatil'e cikacagim ay sonu. Tatil'de bile aklimin islerde olmasindan canim SIKILICAK sanirim.
Ne zaman evlenceksin sorusu EVLEMİYCEMMMMMMM YAV SİZE NE🤣🤣🤣
Oynadığım mobil oyunlarda kötü oynayan takım arkadaşları.
Çocukların sürekli didişmeleri.. 😅
Pazara gitme düşüncesi bunaltıyor😀
Çok bunaltıcı abla :D
Eskiyi düşünmek ve saçma senaryolar yazıp inanmak beni aşırı bunaltir😀😌
hiç bir şey sadece ütü yapmak.
İnsanların çekilmez egoları ve kaprisleri
Bazen yemek konusunda kararsiz kalmam 😄
Cahil insanların varoluşu.
En çok yaz sıcağından bunalıyorum
Sadece yaz sıcakları
Gelecek kaygisi
O sıcağın altında çalışmak.
Gürültü artı internetin arada yavaşlaması
Güneşin ta kendisi
Beni sıcaktan daha fazla bunaltan hiçbir şey yok.
İşe gitmek
İnsanlar dostum insan sevmiyorum ben
Yok.
Sicak ya
Sıcakta çalışmaktır
İnsanlar insanlar
Alttan derslerim
Sinek, böcek
Bunaltan bir şey yok
İnsanlar
nem çok fazla
İnsanlar