Kişilik & Karakter Bugün senin neye ihtiyacın var? rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bugün senin neye ihtiyacın var? Benim sükunete...Stresssizlige...Mutlu olmaya...Mutlu etmeye... Bugün senin neye ihtiyacın var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bir göl kıyısında bir ağacın altında yalnız olup hafif bir müzik açıp sakinliği tatmaya… 2 0 Yorumla
lolly_gag Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl benim akla ihtiyacım var ya. Cidden akıl verilmesi lazım bana. mal mal hareketler yapıyorum. 1 3 Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Konuşmak ister misin Yorumla lolly_gag +1 yıl @gönlü-kırık bana kimse çözüm bulamaz bence :D Yorumla gönlü-kırık +1 yıl O kadar emin olma 😂 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Felsefe psikoloji vb. Konuşup ardından tokmağı basacağım bir avrat 0 0 Yorumla
KedimeUçakÇarptı111 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Bugün benim sanayiye gitmeye ihtiyacım var 🥹 mutlu olmaya diyebiliriz kısaca 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bugün ayrı bi sinirliyim sıcak tan dolayı 1 1 Yorumla rapunzely +1 yıl Hiç sorma aşırı nem var Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Yalnız tatile çıkmaya 0 0 Yorumla
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Küfür etmeye ama edemiyorum sebep terbiye 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dinlenmeye ihtiyacım var daha çok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ondan gelen bir mesaja 0 2 Yorumla rapunzely +1 yıl Umarım gelir 🤲🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok teşekkürler dua et lütfen 💕 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Huzuraaaaaa 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 813 cevap paylaştı. Sakinnnnn 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. İyi bi dinlenmeye. 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. 16 milyar dolara :D 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 40,9b cevap paylaştı. Mutlu olmaya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bir göl kıyısında bir ağacın altında yalnız olup hafif bir müzik açıp sakinliği tatmaya…
benim akla ihtiyacım var ya. Cidden akıl verilmesi lazım bana. mal mal hareketler yapıyorum.
Konuşmak ister misin
@gönlü-kırık bana kimse çözüm bulamaz bence :D
O kadar emin olma 😂
Felsefe psikoloji vb. Konuşup ardından tokmağı basacağım bir avrat
Biraz dinlenmek ve serinlik fena olmazdı
Bugün benim sanayiye gitmeye ihtiyacım var 🥹 mutlu olmaya diyebiliriz kısaca
Bugün ayrı bi sinirliyim sıcak tan dolayı
Hiç sorma aşırı nem var
Yalnız tatile çıkmaya
Küfür etmeye ama edemiyorum sebep terbiye
Stresten sinirden uzaga
Dinlenmeye ihtiyacım var daha çok