- Kişilik & Karakter konusunda 210,4b cevap paylaştı.
u +1 yılŞuana kadar yaşadığım komik bir olay aklıma gelmedi maalesef ama bir keresinde kuzenlerde bir kafeye gitmiştik ve normalde aramızda para lafa olmazdı hiç hatta bir kuzenim bir şey aldığı zaman direk çökerdik bize de ver diye :D bir gün de kafeye gittik herkesin de cömert olacağı tuttu yok ben ödeyeceğim yok bu sefer benden olsun derken 3 kişi tartışık en son bir şey almadan çıkacaktık sonra da taş kağıt makas ile karar verdik :D
12 Yorumla- +1 yıl
😅😅Şey yapsaydınız hepiniz farklılık şeyler alsaydınız.. Sorun kalmazdı.. 🤣
- +1 yıl
15 yaşında ki kendime bunu anlatmayı denemek isterdim 😂🤣
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bir sürü var ama bir tanesini anlatayım. Lisede tombik kısa boylu sevimli bir arkadaşım vardı yerler yeni silindiği için çok kaygan ve derse gireceğiz. Sevgilisi de koridorun sonundaki öğretmenler odasında hocayla konuşuyor. Arkadaş benimle uğraşıyordu ben de ona ders vermek için peşinden koştum yakalamak için ama sanki öldürecek mişim gibi çok hızlı kaçıyordu 😂 sonra koridora girdi bende onu tutucam derken elim tiki olan yere değmedi mi o anlık bi havada uçtu sonra yere karnı üstünde düştü kaplumbağa gibi tüm koridor boyunca kaydı kimse de bir şey yapmadı herkes kenara çekilip yolu açtı biz de peşinden koşuyoruz durdurmak için. Tam durduğu yer ise öğretmenler odası 😂
08 Yorumla- +1 yıl
Ay çok fena.. Yalnız şu an kendimi durduramıyorum.. 🤣 Kız düştüğüne mi yansın, rezil olduğuna mı yansın, yoksa kayarak sevgilisinin yanına girmesine mi yansın.. 🤣🤣
- +1 yıl
😂😂😂😂😂 hayatının en utanç verici anlarından birisi oldu zaten
- +1 yıl
Ama yine de keşke o zamanlara dönebilsek diyoruz
- +1 yıl
Ayarlasan böyle bir şey yapamazsın.. 😅
- +1 yıl
Aynen😂
- +1 yıl
Sevgilisinin tepkisi ne oldu.. 😅
- +1 yıl
O anı göremedik çünkü arkadaşım ayağa kalkamıyordu utançtan göz altından bakıyordu çocuğa yavru kedi gibi 😅
- +1 yıl
🤣🤣 Kusura bakmayın ama ben kendimi durduramıyorum.. 😅
+1 yılYa buna ne kadar komiklik denir bilemiyorum, şimdi bizim 2013 yılında evde Digiturk vardı tabii o dönemlerde meraklıyım böyle 22-23 yaşlarında falan tuttum orada e***** kanalları açtım ama böyle mesaj gönderiyorsun telefondan para kesiyor Ben de sadece telefondan para keser diye düşündüm, ama genel anlamda bunu fark ettim bir gün eve geldim baktım babam dedi ki Digitürk faturası gelmiş dedi biraz da pahalı gelmiş dedi bazı kanallar açılmış dedi ben hemen anladım tabii evdekileri bayağı bir rezil olmuştum Ama ben sadece telefon kontörümden alır başka almaz diye düşünüyordum 😃
16 Yorumla- +1 yıl
😄😄
- +1 yıl
Hayır işin garibi ne biliyor musun babam da kızmıyor adam bir de akıl veriyor oğlum bilgisayarından baksaydın diye niye buralara ücret yansıdı diyor
- +1 yıl
Tam olarak olayı anladılar mı acaba.. Baya sakin davranılmış.. 😅
- +1 yıl
Kesinlikle anladılar çünkü kanalın adına kadar yazıyormuş faturada 😃 Annem pek de sakin karşılamadı 😃
- +1 yıl
Geçmiş olsun diyelim artık.. 😄
- +1 yıl
Neyse zaten üzerinden 10 yıl geçti ,😃
+1 yılSerinletsin diye 33ml su şişesini bacaklarımın arasına koymuş uzanmıştım.. Gözlerimi sabah açtım ve Kemal Sunal gibi yataktan kalkamadım.. 😄
25 Yorumla- +1 yıl
Baya güzel serinletmiş.. 🤣 Ya da farklı durumlar oldu şişenin üzerine atıyorsun.. 🤣
- +1 yıl
Şişe benim üzerime attı.. 😄
- +1 yıl
Hayatta inanmam.. 😅 Olur öyle kazalar.. Utanmana hiç gerek yok.. 🤣
- +1 yıl
Teşekkür ederim.. 😄
- +1 yıl
Rica ederim.. 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılİşten eve gelirken su tankerinin beni sulamasıydı...🤦🏻♀️😄😄
227 Yorumla- +1 yıl
Ay çok kötü bir durum.. 😅
- +1 yıl
Plakayı alıp şikayet ettim andavalları çünkü bilinçli yaptılar...😄
- +1 yıl
Ellerine sağlık haketmişler.. 😄
- +1 yıl
@acid_qeennP asaklısın diye hayırlarına yıkamışlar işte.. Dua edeceğine şikayet ediyor.. 😄
- +1 yıl
@tiryakinimtiryakin hadi ordan zevzek benim kadar temiz olsan yeter...😄
- +1 yıl
Bi kere ben başak burcuyum tamam mı.. Slk.. 😅
- +1 yıl
@tiryakinimtiryakin bile isteye yapmışlar... Pis olmakla ne alakası var.. 😅
- +1 yıl
@tiryakinimtiryakin hee ondan mı kemal sunal gibi kalkamadın yataktan işedim demiyoda kocaman adam vaa...😄😄😄
- +1 yıl
Ben var dediysem var.. 😄
- +1 yıl
Bi kere o erikli suyun hatası.. Kapakları dandik.. 😄
- +1 yıl
Bir de su şisesinden dolayıymış.. 😅
- +1 yıl
@tiryakinimtiryakin he he bütün suç kapakta zaten tüüü allan cezası bari ulu ortada söylemeyeydin.😄😄
- +1 yıl
Kendi pasaklılığını benim üzerimden atmaya çalışıyor ama yemezler.. Tazyikli suyla kazımışlar kirleri ya.. Iyyy midem şahlandı.. 😄
- +1 yıl
@tiryakinimtiryakin olmayan miden mi.😄
- +1 yıl
Olmoyon modon mo.. mnyk.. 😅
- +1 yıl
@tiryakinimtiryakin efenim. 😄
- +1 yıl
Dedim bakayım adını biliyor mu.. Aferin.. 😄
- +1 yıl
@tiryakinimtiryakin bilmem mi manyaklığa terfi ettim...😄
- +1 yıl
Ben kaldım orada.. 😄
- +1 yıl
@tiryakinimtiryakin sonrası ne ola ki.😄
- +1 yıl
Kendim seçebiliyor muyum.. 😄
- +1 yıl
@tiryakinimtiryakin seç bakıyim uyacak mı sana.😄
- +1 yıl
Böyle aniden sorunca tıkandım.. 😄
- +1 yıl
@tiryakinimtiryakin beyin açıcı bişi kullan.😄
- +1 yıl
Sen onu da kemirirsin.. 😄
- +1 yıl
@tiryakinimtiryakin beyin eti tercihim.😄
- +1 yıl
Sende olmayınca.. 😅
+1 yılÇocukken dut ağacına çıktım, kolumda da sepetim dut topluyorum. Sonra uykum mu geldi yoruldum mu hatırlamıyorum ama koca ağacın dalına oturup uyumuşum. Annemler saatlerce aramış ama ağaçta uyuduğum akıllarına gelmemiş tabi. Mahallede beni aramaya başlamışlar sonra dedem beni ağaçta görüp " sizin maymun ağaçta" demiş 😄 seslenerek uyandıramayınca babam ağaca çıkmış. Ceza olarak da topladığım dutlara el koymuşlar😄
13 Yorumla- +1 yıl
Ay kıyamam çok yorulmuşsun demek ki.. 😅
- +1 yıl
Dut toplamayı hâlâ çok seviyorum ya😅 ama artık uyumuyorum ağaçta 🤭😂
- +1 yıl
Bencede uyuma.. 😅
Hiç unutmam kuzenim ile sevgilim ile bulusacaktim evimizin ileri sinde diş hastanesi var dedim ki orada buluşalım annem de o gün bizi izin vermedi dedik ki dizimiz agriyo neyse çıktik sevgilim arada bizde dedik sıra alırız anneme gösteririz sıra almaya girdik çıktık ki yoktur neyse dedik içerde bekleyelim gelince buluşuruz o sırada ismimizi bağırdılar dedik sağlam gösterip çıkarız 😂😂😂 çıkamadık doktor çok sinirli idi ikimizin de sağlam dışını cekti ama biz nasi ağlıyoruz kanlar durmuyo ve doktor sinirliydik ya çekilmemesi lazm di dedi iyice ağlamaya başladık eve gittik o sevgilim kuzen yanımda die gitmiş utanmış canım neyse eve geldik ertesi sabah yüzümüz şişti biz bayıldık hastaneye kaldırdılar enfeksiyon almış sağlam diya bütün gün hastane ama biz o acimizla hastanede nasıl kahkaha atıyoruz onlar sanıyor ki ağlıyoruz doktorlar diyo acıları çok falan kuzenim agliyo ben nur bakildim senin yüzünden falan çok komik ve acı bı gündü
17 Yorumla- +1 yıl
Ay kıyamam diş gitmiş ama buna gülmeden geçemem.. 🤣🤣
- +1 yıl
Çıkmaz artık..😅 Yaptıracaksınız.. 😄
- +1 yıl
😄😄 Dikkat et yeni dişler de gitmesin.. 😅
- +1 yıl
Kıyamam size ya.. 😄
+1 yılBıcır bıcır çocuktum o zamanlar evlerde tek tük bilgisayar var. Komşu da da vardı çocuğuyla saatlerce oynamaya dalmışız. Annem kayboldu zannetmiş aşırı korkmuş. Sonra buldu beni nasıl vuruyo Şükran abla sağolsun tutmaya çalışırken oda korktu kadın ne zaman anlatsak çok güleriz :D
112 Yorumla- +1 yıl
Kadına neden haber vermiyorsun.. Nasıl korkmuştur kim bilir.. Vurmasaymış iyiymiş ama olmuş artık. 😅
- +1 yıl
O zaman düşünmüyorsun ki gecelere kadar saklambaç oynadığımız, komşu muhabbetlerinin çekirdekle şenlendiği yol boyunca sokakta oturulduğu zamanlar bir de en hızlı zamanlarımız tabi nereden aklına gelecek ki annem böyle düşünür. Bide tabi şey var beni kim kaçırabilir ki artistliği :D :D Akıllanmak için tatmalıydık ya o vuruş korkuyu da yatıştırıyordu annem için :D
- +1 yıl
Anneden habersiz hiç bir yere gidilmez.. 😅 Gidilirse sonu böyle olur.. 🤣 Kadın resmen hıncını senden çıkarmış o an.. 😅
- +1 yıl
Haklıydı :D Yalnız o şokla o şaşırmışlıkla ne yaşadığımı asla unutamam :D :D
- +1 yıl
Unutma zaten.. 🤣🤣
- +1 yıl
He 30 yaşına geldim annemde değişim var mı cık hiç yok işten geç gidecek olsam niye aramadın diye arar :D :D
- +1 yıl
Ana yüreği işte.. 😅 Sen hala küçük bir çocuksun onun gözünde.. 😅
- +1 yıl
Ahh işte tam annemin cümleleri :D :D
- +1 yıl
Nerde olsa tanırım bu cümleleri.. 😅
- +1 yıl
Sende de mevcut bir tane dimi :D :D
- +1 yıl
Aynen.. 😄 Allah eksikliğini göstermesin..
- +1 yıl
Amin amin cümlemizinkini :)
+1 yılFazla samimi bir çiftin arasına bisikletle dalmıştım..😅
113 Yorumla- +1 yıl
Ayrılın ben geldim.. 😅
- +1 yıl
O an ki sessizliği hayal etsene..😂
- +1 yıl
Edemedim.. 🤣🤣 Onların yerinde olsaydım.. Sana kesin dalardım.. 🤣
- +1 yıl
Hahahah.. Yok düştüğüm için yardım bile ettiler. 😂
- +1 yıl
Ah yavrum ya dikkat etsene dediler mi.. 😅 Ne kadar bir samimilik vardı ben oraya takıldım aslında.. 🤣
- +1 yıl
Sanırım erkek kişisi üst solunum yolları doktoruydu diyim sen anlaa..😂
- +1 yıl
Tam da tahmin ettiğim gibiymiş.. 😅 Kızım sende başka düşecek yer mi bulamadın.. 🤣 Adam kim bilir nasıl sinir olmuştur.. 🤣
- +1 yıl
Ben mi dedim koca kordonda gelin bisiklet yolunun dibine oturun diye..😅
- +1 yıl
Napsınlar aşıklar.. 😅 orada yer bulmuşlar demek ki.. 🤣
- +1 yıl
Üzüldüm bi şimdi bak gidip bi daha dalasım geldi..😂
- +1 yıl
Bu kez kendine çok dikkat et.. 😅 Her zaman anlayışlı olmazlar... 😅
- +1 yıl
Kaskımı korumalıklarımı takıp gideceğim..😂
- +1 yıl
Kesinlikle en mantıklısı.. 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 arkadaşım bizim eve misafirliğe geldi. gezdirdim onları akşam eve dönecekken hangi dolmuş geçiyordu unuttum. birini durdurduk. bende yanlışlıkla adama " ... yere gideceğiz. size mi biniyoruz " dedim. evet dedi. adam çaktırmadı gülümsemesi otobüstekilerde çaktırmadı. ama benim canım arkadaşımın biri kahkaha atmaya başladı sonra şoför de gülmeye başladı. sonra otobüstekilerde gülmeye başladı. bunlada yetinse iyi diğer arkadaşım ne olduğunu anlamadı. tutturdu ne oldu niye herkes gülüyor banada anlatın diyor. sus diyorum inince anlatırız. yok diyor şimdi anlatın şimdi güleceğim. çok rezil oldum.
13 Yorumla- +1 yıl
😄😄 İyi otobüstekilerden biri bir şey söylememiş.. Yoksa durum daha vahim olurdu.. 😅😅
Cevap sahibi+1 yılkahkaha attı herkes. sdahjbc
- +1 yıl
😄😄
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Üniversi yıllarımda akşamları dışarı çıkarken kafamıza sabun sürerdik sert tutsun diye, yine bir gün sabun sürüp çıktık kızılay meydanına, yağmur başladı :D Hem kafamız köpürdü hemde gözlerimiz yanmıştı :D :D Unutamıyorum :D
212 Yorumla- +1 yıl
Kahkaha attım şu an.. 🤣🤣 Hazır köpürmüş saçlarınızı yıkasaydınız.. 🤣🤣
- +1 yıl
Kendimi tutamıyorum.. 🤣 Boşa gitmeyecekti işte.. 😅 Olan olmuş zaten.. 🤣
- +1 yıl
Ay o anı gözümün önüne getirmeye çalıştım.. Ama yok aslında tehlikeli sularda yüzmüşsün..
- +1 yıl
🤣🤣Çok komik eig sen alacaksın.. 😄
- +1 yıl
Ben çok güldüm kusura bakma.. 😅
- +1 yıl
Biraz öyle oldu.. 😅
+1 yılbir sürü var ama bir tanesi kısa süre önce oldu e okula bakıyordum iki ders var ikisinin ismi benzer ve öğretmene yanlış not girmişsiniz dedim heycandan çünkü ortalamam baya yüksek öğretmene ss attım kızım bu benim dersim değil dedi çok utandım arkadaşlarım çok gülmüştü
10 YorumlaBirgün sokakta arkadasın PlayStation vardı evine gittim oynamaya kimseyede haber vermedim orayada normalde hi. Gitmemiştim annem telaştan bütün herkesi ayaklandırmış polise kadar aramış ben eve gelince bana bi sağlam girişmişlerdi şimdi aklıma gelince gülüyorum
10 Yorumla
+1 yılBabamın arabası diye hiç tanımadığım birinin arabasına ve ön koltuğuna kurulmam. Karısının bakışlarını unutamıyorum... olayın şokunu atlatınca günlerce anlatıp güldüm.
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅 Kadın iyi dalmamış.. Ben olsam böyle bir şey olabilirdi.. 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılKorku filmleri izledikten sonra siyah kedi gördüm.
Bana doğru koştuğunu görünce bende kediden kaçmaya başlamıştım.
Megersem kedi arkamdaki kediye doğru kosuyormuş.
Kalbim bir çeşit atmaya başlamış.10 Yorumla
+1 yılBir gün arkadasimla okula gidiyorduk arkadasimin cantasinda laptobu ve ayran vardi sonra arkadasimi tavuklar kovalayip cantasini gidaklamislardi ayran delinip cantanin her yeri ayran olmustu gulmekten ölmüştüm
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 448 cevap paylaştı. Kumsalda işerken kendını kuma gömen kadının uzerıne işemek
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani bi ara okulda bana hamdeme burası kızlar tuvaleti girme oğlum diye bağırdı orada gülmüştum🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim hayatim acı dolu bir hayat olduğu icin komik bir anım yok.
10 Yorumla
+1 yılHangi birini anlatsam bilemedim o kadar çok var ki
11 Yorumla- +1 yıl
Başla bir yerinden tutarız bir ucundan.. 😅
Uyandığım da kendimi makyajlı buldum. Arkadaşlar rahat durmamış boyamış yüzümü. Fıstık gibi olmuştum dndn
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Benim neden hiç böyle bir anım yokmuş yaa.
10 Yorumla
+1 yılKederden başka bir şey yaşamadım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcıların çocuğuyum komik olay yok
10 Yorumla
+1 yılİnan ki bunu burada anlatmayı çok isterdim
10 YorumlaAnlatmaya üşeniyorum:d
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Olmadi
10 Yorumla
+1 yılBen güleli yıllar oldu en son
10 Yorumla
Detaylı bilgi