Çok beğendiğim bir hikaye, bakalım sizi de etkileyecek mi beni etkilediği kadar…

Çok beğendiğim bir hikaye, bakalım sizi de etkileyecek mi beni etkilediği kadar…

Çünkü maalesef çoğu kişi sevgiyi bilmezler. yani aslında bir iyilik yaptıkları zaman bunu anlamazlar bile. bir insana iyilik yaptığınız zaman teşekkür etmek yerine böyle nankörlük yaparlar. aslında doğru kimse istemedikçe iyilik yapmamak gerekiyor. belki de iyi niyetli oldukları için iyilik yaptılar ama yine de karşınızda ki insan sizin sevginizi bilmiyorsa ya da kötü biriyse o zaman yaptığınız iyilik boşa gidiyor demektir. çünkü nankörler maalesef.
Bende olsam bu hanım gibi davranırdım. Ne eksiksiz, ne kusursuz. Fakat adam hem iletişim kurmayı bilmiyor. Hem çok kaba. Ta ki nefret ettiği şeftali ağacına denk gelene kadar. Nezaketle bu meyvenin onun neden rahatsız ettiğini söyleyebilirdi. Hatta bahçenin bakımı için bu anı beklemeyip, çok önceden teşekkür edebilirdi. Yine de öfkesine hakim olamayan komşuyu çok saygısız buldum. Duyarlı hanım için açıkçası üzüldüm. Karşıksız sevgiyle o bahçeyi besledi. Süsledi. Hakkettiği bu hiç değildi. Sonuç çok üzücü.
Acıyla beslenen mutlulukta huzur bulamaz
Sevdim bu sözü…
Senin olsun
Zorlarına gider. İşlerine gelmez.
Cevap
6Cevap
Haklı istenmeyen yardım yardım değildir bunu annemde bana çok yapar ama beni aşırı sinirlendirir baştan istemediğimi söylediğim halde bir de teşekkür bekler.
Birakacaksin bataklikta bogulsun.. insanlar cile cekmeyi seviyor sanirim.. Zeki insanin aptal modeli yani.
Hayat böyle cahil kaba insanlarla dolu
İzinde alsanız teklifte alsanız başkalarının bahçesine girmeyin
Eninde sonunda başkasının bahçesi
Ses yankısını duymazsa kaybolur gider İnsan da öyle
Kıllısı denk geldiyse demek ki. 😃😃
Adam şeftali yemeyebilirdi ama ☺️
İçim yanıyor içim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?