Etrafınızda
-"param var ama mutlu değilim" diyenler var mı.
Para mutlu etmese bile mutluluğa çok yaklaştırır.
Bugün yaşadığım bir olaydan dolayı sizinde görüşlerinizi merak ettim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Etrafınızda
-"param var ama mutlu değilim" diyenler var mı.
Para mutlu etmese bile mutluluğa çok yaklaştırır.
Bugün yaşadığım bir olaydan dolayı sizinde görüşlerinizi merak ettim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Param varsa mutlu olurdum çünkü para zaten araçtır yani paranın aldıkları mutlu ederdi beni ama her insan aynı değildir. Bazı insanlar için, maddi güvenlik ve refah düzeyi mutluluğa katkıda bulunabilir. İyi bir yaşam standardı, temel ihtiyaçların karşılanması, sevdiklerimize destek olabilme ve keyifli deneyimler yaşama fırsatı sunabilir. Ancak, araştırmalar göstermektedir ki, para mutluluğu garantilemez. Mutluluk, maddi varlıklardan ziyade içsel tatmine, ilişkilere, amaçlara ve kişisel gelişime dayanır. Para yeterli olduğunda temel ihtiyaçlar karşılanmış olur, ancak insanlar daha fazlasını arzular ve bu hedefe ulaşmak için sürekli daha fazla maddi kaynağa ihtiyaç duyabilirler. para tek başına mutluluğu garanti etmez. Mutluluk, kişinin değerlerine, ilişkilerine, sağlık durumuna, yaşam amacına ve içsel memnuniyetine bağlıdır. Her bireyin mutluluğu için farklı faktörler etkili olabilir ve herkesin farklı bir deneyimi vardır.
Yaw Dikkat Çekmek İstemedikleri İçin Böyle Diyorlar Aynı Benim Gibiler Dikkatleri Üzerlerine Çekmek İstemezler Her Maddiyat Sahibi Bilir Bazen Bir Nazar Bile Seni Mezara Koyabilecek Bir Güçtedir Farkkettiyseniz Tüm Ünlülerin Çoğunluğu Parası İle Hava Atmazlar Ama Zaten Bir Havaları Vardır Şimdi Para Mutluluk Değildir Diyen Insan Her Şeyi Yaşamış Hayattan Alacağını Almış Göreceğini Görmüş Kişidir Ve Bunu Da Tükenmişlik Sendromu Dediğimiz Olayadan Kaynaklanır Her Şeyi Yaşamış Bir Birey Belli Bir Süreden Sonra Elindekilerinden Bıkar Ve Eski Haline Dönmeyi İster.
Sence eski haline dönmesi zormudur. Hayır. İstedigi sekilde yasayabilir. Ve para mutluluk degildir diyen insanlar dedigin sekilde de dusunuyor olabilir ama genelleme yapamazsin. Mesela bazilari kendilerini avutmak icin, madem ulasamiyorum çamur atayim mantiginda oldugu icin oyle diyor.
Kardeşim Şimdi Bir Insan Geriye 0 A Dönebilir Ama Sence Böyle Söz Sahibi Güçlü Biriyken Neden 0 A Tekrar Dönsün Çünkü Elindeki En Büyük Kozu Parası Ne Kadar Entrika Dan Ben Beğenmiyorum Dese Bile Adlandırdigim Gibi Tükenmişlik Sendromu Yaşıyordur 0 A Döndürdgune Duşun O Adamı Eski Güçlü Paralı Halini özleyecek Ve Bir Arayışa Girecektir Şimdi Tekrardan Duşun Bu Konuyu 🛫
Aslinda oda değil.0 da olan adam istese de zor gider bi noktaya, ama zaten zengin olan adam eski hayatina rahatlikla gider. Para istemiyorsa harcama yapmaz. Yani saçma.
Benim cevremde daha cok para hersey degil" diyen tipler var, bende avutun kendinizi grizekalilar diyip geciyorum
Aynen öyle, bunu diyenlerin çoğu paraya neredeyse tapar. Para dedigim zmn , aldigim ilk cevap saglık. Ulan saglik yoksa zaten para istemem. Ben şimdiden bahsediyorum. Parasi vardir ama ahlaksizdir diyenler var bide. Hepsi kendini avutuyo. Nihat hatipoglu porche taycan a biniyor mesela. d zjxhbdbd. Para mutluluktur yaninda saglik ve huzur varsa.
Aynenn, mutsuzluklari yuzlerinden okunuyo ama cumleler hep ayni maalesef
Zenginler kötü derdi çevremdeki bazı büyüklerim jsjhdd
inanma onlara çocuğumshsjs
Eskidendi, sakalım çıkmadan önceydi onlar. Nasılki sakal çıktı gercekleri gorduksbzhdhdbjsjx