Kişilik & Karakter En mutlu hissettiğiniz o neydi? Böcüxx2 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayatta en mutlu hissettiğiniz o an neydi?Benim anne olduğum an 😘🥰 En mutlu hissettiğiniz o neydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hiç mutlu olduğum an olmadı 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Mucizeyi yaşadığım o an o kızı seviyordum o zaman onun ruhunu erkeğin yüzünde görüyorum başımı çevirdim ve mucize oldu yoksa sinirlendim 1 0 Yorumla
MehmetBegovic Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bosnia düşman işgalinden kurtuluşunda 🙏😊 1 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum ki galiba olmadım 🙈😂 1 0 Yorumla
Harddiskkk Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 900 cevap paylaştı. Çoğu korkuyor çocuk doğurmaktan ama 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yeniden umudum olursa bakicaz artik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiç mutlu olduğum an olmadı
Mucizeyi yaşadığım o an o kızı seviyordum o zaman onun ruhunu erkeğin yüzünde görüyorum başımı çevirdim ve mucize oldu yoksa sinirlendim
Bosnia düşman işgalinden kurtuluşunda 🙏😊
Hatırlamıyorum ki galiba olmadım 🙈😂
Çoğu korkuyor çocuk doğurmaktan ama
Yeniden umudum olursa bakicaz artik