Kişilik & Karakter Vücudunuzda nereyi değiştirmek ister Diniz? VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neresini ne yapmak isterdiniz ben biraz daha omuz alabilirdim mesela Vücudunuzda nereyi değiştirmek ister Diniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Her yeri. 0 0 Yorumla
Yalnızbirrkadın Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Bel bölgem ince olabilirdi kilo alınca önce oradan alıyorum 0 1 Yorumla Hakan02256 +1 yıl Eşin mennunsa sorun yok yanlız kadın 😊😊 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Daha beyaz tenli olmak isterdim 1 5 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Neden kine Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Çünkü beyaz tenli olmak bi ayrıcalıktır Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Sen o ayrıcalıkta degılsin o zaman Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Maalesef budaytenliyim Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Kıyamam 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her yeri.
Bel bölgem ince olabilirdi kilo alınca önce oradan alıyorum
Eşin mennunsa sorun yok yanlız kadın 😊😊
Daha beyaz tenli olmak isterdim
Neden kine
Çünkü beyaz tenli olmak bi ayrıcalıktır
Sen o ayrıcalıkta degılsin o zaman
Maalesef budaytenliyim
Kıyamam 😂