Kişilik & Karakter Bir erkek en çok neyden korkar? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Erkekler neyden korkarsınız? En çok Güncellemeler+1 yıl Erkekler neyden korkar Bir erkek en çok neyden korkar? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir bu ben sevgisiz ölmekten korkardım artık umurumda değil 0 0 Yorumla
X_ruh Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bakire ve sevgilisiz ölmek sanırım. Bakirelikten kurtulmayı sevgili olmadanda yapabilir fakat sevgili, aşk, evlilik kırmızı cizgi bunlar olmadan yaşlanıp ölen dünyayı bile yok etmeyi düşünebilir 0 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Erkeği dişisi değişiyor mu korkunun? Ben en çok unutmaktan korkarım. 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben kadınlardan korkuyorum 0 4 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Kork bizden 😂 Yorumla SAblaK +1 yıl Korkuyorum zaten, niye evlenmedim sanıyorsun 😂 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Güzel kız bulamadın Yorumla SAblaK +1 yıl Güzel kız olsun ya da olmasın alakası yok hiç birini istemiyorum güvenmiyorum hiç birine Yorumla
Nazlı212107 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Gerçekten seviyorsa sevdiğini kaybetmekten korkar 1 0 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Misal ben sevdiklerimin zarar görmesinden 0 0 Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. İktidarsız kalmaktan 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl soğuktan pipisinin düşmesinin dışında mı😀 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kaybetmekten 0 0 Yorumla
sekscambazıyım Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Hamilelik. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kişiye göre değişir bu ben sevgisiz ölmekten korkardım artık umurumda değil
Bakire ve sevgilisiz ölmek sanırım. Bakirelikten kurtulmayı sevgili olmadanda yapabilir fakat sevgili, aşk, evlilik kırmızı cizgi bunlar olmadan yaşlanıp ölen dünyayı bile yok etmeyi düşünebilir
Erkeği dişisi değişiyor mu korkunun? Ben en çok unutmaktan korkarım.
Sevdiklerimi kaybetmekten
Ben kadınlardan korkuyorum
Kork bizden 😂
Korkuyorum zaten, niye evlenmedim sanıyorsun 😂
Güzel kız bulamadın
Güzel kız olsun ya da olmasın alakası yok hiç birini istemiyorum güvenmiyorum hiç birine
Gerçekten seviyorsa sevdiğini kaybetmekten korkar
Erkekliğine laf gelmesinden
Misal ben sevdiklerimin zarar görmesinden
şahsen Allahtan
İktidarsız kalmaktan
Yalnız ölmekten
Kuşunun ötmemesinden
soğuktan pipisinin düşmesinin dışında mı😀
Karisindan cok korkar
Örümceek
Kaybetmekten
Koca ayıdan