Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler, siz tatlı dilli misiniz? Öyleyseniz bu işe yarıyor mu? :d

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler, siz tatlı dilli misiniz? Öyleyseniz bu işe yarıyor mu? :d

Yaramıyor, hayatımın her aşamasında her insana insan olduğu için hep saygı duydum, hep kendimle eşit gördüm, tatlı dilli oldum ve kimseyi kırmamak için uğraştım. Kimisi bunu yanlış anladı, kimisi bana karşı kullanmaya kalktı. Artık alayına gider kimseyi affetmiyorum, dilimin kemiği yok.
Tatlı dilli olduğumu düşünüyorum. Hatta inşaatta sen çok kibarsın derlerdi. Bu çoğu yerde işime yarıyor. Misal yapılacak bir iş var "yapar mısın" ya da "yapalım" derim. Yap desem de yapılacak ama önemli olan isteyerek yapılması. Bazen öyle durumlar oluyor ki "şef senden başkası söylese bunu yapmazdık, sırf senin hatrın için yapıyoruz" diyorlar. 😊
3 modum var.
1 İstanbul beyefendisi modum standart mod. Mesela günaydınlar efenim yine gunes gibi doğdunuz kalbimde derim
2 şiveli mod (bartinliyim) yangunum ne yaptiy bakay günaydin eccuk serme ısıtıva da yiylim
3 aşko kuşko mod
Beybiiii yanliz uyandın genee hani beraber uyanicaktikkk (kendimden tiksindim be)
Evette bunu değerli bulan hiç bir kadına da raslamadım maalesef. Varsa yoksa kendi kurduğunuz dünyaların Kraliçelerisiniz. Herkesi yönetmek, çıkarlarınız doğrultusun da kullanmak en iyisi sizin için...
Cevap
42Cevap
Karşımda ki kişiye göre ama evet her zaman tatlı dilli olmayı denerim. çünkü nazik olmak her zaman için avantajlıdır..
Sevdiğim insanlara karşı tatlı dilliyim, konu etiketi aşk ilişkileri madem sana da sorayım: tatlı dilli miyim? 😋
Öylesin, söylememe gerek yok biliyorsun.(:
Duymak istedim sadece. 😋
Yok ya değilim sanırım pek , yılanı deliğinden çıkarmaya uğraşana kadar deliği tikarim yılan bana yalvarsin çıkmak için sjdjf
Efsane jşahjsahğa.
Tatlı dil diye bir şey yoktur karşındaki insana saygı vardır yani açıkcasi yalakalık yaparak karşındaki insanı anca bir süre kandirabilirsin sonrasında olay üstüne olay yaşarsın.
İnsanların tavırlarına göre şekil aldırırım ama sıcak ve iyi olduğunu sezdiğim her kişiye karşı tatlı dilli olduğum söylenebilir.
Çevremdeki herkes tatlı dilli ve enerjimin çok iyi olduğunu söyler. Genel olarak istediğini yaptırma konusunda yardımı oluyor.
Ben tatlı dilli değilim. Bende sana Bir soru sorayım. Samimi olmayan tatlı dili mi tercih edersin yoksa tatlı dilli olmayan samimi gerçek dili mi?
Evet kanka kolay kolay kalp kırmam, kalp kırmayı da sevmem 3 günlük dünya ama kalbimi kıranın da yanına bırakmam 😌
Kiminle ve konun ne olduğuna nasıl. geliştigine karşımdak8nin tavrına bağlı değişkenlik. gösterie
yerine göre gerekirse yılanı deliğinden çıkartır gerekirse dilimle öldürürüm
Tatlı dil her zaman yılanı deliğinden çıkartmaz bence 😅
Çok değil, belki birazcık. O da yakın olduğum insanlara sadece.
Evet, damarıma basılmadıkça da her zaman öyle kalırım.
Ah hemde nasıl.. Nerede ne söyleyeceğini bilmek Büyük bir lütuf bence.
Aslında evet ama suyuma gidilirse. Damarım da gezilirse ayıya bağlarım
ytangaçlık önüne geçiyo bazen oyuzden odun olabiliyorum🥶🥶🥶🥶
sinirim bozulmadıktan sonra tatlı dilliyimdir
Hayır hiç beceremiyorum iltifat falan edemem ben düz bi insanım
'hıhımm?' yahu bu nasıl güzel bişey.. gülümsettin, merak ettirdin, etkiledin.. iyi geceler 😊
bu paylaşımın diil ama gülümseten merak ettiren, etkileyen.
seni bi soruya verdiği cvp
'hıhım'
Dilimi her şekilde kullanılabilirim ama kişiye göre
Default olarak tatlı dille Dünya'ya gelmişim.
Evet öyleyimdir 😄
Yerine göre tatlı dilliyimdir yerine höre sert bir mizacım vardır bu biraz mesleğimle alakalı
Her köşeden bir yılan çıkınca sivri dilli olma kararı aldım
evet tatlı dil ıslatır heyecanlandırır tıtretır
Yani genelde kısa ve öz cevapları tercih ediyorum. Bazı özel kişilere özel davranışlar sergileyebiliyorum.
Kişiye göre bı anda sinir gelir gerisi zaten ateş duman
Öyleyimdir, ama tanıdıysam
Sabahımı aydınlatan güneşim gibi ☀
Pek değilim bodozlamayın
Teşekkür ederim, iyi akşamlar dilerim.
Tatlı dilliyimdir. Çoğunlukla işime yarar.
Bırak yılanlar deliğinde kalsın
Yeri ve zamanına göre
Tatlı dickliyim
Belli olmuyor😅
Kendimi o kadar kasmıyorum.
Genel olarak hayır, bazen de çok.
Karşımdakine göre değişir...
Tam bir ergen yazışması :D
Maalesef oyleyim
Tatlı dilli değilim tatlıda sevmem.
Dilimden şerbet akıyor sözcüklerim bal bal
Bu saatte mümkünse gün aymasın