Kişilik & Karakter Amerika’da Vatandaşlık aldığım zaman İsmimi Değiştirmek İstiyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce hangi ismi tercih etmeliyim hangi isim yakışır ve önerileriniz nedir? Amerika’da Vatandaşlık aldığım zaman İsmimi Değiştirmek İstiyorum? Cevapla Nedir Soruları Öneri Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. değiştirebilirsin mesela john 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kusursuz
phoebe1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Nasıl? Kendi ismine mi ekleyeceksin? Yoksa sıfırdan bir isim mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sıfırdan bir isim yeni yüz yeni kimlik yeni bir karakter phoebe1 +1 yıl Buradakilerin isim önerisi sana uyacak mı? Sen kendin bir şeyler bulsaydın, sonuçta yeni bir kimlik yeni bir hayat. :)) Soran +1 yıl Buldum galiba Polat Alemdar phoebe1 +1 yıl Tam da sana göre. hahah.
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ne koyarsan koy tipin türküm diye bağırıyor çok yapay olur değiştirme 0 0 Yorumla
İlk_melek Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Ben Tom ismini çok severim çok tatlı geliyor 🥰 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Biraz daha uzun olabilir aslında Yorumla
fatoşistbenim Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl hey Geroge 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok classic 🤷♂️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
değiştirebilirsin mesela john
Kusursuz
Nasıl? Kendi ismine mi ekleyeceksin? Yoksa sıfırdan bir isim mi
Sıfırdan bir isim yeni yüz yeni kimlik yeni bir karakter
Buradakilerin isim önerisi sana uyacak mı? Sen kendin bir şeyler bulsaydın, sonuçta yeni bir kimlik yeni bir hayat. :))
Buldum galiba Polat Alemdar
Tam da sana göre. hahah.
Ne koyarsan koy tipin türküm diye bağırıyor çok yapay olur değiştirme
Ben Tom ismini çok severim çok tatlı geliyor 🥰
Biraz daha uzun olabilir aslında
hey Geroge
Çok classic 🤷♂️