Selamlarss, tatilimin ardından İstanbul sıcağı beni bir tık bunalttı, dışarı çıktım serin serin kulaklığımı takıp yürüyeyim dedim. Gece yürüyüş yapmak daha huzurlu, daha güzel oluyor.
Siz gece yürüyüş yapmayı sever misiniz?

Selamlarss, tatilimin ardından İstanbul sıcağı beni bir tık bunalttı, dışarı çıktım serin serin kulaklığımı takıp yürüyeyim dedim. Gece yürüyüş yapmak daha huzurlu, daha güzel oluyor.
Siz gece yürüyüş yapmayı sever misiniz?
Bayılırım hem de işten ötürü haftada bir gün yapabiliyorum ama gece yarısı 01 gibi sahile iniyorum bir kaç kişi hariç bomboş oluyor sabah 6:30 07:00 a kadar yürüyorum ilk minibüs ile de eve geçip duş alıp uyuyorum. O kadar keyifli ve güzel oluyor ki kulaklık takma zorunluluğu yok istediğim müziği açıyorum koşuyorum yürüyorum ne istersem tüm sahil benim kısaca ☺️
Ohh miss
Boş boş gezmek tat vermez. Yanında sevdiğin insan olacak. Alacan alkolünü sigaranı gecenin karanlığında ve tenhalığında sevdiğin yerlerde halüsinasyon görcen birde son ses kulaklık takılı DJ Army titanyum veya DJ Tiesto Extazy açacan hem korkarsın hem mutlu olursun hem üzülürsün her şey var. Yapay Cennet❤
Evet bende severim iyi yürüyüşüler dilerim size :) iyi geceler ben genelde parka gidip gece ya da akşam yürüyüş yaparım çok iyi gelir. bazen de mesela özellikle yağmur yağdığı zaman dışarı çıkarım o yağmur kokusu da bana çok iyi gelir içimi huzurla dolduruyor diyebilirim gerçekten de
Teşekkür ederim Barış 🌸
Rica ederim ne demek ✨🌸
İstanbul'da huzurlu yürüyüş mü? Hemde gece vakti mi? Ne deliyim, ne de divane. Türkiye'de ciddi güvenlik sorunu var. Şahsen ben erkek olarak gündüz vakti yolda yürürken bile tedirgin oluyorum bu ülkede. Yalnız çıkma, kulaklıkla yürüme benden sana tavsiye. 🥲
Zaten birkaç tane serseri tipler arabayla öküz misali bakınca tedirgin oldum, yol boyu da arkama bakmadım desem yalan olur. Ancak yine de gece yürümeyi çok seviyorum
Cevap
36Cevap
Genel olarak geceyi ve karanlığı pek sevmem.
Ben motora binmeyi tercih ediyorum çoğu kez.
Yollar boş olmasını fırsat biliyorum.
Yolların dili olsada konuşsa.
O ayrı bir keyif verir 😌
Hemde nasil
İşten yorgun gelıyorum cogu zaman üşeniyorum dısarı cıkma ya
Çalışırken ben de öyle 👀tatildi diye çıktım
Yalnız yürüdüğün semte dikkat et başına iş gelmesin gece
Yok semtimiz sakin ama illaki yürürken serseri tiplerle karşılaştım, arabayla durup yanımda son ses müzik açıp öküz tren misali baktılar. Neyse, hiç aldırmadan uzaklaştım.
Gece yürüyüşü kadar keyif aldığım az şey vardır. Ama kulaklık şart. 😅
Kesinlikle 😄
Evet parkur var, genelde buradan yürüyorum 😄olsun seninkide iyiymiş 😅
Ahahah yok yaa yürüyüş her türlü kalori yaktırıyor
Arabayla Turlamalari seviyorum Otobanda ;)
Evet severim, gayet iyi oluyor gezmek. İstanbul birkaç gecedir zaten tam gezmelik havaya sahip. Bizimkilerle 9 da sahile gidip gece 1 e kadar gezdik yürüdük 2 gün önce bizde.
Gece değilde akşama doğru yürüyorum. Ataşehir'e benzettim, hangi semt burası?
Yaklaştın
Küçükbakkalköy'e de benziyor, neresi merak ettim
Tahminim doğru diye düşünüyorum polyanna lady 😅😅
Günaydın polyanna 👋 Her gün sormaktan bende hoşlanmıyorum, seni rahatsız ediyor istemem yani, ama sadece merak ettim, tahminim doğru mu
Selam, gördüğünü düsünüyorum ama yanıt vermiyorsun neden, tahminim doğru olursa ne olucak ki
evet severim gündüz yürüyüşünden daha güzel gelir.
Evet, Antalya'da denize yakın sayılacak bir konumda oturuyorum. Sahilde zaman zaman yürüyüş yaparım
Evet çok severim
Gunduzler çuvala girince evet. Gece serin oluyor öyle bir artısı var
Aslında geceleri yürüyüş yapmaya bayılıyorum ama tek başıma pek de güvenli olmuyor
Geceleri sabaha kadar yürümeyi severim gecenin zifiri karanlığı ve sessizliğinde
Gece serin serin güzel olur da nasıl bir semtte yaşadığına bağlı olarak değişir..
Çok severim, hatta az önce yürüyüşten geldim
Bazen gece yürürüm ama en çok sabah erken saatlerde yürümeyi severim.
Evet, özellikle sahil kenarında sakin bir yürüyüş yapmaya bayılıyorum.
Gece yürüyüşü güzel oluyor, bazen erkek kardeşimle çıkarız.
Arada bir severim. Uzuuuun zamandır yürüyüş yapmıyorum gerçi.
Ortam ve koşulların yanında o anki ruh halimin durumu bunu belirler
Ben gece de gündüz de hiç evden dışarı çıkmıyorum maalesef hiç yürüyüş yapamıyorum
Evet seviyorum.
şu an yurus yapıyorum yanix başıma güzel geliyor parklarda
Hobimdir ama cesur olmak gerekiyor malum şartlardan dolayı ki cesurum çok şükür kuzumm 😊 gel valla yorulana kadar yürüyelimm kankacımmm biri laf atarsa da haddini bildiririzz gızz nolcakk sankii 😏😂😂 cidden süper bişiy ama
Severim ama it kopuklar olduğu için pek çıkmam yanına biber gazı, çakı gibi bişey al güvenlik önemli.😉
Severim ama gezecek kimse yok
En güzeli yalnız gezmek
Ankara 'nın neresi burası
Ankara değil, İstanbul 😂
Cok severim ozellikle manitayla ıssız yerlerde koşturuyoruz.
Geceyi gunduze bolup uzatmak isterdim geceyi ki üsenmekten síkílíp yuruyus yapayim
türkiye gibi bir yerde gece asla dışarıda durmam
Yurumek guzel ama tercihim yatak sporu en iyisi
Evet ama Türkiye şartları pek yaptırmıyor.😒
Severim ama arabayla :)
Korkuyorum bir gün cesaret edebillirsem yaparım
Severim de mümkün olmuyor pek.
Evet geceleri cok severimm ayri bi havasi oluyor
Yanımda tanıdığım varsa olur
Tatil günlerinde özellikle çok seviyorum
ama hangi saatlerde sever miyim
Evet çok severim birisiyle daha da çok severim
Çok severim
Hayır hiç sevmem
seviyorum ben çok yapmışlığım olur
Evet severim ama yürümem
Saat 8 iş çıkışı güzel oluyor
severim ama uzun bir süre yapmadım
Gece sexsini severim. Daha çok enerji harcıyorum
Gece arabayla gezmeyi seviyorjm
ana caddelerdeki geniş kaldırımlar yoksa sevmem
Yazları severim o da akşamları ( ama genellikle sabah çıkarım). Ama kışın sadece sabah çıkarım ama çok sık çıkmam
suriyelilere dikkat
Bıktık onlardan zaten
Sevmem sevmem sevmem sana ne sana ne sana ne
Sakin ol şampiyon sjjsjd
Hayırdır neyin sampiyonusun sen
😂😂
😍😍
Severim ama üşenirim
Sevdiğin şeylere üşenme 🌚
Umarım :)
Evet
Sen yaşıyor muydun 😄