Açık sözlü biriyim ama asıl açık yönümü görürler ise psikolojileri bozulur gibi. 🤔

Açık sözlü biriyim ama asıl açık yönümü görürler ise psikolojileri bozulur gibi. 🤔
Hayır benim çevremden sakladığım bir yüzüm yok her zaman aynıyım yani olduğum kişi gibiyim hiç bir zaman da rol yapmam her zaman açık sözlü olurum tabi ki. de
Evet var gizli bir piskopatım kötülük düşünen ve yapanlardan çok güzel intikam alırım bu gibi durumlarda adeleti kendim sağlamayı tercih ederim kadına şiddet uygulayan erkekleri hayvanlara eziyet eden kişileri ve en önemlisi coluk cocuga zarar verenleri taciz eden şerefsizleri falan Ayda 2 3 kere karakolluk oluyorum
Sakladığım bir yüzüm yok aslında ama bazı durumlarda hadlerini aştıklarında diğer arsız yüzümle karşılalabilirler. Tahammülüm kalmadığı zaman her şey değişiyor bende..
Valla yok olduğunu biliyordum taa ki bugün ne kadar sert ve kibirli bir mizacın var diyene kadar 😳😀
Değil mi ya çok şaşırdım ben de benim gibi ponçik birine neler yakistiriyorlar böyle abd 😏😂
Teşekkürlerrr 😀
Cevap
6Cevap
"Her insanda tanımadığın bir insan vardır" demiş şair, ben genelde öfkeli tarafımı saklarım, o zaman ben bile kendimi tanıyamıyorum damarıma basılmadığı sürece kimse o tarafımı göremez, gittiği yere kadar saklarım en sonunda patlarım.
Var olmaz mı milyon tane yüzüm var benim, en güzelini hayatımın prensine saklıyorum😅
Ben ilk başta utangaç davranırım. Yavaş yavaş adamın içine işlerim 😎
Evet bazen çevreme o yüzümü göstermem gerekiyor ağzı açık kalıyor milletin hakedene itinayla gösterilir
Görmek istemem şahsen 😀😀
Gizlediğim tarafım yok pek bi konu dışında
Benim bile görünce korktuğum bir Köpek yüzüm var!!!
Çok komik ve deli gibiyim ama genelde bir iki kişi bilir
Sinirli tarafımı birçok kişinin görmediğine eminim 😃
Bende de aynı sinirlenince manyağa dönüyorum ben
Saklamak değilde, intikamcı ve kinci yüzümü her zaman göstermem diyelim.
Var herkesin görüşüne katılıyorum gibi ama öyle değil
Herkesin vardır herhalde 🤔
Sanırım öfkem ya 😔
Kurulu değil bir de bu sıcakta mı 😂
Ben yine de almayayım 😂
Bilemen guzum😇
Çok duygusal birisiyim belli etmemeye çalışıyorum sürekli.
Genelde libidom aşırı yüksek eşimin her hareketine yükseliyorum ama bunu sürekli bastırmak zorunda kalıyorum
Hayır yok gayet açık bi insanım
Hayır neyse oyumdur ha bazı insanlara mesafe var ama bazılarının yanınca çocuk gibiyim
Küfürbaz birine dönüştüğümü bilmiolar
Özel hayatımda çok başkayım.
yokk
Olmayan mı var?
Yok..
Evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?