Kadınların doğasında hep daha iyisini bulmak var. Sadık bir erkeğin sevgisi kadında yoktur çünkü en sadık kadının bile aklı hep daha iyilerindedir. burada kadın düşmanlığı yapmıyorum, kadının doğasının böyle olduğunu söylüyorum.
Biz erkekler neden kadınlardan sadece bize odaklanmasını bekliyoruz? Doğanın dengesine ters değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Daha iyisini bulmak cinsiyete bağlı değil. Karaktere bağlı bir şey. Ayrıca erkek de kadın da birbirinden sevgi bekler.
Kadının sevgisi farklı oluyor. Maddiyat daha ön planda. Maddiyat bitince de başka birine kayiyor aklı, ilişki iyi gitse de başka birine kayıyor. Kadın hep koşullu sever
Erkeğin sevgisi de dış görünüşe bağlı. Daha güzelini bulunca aldatıyorlar. İstisna illa ki vardır. Ayrıca ben hiçbir zaman öyle bir kız olmadım çevremde de görmedim. Senin çevren öyle belli ki.
Niye saçma olsun ki. İki taraflı ilgi ve denge olmalı.
İlgi ve denge olunca da bikiyor kadın, istekleri sürekli değişiyor hormonlarından dolayı
Gerçekten böyle mi görüyorsunuz?
Evet. Mutlaka zihin başka birine yöneliyor. Lüks bir araba geçtiğinde veya bir gelinle damadı görünce kadın orada hemcinsini kıskandığı için o adama bir çekim hissediyor. Bu kız buna baktiysa kesin bir şey vardır diye düşünür.
Parası çok olan bir adama bir mekanda insanlar dikkat kesilirse kadının da ilgisi ona çekilir. Duygular kadında ağır basar
Daha önceki hayatınız da kadındınız sanırım 🤭 bu kadar kesin konuşmanızın başka bir sebebi olamaz.. Ama bu bahsettikleriniz kişilik meselesi. Karşınıza düzgün biri çıktığın da böyle düşünüp üzmezsiniz umarım.
Sadık kadın yok. Kadınların duyguları sürekli değişir tek kişiye bağlı kalamiyorlar bu yüzden. Çok romantik erkeklerde de bu böyle çok güçlü görünen erkeklerde de bu böyle
Hocamm sırf birisinden hoşlanıyorum diye yıllarca sevgili yapmadım ben iyimisiniz yaa ? Ileride evleneceginiz kadına gösterdiğiniz saygı bu kadar mı
Neyse sinirlenmiyorum birsey de demiyorum ama umarım karşınıza bahsettiğiniz gibileri çıkar ki siz zaten buna inanmışsınız. Düzgün birisi çıkar da buhrana uğratmazsınız umarım.
Kadınlar saygı istemiyor. Saygıya ulaşınca da bikiyor. Yıllarca sevgili yapmadiysan ya sana yüz vermiyor ya da mutlaka alttan alıyor veya evlilik konusunda fikirleri var. Öyle olmasa göz ucuyla bile bakmazdin
Alâkası yok. Bizim için iyi olana bakıyoruz en iyisi olana değil bununla aynı evde geçinebilir miyim çocuk yapmak istermiyim zorluklara katlanabilir miyim. Sizi bu düşünceye iten ne bilmiyorum ama gönül birliği ne haberiniz yok.
Böyle olduklarını sanmıyorum
Toplum baskısı yüzünden sadık kalmaya çalışıyorlar
Biraz kişiden kişiye değişiyor. ulkemizde bu işler biraz maddiyati kuvvetli olandan yana doğru.. buda modern hayata ayak uydurma isteklerinden oluyor.. batıda böyle değil çünkü onlar birşeye ayak uydurmak için uğraşmiyorlar. dogallar.. yoksa batıdaki kızın doğasıyla ülkemizdeki aynı.. sadece sosyal statü farklı.
off saçmalama ya
Gerçekler
tm knk
Ters değil
Ters. Dışarda birçok örneği var.