Güncellemeler
+1 yıl
Yani karşımdaki insan baba haksızlık yaptı ve özür diledi ama pişmanlık duyduğu konu da baya beni üzen bir konu sonra bunu paylaşmış
Güncellemeler
+1 yıl
Affetmedim çünkü benim namusuma laf etmişler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kimse bir şeyin değerini onu kaybetmeden anlamaz...
Yani pişman olmak…
Vefasızlık da olabilir.
Nasıl yani
Mezarlıklarda ki çiçeklerin hepsi var iken değeri bilinmemiş insanlara alınır hep...
Ama bana çok büyük haksızlık yaptı ve özür diledi ama affedebileceğim şeye ortak oldu ve özür diledi gece de bu bu sözü paylaştı
Kendisini haklı görüyor.
Bu sözle kendini nasıl haklı görüyor anlamadım
Özür dilemiş ya aslında senden beklemiş özürü
İftiraya ortak oldu gerçekleri benden duydu ve özür diledi ama bana zulüm etti davranışlarıyla
Peki bu zulüm e karşı affettin mi?
Kendinden emin isen insanların ne dediğini çok da kafana takma. Çamur atan o çamuru atmak için ilk önce kendi elini kirletir...
Eminim…karşındakini benden vazgeçirmek için namusuma laf etmişler…
Herkes konuşur özür çoğu şeyi düzelte bilir ama iftiranın affı özür değil çabadır...
Peki şuanda konuyu anladınız mı şu an yorumlayın
Ben o karakterde biri değilim ama oldu ki birine bilmeden iftira ettim sonra anladım ve özrümü diledim o yazıyı pişmanlığımdan dolayı yazardım...
İşte günün sonunda bu paylaşımı gördüm
Benim içimden geçirdiğim bu ama onun karakterini ve içini bilemem.
kaybetmeden değer anlaşılmaz diyor
Kaybetti ve değeri anladı mı? Çünkü ben namusuma iftira yedim.. ve ben öyle bişey olmadığını açıkladım…özür diledi gerçekten ve affetmedim…
Çok da basit bir cümle aslında ya.
şu an kötü durumdayım düşünemiyorum lütfen açıklar mısınız
Birinde hatrın ve duyduğun minneti unutursun ihmal edersin ama pişma nlığın telafisi olmadığı için unutmaz ve sürekli özür dilemek ve kendini affettirmek için boş bir çaba harcarsın fakat bunu pişman olmadan yapman doğru olan demiş.
Yani pişman bir insandan mı bahsediyoruz
Pişman olmadan telafi etmesi gereken insandan bahsediyoruz bence ama bu yaşadığın olaya göre değişir tabii
Peki şöyle desem size bir insan beni seviyor ve ailesi beni istemediği için ona yanlış bilgi veriyor ve ve konuyu bana anlatıyor ve ben öyle bişey olmadığını açıklıyorum benden özür diliyor gecesi bunu paylaşıyor
Köpek gibi pişman bacım
Allah razı olsun senden
Senden de bacım senden de ezdirme kendini kimse senden önemli değil
Çok üzgünüm…
Haksızlığa karşı bu durumda olman çok normal
Çok sağol bacım..
Üzme kendini insanlar şeref yoksunu
Gayet açık bir söz
Sizde açıklar mısınız kafam çok kötü
İnsan şükürsüz bir varlıktır o yüzden teşekkür etmeyi önemli görmez ancak geri dönüşü olmayan hataları düzeltme çabası içine girer çünkü vicdanını rahatlatmak ister.
Pişman bir insan söz konusu yani?
Ya pişman ya minnettar
Minnettarlık kısmı nasıl oluyor
Bu kişiye karşı geç olmadan bir şeyleri fark ettiği için ve onu kazandığı için minnettar olabilir
Kazanamaz beni…çok beni üzdü ve iftiraya ortak oldu..
Bu durumda sen kazanmış oluyorsun seni hak etmeyen biri için zaman kaybetmeyerek
Çok üzgünüm…