Yaşattığınızı, elbet bir gün yaşar mıyız?

Yaşattığınızı, elbet bir gün yaşar mıyız?

Evet her zaman var tabi ki de yani ben kendim için konuştum ama hayatın adalet sistemi yok maalesef çünkü gerçekten hak edenler mutlu olamıyorlar bu dünyada kötüler mutlu oluyorlar sadece..
Bencede
Evet, ben olduğuna inanıyorum. Ve bunu kişinin kendisinin çektiğini düşünüyorum, kendi kendine farkında olmadan adaleti getiriyor. Hatta bundan kaynaklı kimseden intikam almaya çalışmam, zaten herkes kendi layığı olan yere varıyor bir şekilde.
İnanç ile ilgili bir durum, ben pek gerçekleştigini düşünmüyorum. İntikam kısmı ise canımı çok yakan bir şey olmalı, diğer türlü sadece küçümseyici bir tavır ile yoluma devam ediyorum.
Elbette, bakışımızla alakalı biraz. Ben gerçekleştiğine fazlası ile şahit olduğum için böyle düşünüyorum. İntikam gereksiz yere kendini değmeyecek biri için yormak bana göre
Evet intikam konusunda katılıyorum. Diğer konuda sanırım ben hiç görmedim ondan olabilir.
Umarım görmen gereken bir durum yaşamazsın
Kolay kolay yaşayacağımı pek sanmıyorum, iyi temennilerin içinde teşekkür ederim 😊 umarım sende yaşamazsın tabi.
Rica ederim, umarım 🙂
Yok, bu ezilenler için bir avutma.
Çoğu zaman öyle 👍
Bence yok ya da biz göremiyoruz..
İçimdekiler gerçekleşir ama bir gün, er ya da geç.. Yaşatılanların yaşanması konusunda ahım var çünkü.. Ve inanıyorum ki gerçekleşecek onlar..
Temenni edebiliyoruz, çoğu zaman gerçekleştiğini düşünmüyorum da inanıyoruz işte.
Cevap
2Cevap
Sistem nasıl işliyor inan bana bunu çok bilmek isterdim ama işin içinden çıkamıyorum
Çok düşünmemek gerek, sadece inanç..
Bazı şeylere inancımı yitirmek üzereyim
Ne gibi mesela?
Aynı şekilde olması şart değil ama yaptığımız kötülükler de iyilikler de bir gün karşımıza çıkacak.
Gerçekleşir mi ve görür müyüz hiç bilmiyorum.
Ben inanıyorum ve kendimi avuttugumu da düşünmüyorum.
Hayır yok.
İlahi adalet , karma falan bunlar sadece avuntu
Katılıyorum, çoğu zaman böyle.
Hayat her zaman adil değil ama vardır tabi
Çoğu zaman olduğunu düşünmüyorum, bu durum insanların avuntusu olabilir mi?
Kendilerini iyi hissetmek için diyorlardır
Bencede
Olduğuna inanmak istiyorum
Evet sadece inanç olarak kalıyor.
Yaşattığını kimse yaşamıyor
Maalesef çoğu zaman öyle oluyor
Yok öyle bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?