Şu altta Soldaki fotoyu çil sandım dedim ne kadar kötü durmuş Meğersem sivilceymiş o 😂 yakınlaştırınca anladım. Yani yüzü biraz kötü ama Efektli Yüz bir harika cidden tamam dış görünüş olarak pek beğenmesemde kadın zevkini neyin yakışıp yakışmayacağını da iyi biliyor yani 😂 Bana gelirsek (Şimdi soru nasılım değil sonuçta bir de Alakasız cevaptan kaldırılmasın o kadar yazdık sonuçta di mi) Bana gelirsek benim yüzümde sivilceli olduğu için (24 yaşındayım 25 olacam bu arada Kaç yaşındasın? Neden sivilcelerin var diye soracak olanlar için diyorum spcjakvplnva 😂) Benim yüzümde sivilceli olduğu için Kullanmazsam kendimi çirkin hissediyorum kötü hissediyorum o yüzden kullancam. Blablbapbaa 😂
Hiçbirsey asla kullanmam.. ufak tefek de kullanmam. siyah beyaz da kullanmam.. hatta ışığın altına geçer öyle çekinirim. makyaj da yapmam.. ben.. ben olmaktan çıktıktan sonra bir anlamı yok.. yanağımdaki gamze de yüzümdeki çil ve benle de kendim olmak.. olduğum gibi görünmek.. çok daha anlamlı..
Fotoğraf çekinmeyi pek sevmiyorum dolayısıyla kullanmıyorum ama biri benimle fotoğraf çekinmişse genelde ekliyor, konudan alakasız olacak ama fotoğraftaki kadının efektsiz halini çok beğendim
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Hayır ben efekt kullanmıyorum çünkü gerek duymuyorum yani fotoğrafın orijinal olmasını tercih ederim her zaman. zaten çok da fotoğraf çekilmiyorum uzun zamandır. bence de aşırı efekt olmaması lazım özellikle kızlar bence doğalken daha güzel çıkıyor ama diğer türlü çok yapay buluyorum :D keyifli günler.. 💫🥂