Evlilik için kullanan kadın nasıl anlaşılır?
Yani sırf çocuğum olsun falan gibi yamanmaya çalıştığını falan nasıl anlarım?
Evlilik için kullanan kadın nasıl anlaşılır?
Yani sırf çocuğum olsun falan gibi yamanmaya çalıştığını falan nasıl anlarım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence gerçekten sevmiyorsa
Ya bu nasıl soru? İnsan böyle hesaplar yapıyorsa, karşılıklı zaten yan yana bile gelmeyin. İyice aşkın içine edildi zaten günümüzde...
Kusura bakma hemcinslerinin çoğu böyle 30 a kadar para sağlayan adamlarla gez toz, hormonlar alarm verince eli yüzü düzgün bir enayi bul evlen. Haliyle 40 kere o kadını test etmem lazım
Etmeden olmaz zaten ama konu maddi olmamalı, yoksa nedir ne değildir diye sağır kör olup imza atanlar soluğu mahkemede alıyor...
Anladım teşekkürler
Çok yakışıklı ya da kariyer anlamında çok mu iyisin?
Yakışıklıyım biraz ama kariyer anlamında iyi değilim.
Bazı kadın da sırf baba olarak sessiz sakin birini bulayım kafasında olduğu için
Evlenmeden anlayamazsın
Enayi değilim, evlenecek kendini sağlama alacak, boşanıp nafaka da isteyecek. Baştan görmek lazım
Evlen demedim zaten. Hiç ipucu yok mu davranislarindan
Bazen soğuktur, sağı solu falan keser benimle konuşurken
Davranışları bikenara bırakalım. içgüdüsel olarak sen ne hissediyorsun onu ilgili
Güvensizim
Neden içgüdü dedin ki
Çünkü ben tanımadığım biri hakkında buradan yorum yapamam. Onu en iyi sen tanıyorsun. Neden güvenmiyorsunki, mesela sorunda yazdığın şeyler benim aklıma bile gelmedi hayatım boyunca
Sevdiğim zaman kurnaz olamadığım için. İyi olduğum için hep üzmeye çalıştılar, o yüzden bu kızın da beni kullanmak isteyecegi ihtimalini düşünüyorum
şahsen evliliğin zor bisey olduğunu ve hiç bir kadının bir erkeği kullanmak amaçlı evlenmeyeceğini düşünüyorum. Buna değmez evliliğin götürüsü daha çok. Nafaka için hiç degmez genç yaşında azıcık para karşılığı dul kalacak. Kimse istemez bunu biraz rahat ol
Anladım kısmet bakalım
Çok aşırı iyi ise
Anladım teşekkür ederim
Onu deneyebilirsin mesela başka biri adında
Taktik verir misin? Ne yapabilirim mesela? Zengin bir adam benim taktigimle uğraşmaz
Yok sosyal medya üzerinden bir tanıdığın onu denesin ya da başkasıyla anlaş onu dene ben çok yapmışım benim sonucum pozitif seninde inşallh istediğin sonuç olur
Anladım. Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim
Sürekli para ister