Güncellemeler
+1 yıl
Bide herhangi bir insan yüzünden zarar görürsem fenalasıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben başıma gelen şeyleri çok özel farklı şeyler sanıyorum hep en kötüsü bana oluyo gibi. Yani en ufak şeyde canımı düşünüyorm. Aslında önemli değil sadcee sinirimi bozuyor. Yaşayabilecekken yaşanamayan şeyler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Başıma gelebilen gelen her şey de isyan etmeyip buna şükür diyeyip devam ettim yoluma etrafıma baktığımda kimi zaman benim başıma gelenlerin kat ve kat fazlasını yaşayan var kimi zamanda çıkmaza girdiğim ve köfntalih işte kimseyi bulmaz beni bulur dediklerim oldu ama hiç bi zaman sorun etmedim bunu aile ve sağlık dışında başıma gelen her türlü nusübette umursamadım canını düşünen bencil olmadım kısaca vurdum duymaz olacaksın gamsız olmak gerekiyor bazen
birisi bana zarar verebilir bu normal değil mi? Ben bunu kaldıramıyorum herkes herkese fiziksel ya da ruhsal zarar vermiştir. Ama beni öldüren ben olmak istiyorum
Bu yüzden sosyal deilim biri zarar verir biri yüzğünden üzülür kalbim sıkışır onu yüzünden vücudumda değişiklik olmuş oluyor bu korkunç geliyor bana ki basıma da geldi kalbimde sorın varken insan ilişkileri ağır geliyor öldürüyorlar gibi geliyor her kötülüklerinde
Kalbim sıkıstıkça ameliyat olmaya yaklasıyorum sanki tekme atıyorlar gibi. Sağlığıma zarar geliyor gibi
Normal dururken bişi yok
Ne zamandan beri var durum bu korku durumu başına gelen herhangi bişey den sonra mı oldu bu
Yani aslında önceden beri var ama şu an daha fazla üzülmeye ve alıngan olmaya basladım hayatımın bi dönemi yüzünden internette biri bişi dese ağliyorum.
Kalbime yansıyor kimsenin umrunda değil zaten o da bilmiyor napsın alışmıslar kırmaya
Mitral kapakta eser miktarda yetersizlik var yani tam üzülürken olması daha da üzüyor tamam kıymetli değil okadar canım zaten kimsenin umrunda değil diye rhatlıyorum biraz çünkü ya hep ya hiç diyen biriyim. Ondan hiçte olmak rahatlatıyor böylece bu fikri takmay bırakıyorum.
M e s a j atarmısın ya da takip at acık sa m e s a j kısmın yazarım ben
Değildir. Ne ölüm ne hastalık ne de acı korkum var. Yaşanması gereken şeyler yaşanır ve geçer
Çok haklısın ama ben mesela çok bencilim ve korkak birisi bana zarar verebilir bu normal değil mi? Ben bunu kaldıramıyorum herkes herkese fiziksel ya da ruhsal zarar vermiştir. Ama beni öldüren ben olmak istiyorum
Bu yüzden sosyal deilim biri zarar verir biri yüzğünden üzülür kalbim sıkışır onu yüzünden vücudumda değişiklik olmuş oluyor bu korkunç geliyor bana ki basıma da geldi kalbimde sorın varken insan ilişkileri ağır geliyor öldürüyorlar gibi geliyor her kötülüklerinde