Kişilik & Karakter Yüzde kaç kendin gibi yaşayabiliyorsun? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor SorumluluklarZorunluluklarÇevreişŞehirÜlke şartlarıyla ne kadar kendin olabiliyorsun? Yüzde kaç kendin gibi yaşayabiliyorsun? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Her zaman kendimim 0 0 Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Her zaman kendimim. Kendim olduğum içinde herkesle anlasamam. Kimseye eyvallahim yok çünkü. Saygı çizgisi açıldımı kükrerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yeni yeni kendime geliyorum yüzde 1 diyelim.Eğitimsiz yetişmem ve genetiğimden dolayı 32 yaşında olmama rağmen hala bir ergen gibiyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her zaman kendimim
Her zaman kendimim. Kendim olduğum içinde herkesle anlasamam. Kimseye eyvallahim yok çünkü. Saygı çizgisi açıldımı kükrerim
Yeni yeni kendime geliyorum yüzde 1 diyelim.
Eğitimsiz yetişmem ve genetiğimden dolayı 32 yaşında olmama rağmen hala bir ergen gibiyim
Yüzde 75
100 de 100