Selam ✨ İster arkadaş ister sevgili hiç fark etmez bir insan soğuduğunuz zaman tekrar sevebilir misiniz veya o insan ne yaparsa tekrar sevginizi güveninizi saygınızı kazanabilir. yoksa silip bir daha konuşmaz mısınız.

Selam ✨ İster arkadaş ister sevgili hiç fark etmez bir insan soğuduğunuz zaman tekrar sevebilir misiniz veya o insan ne yaparsa tekrar sevginizi güveninizi saygınızı kazanabilir. yoksa silip bir daha konuşmaz mısınız.

Evet, soğuduğum birini tekrar sevebilirim ama bunun için, bana karşı çok büyük bir hata yapmamış olması ve ondan soğumama sebep olan davranışlarını değiştirmiş olması gerekir. Güven konusunda da, eğer biri bir kez güvenimi kıracak bir şey yaptıysa tekrar kazanamaz.🙃
Soğuduğum bir insanı tekrar sevemiyorum, zira kolay kolay soğumuyorum. Beni anlamayan kişilerden soğuyorum, bilerek bana kötülük yapanlardan uzaklaşıyorum ve o kişiler tüm samimiyetiyle de gelseler bana, tüm kapılarım kapalı oluyor. Ben de biten kişiler rehberimde dahi kayıtlı değiller, tekrar da kaydetmem. Sildiğim bir insanı tekrar kaydetmem, güvenim bitmişse tekrar güvenmem. Soğumak büyük bir devrim. Ufak tefek hatalardan ötürü soğukluk yaşamam lakin bazı hataların telafisi yoktur, bazı insanların hayatımda yeri yoktur. Beni kendimden soğutan, hoşuma gitmeyen şeyleri inadıma yapan, bana duyarsız olan kişiler bir daha beni bulamaz.
🌸🌸
Ben kolay insan sevmem de, silmem de.. Sildiysem eğer haklı gerekçelerim vardır ve karşı taraf hatasını anlayana kadar asla geri adım atmam ne kadar değer verirsem vereyim. Büyük konuşmamak gerekiyor, insanız sonuçta ve bazen barışabiliyoruz, akrabamız olur, arkadaşımız olur, sevdiğimiz insan olur. Büyük bir mesele yoksa olabilir. Keyifli geceler..
Teşekkürler Barış 💫🥂😄
Rica ederimm abla :D 💫🥂
Resimdeki kız benim küçüklüğüme ne kadar çok benziyor
Evet aynı sen knk sjsjsd
Gülme gerçekten benzettim 😂
Hayır ya bende benzettim :D bebekliğini yani çocukluğunu görmüştüm ya orada da böyle sevimli sarışın renkli gözlü bir şeydin :D
He tamam o zaman iyi geceler kankaaaa
Sana da iyi geceler kankaaa tatlı rüyalar :))
Cevap
31Cevap
Soğuduğum birini eskisi gibi sevemem ve araya mesafe koyarım zamanla iletişimi keserim.
Birinden kolay kolay soğumam ama soğuduğum zaman bitmiştir artık benim için.
Neden soğuduğuma göre değişir bu. Aldatma vb. durumsa zaten olmaz hiçbir şey sevme geri dönme ısınma olmaz. Ama yanlış anlaşılmalar, bunların devamında kavgalar ve tartışmalar olmuşsa soğuma bunlardan kaynaklıysa bence tekrar sevilebilir ve şans verilmelidir. En azından denedim olmadı dersin için rahatlar. Ama çok büyük bir şey yoksa ve gerçekten birbirine değer veren iki kişiyse tekrar sevilebilir hatta daha güzel daha mutlu olunabilir.
Soğumama sebep olaram ne yaptığı önemli. Soğuta soğuta difrize çevirdiyse Norveç'e döndürdüyse havamızı, kimse için bozamam keyfimi valla. Zorlamam o noktadan sonra olmuyorsa olmuyordur adios
adios :D
Teşekkürler güzel yorum bu arada
Bu arada sana demedim adios diye :D yani görüşürüz yine anlamında dedim
Üzülünce, kırılınca, kızınca bir süre sonra geçiyor ama soğuyunca tekrar eskisi gibi olmuyor ya. O kişiyle ilgili hiçbir şey görmek, duymak istemiyorsun. Her sözü batıyor, itici geliyor.
Evet bende öyle
Kişiye bağlı bama yine eskisi gibi gelir hissettirirse eskisinden de sağlam severim ama biseylerin eksik olduğunu hissedersem eskisinden de fazla soğurum
Tekrar sevebildiğin kişiden hiç soğumamışsın demektir. Sevgi öyle kutsal bir şey çünkü. Eğer sevgi bir kere kayboldu mu, geri gelmez çünkü. Öyle büyük bir şey. Sevgiyi yok etmek de var etmek de zordur.
Soğurum bana yaptığı iyi şeyleri düşünerek tekrar devam ederim sonuçta dostluk arkadaşlık bazen iyi bazen kötü sonuçlar getire bilir
Sevemem ya yüzümden belli olur oda zamanla soğur benden zaten sevince yüzümde güller açar benim buz gibi donuk olurum soğuyunca olmaz sevemem ya
İlk intibaya da çok önem veririm. Birisini gözüm tutmazsa asla anlaşamam.
Soğuduğum kişi de öyle, bitmiştir benim için.
Sevmeyi denerim seviyormuş gibi yaparım Ama o içimdeki soğukluk gitmez ve daha da kötü bir hal alır O yüzden hiç gerek yok böyle şeylere
İmkanı yok. Arkadaşlık ilişkilerimde bile araya soğukluk girdiğinde eski içtenlik ve samimiyetimle yaklaşamam
Soğuduysam o iş biter bende iflah olmam yani artık
Sevemem. Soğuduktan sonra iş işten geçiyor. Hevesle kalmıyor , sevgide...
sevdiğimden nefret edebilirim ama nefret edip soğuduğumu tekrar sevemem
Mümkün değil ve soğuduğum zaman görmek dahi istemem
Hayır. Sadece akraba vs zorunlu saygı duyarım
Gördüğümde selam bile vermem. Ya siyah ya beyaz ara duygularım yoktur benim
Asla gizumden düşen bir daha yükselmez göz yaşı gibi
Hayır araya bi mesafe girince eski samimiyet olmuyor güvende olmuyor
Birinden soğuduysam kolay kolay yeniden sevemiyorum. Arkadaş ya da sevgili farketmez.
İnsanlardan kolay kolay soğumam normalde ama bir huyunu sürekli tekrar etmesi soğutur tabii.
Sanmıyorum ama bunun için uğraşırsa olabilir
Bilmiyorum şimdi sevmem derim ben kesin severim dengesizim bu konuda
Hayır soğuduktan sonra eski sıcaklığı yakalayamam..
Hayır. Şimdiye kadar hiç öyle olmadı. Kindarim da biraz mümkün değil
Çok soğuduysam zor ama neden olmasın gönlüm ısınırsa
Denedim ama maalesef olmuyor evlat acısı kuyruk acısı mantıgı
Hafif ise ve tekrar yapmayacaksa olabilir ama öteki türlüsünde sevgim kalsa da aynı hissedemiyorum.
Hafızamı kaybetmem gerekiyor... aşkından öldüğüm adamı bile bi kere soğuyayım tamam bitti o iş.
Sevebilirim, fakat güvenemem. Aklımda hep “acaba” düşüncesi olacak, her zaman tereddütte kalacağım.
Chok zor… Oglak burcu kadini olarak bir kere sevdim tam severim. Nefret ettimse ve ya sogudumsa geri donusu olmaz maalesef. Egerki hakli sebepden yaptimsa)
Hayır, soğuduğum kişiye tekrar ısınamam. Henüz duygu mikrodalga fırını icat edilmediyse eğer.
İmkansız değil sevebilirim
Yok minnoş kalbim kabul etmiyor 😀
Minnoş kalbin kabul etmesin zaten abla yani kimse için üzülme :D
Mesafeden dolayıysa olabilir..
Birinden soğusam da çabuk unutuyorum tekrar onu sevebilirdim ama arkadaş olarak
sevdigim kişilerin konuşma tarzı kırıcıysa ve üzücüyse bi daha konuşmam
Eskisi gibi olmaz ama sevebilirim.
Sevmem ısınamam tekrardan
Mümkün değil
Cok cok zor ağzıyla kuş tutsa belki
Kişiye bağlı biraz bu
Hayır zor bir ihtimal