-Fazla ısrar.
- Çok fazla boş konuşan insanlar.
- Ne istediğini bilmeyen insanlar.
- iki yüzlü, sanimiyetsiz, sahte kişiler.

-Fazla ısrar.
- Çok fazla boş konuşan insanlar.
- Ne istediğini bilmeyen insanlar.
- iki yüzlü, sanimiyetsiz, sahte kişiler.
bana yalan söylemesi ya da beni umursamaması veya iki yüzül olması diyebilirim bir de mesela beni sevdiğini söyleyen değer veren bir insan eğer bana kötülük yapıyorsa zaten beni yeterince sevmemiş demektir bu durumda da ben direk o insandan soğurdum zaten beni salında tanımadığım kişilerin yaptıkları değil de tanıdığım kişilerin yaptğı yanlış davranışlar daha çok sinirlendirir ya da kırabilir. bu yüzden de kimseye başta hiç güvenmiyorum artık hayatımda
Kendisine ayırdığım zamanın bana aynı şekilde zaman ayirmayan insana hiç katlanamam
Arkadaşım komşum veya akrabamsa
-Kendine bakmadan bana yorum yapması, komşumsa - akrabamsa bir de kendi çocuğuna bakmadan bana yorum yapması
-Küfrederek konuşulması
-Yüzüme gülüp ardımdan başka konuşulması
Sevgilimse
-İki lafından biri cinsellik olması
-Küfürlü konuşması
-Aldatması
-Ortak arkadaşlarımıza yürümesi
-Beni geçmiş ilişkisindeki kişiyle kıyaslaması
-Bana sormuş olduğu soruları ben de ona sorunca kendinin yanıt vermeyip benden yanıt beklemesi
Yoran insan.. Bak bu kadar soğuduğum başka bir şey yok. Böyle konuşurken boş konuşan saçma sorular soran ruhunun çekildiğini hissettiğin insan. Sorun çıkaran ya da çıkan sorunları çözmeyen görmezden gelen. İlgisiz alakasız insan. Kendini fazlalıkmışsın gibi hissettiren insan. Bunun cinsiyeti yoktur. Biriyle konuşuyorken maratondaymışım gibi hissettiğim her ilişkiden soğurum
Cevap
5Cevap
Edepsiz kadından, merhametsiz erkekten kaçacaksın... Bunu biliyorum ben sadece.
benim beye ne zaman ne sebeple soğuyacağım hiç belli olmaz öyle bir tiksinti
*neye
Görselde yazmışın zaten bize bırakmamışın 😌
Gereksiz samimiyet
Israrcı olması
Kaba olması
Kibirli olması
Yalan ve kaybedeceğini bile bile yaptıkları..
Sürekli yersiz eleştirmesi soğutur
Vefasızlık soğutur nankörlük de tuzu biberi olur
Edep..
kaba olması
Atatürk'ü sevmeyen insan
Cahil olan insan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?