“Şimdi açsam pencereyi beklesem Sen gelsen Olmaz ya hani geliversen Hiçbir şey sormasan Hiçbir şey söylemesen Sussam Sussan Sussak. Susuşların anlattığını dinlesek Sırt sırta otursak Katılasıya ağlasak Sormasak birbirimize sebebini Sarılsam Sarılsan Sarılsak. Ve yine hiç bir şey konuşmasak Ama anlasak Ne vardı sahi Olmaz ya Hayal ya Hani diyorum olsa ne vardı.”
Kim gelirse gelsin➡️ eski tadım yok artık durgunum duruldum belki etmedim amma İncindim kırıldım hep içime atmaktan İnanki yoruldum ne haldeyim farkındamısın...🎶
kimse artık cidden yoruldum. insanlar fazla yormaya başladı ne iyilikten anlarlar ne birşeyden insanlar ilgiyi sevgiyi hakketmez oldu o yüzden hiç kimseyi beklemem artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sevgilim ama sevgilim hiç olmadı maalesef b yüzden de kimseye sevinmezdim ama buradaki arkadaşlarım ile buluşursam iyi olurdu
“Şimdi açsam pencereyi beklesem
Sen gelsen
Olmaz ya hani geliversen
Hiçbir şey sormasan
Hiçbir şey söylemesen
Sussam
Sussan
Sussak.
Susuşların anlattığını dinlesek
Sırt sırta otursak
Katılasıya ağlasak
Sormasak birbirimize sebebini
Sarılsam
Sarılsan
Sarılsak.
Ve yine hiç bir şey konuşmasak
Ama anlasak
Ne vardı sahi
Olmaz ya
Hayal ya
Hani diyorum olsa ne vardı.”
Kimseyi kaldıracak halim yok. Yoruldum. Sadece anneme hizmet edecek takatim var geri kalan uzak dursun benden
Anneniz rahatsız mı?
Benim düşündüğüm kişi ne türk ne müslüman:D.
Kim gelirse gelsin➡️ eski tadım yok artık durgunum duruldum belki etmedim amma İncindim kırıldım hep içime atmaktan İnanki yoruldum ne haldeyim farkındamısın...🎶
Güzel bir kedi gelse merhaba dese yabru olsun mümkünse
Kayserili misin sen?
Biri sandım da
Hayır değilim.
Pardon o zaman iyi geceler
Estağfurullah, iyi geceler.
Alaaddin gelse. Elinde sihirli lamba falan. Dile dese benden dilesem. Sonra güzel duş güzel bi kahvaltı. Tabi
kimse artık cidden yoruldum. insanlar fazla yormaya başladı ne iyilikten anlarlar ne birşeyden insanlar ilgiyi sevgiyi hakketmez oldu o yüzden hiç kimseyi beklemem artık
içimi dökmek istiyorum sizinle konusa bilir miyim
Herkes gittiği yerde mutlu olsun kimse gelmesin bundan sonra
Hiç kimsenin gelmemesi sevindirirdi. Kalabalık sevmiyorum
Can bonomono gelse hiç fena olmaz ya😂
Hatta can bonomonomono😂
Hahahaahhaha 🤣🤣🤣🤣🤣
Aklımdaki iki üç kişi bir anda gelse 😅
Dün kaybettiğimiz kuzenim
Başınız sağolsun 😔
Dostlar sağolsun 😢
Kapıyı açmadan niye uyanadın kapıda kaldım😡
?