Görüyorum hep güçlü dominant, asi kadınlar seviliyor sanki, peki utangaç, itaatkar, narin kadınlar seviliyor mu?

Görüyorum hep güçlü dominant, asi kadınlar seviliyor sanki, peki utangaç, itaatkar, narin kadınlar seviliyor mu?

Ben aşık olduğum kadını severdim benim için fark etmez ama Evet, utangaç kadınlar da sevilebilir ve ilişkilerde değerli olabilir. Utangaçlık, bir kişinin doğasında olan ve sosyal etkileşimlerde daha çekingen veya çekimser olma eğilimini ifade eder. Ancak, her bireyin kişilik özellikleri ve tercihleri farklı olduğu için, birisi utangaç bir partneri sevebilirken, diğerleri daha dışa dönük bir kişiliği tercih edebilir. Utangaçlık, ilişkilerde bazı zorluklara neden olabilir, özellikle iletişim ve duygusal ifade konularında. Ancak, utangaçlık aynı zamanda birçok olumlu özellikle de ilişkide bir avantaj sağlayabilir. Utangaç insanlar genellikle empatik, dikkatli, özenli ve sadık olabilirler. Ayrıca, utangaçlık, derin duygusal bağlar kurmayı ve güveni inşa etmeyi tercih eden kişilere çekici gelebilir.
Sevilir ama utangaç yani yaklaşmak zor. Çoğu erkek adımlarının karşılığını göremeceğini düşündüğü zaman uğraşmak istemez ve utangaçlık durumu erkek yanlış anlayabilir kız uzak oralı değil gibi alğılayabilir. Bende bir erkek olarak utangacım ve kızlar böyle erkeklerle işi olmuyor demeyim ama yaklaşmak zor bize genel olarak kadınada erkeğede yaklaşmak zor oluyor. Çok sıkıntılı bir durum şahıs için
Cevap
13Cevap
Seveceğimiz kadını dominant ya da utangaç diye ayırmıyoruz, sevdiğimiz kadın dominant ya da utangaç olabiliyor.
Emin ol çok daha fazla sevikiyor. Utangaç ve itaatkar...
Yaz bakim bana
kadın dediğin dominant olmalı erkeği kendine itaat ettirmeli
milyar tane erkek var
itaatkar ne alaka
tandığım birinin bu özelliklere sahip
Dominant, baskıcı insanlarla anlaşamam.
evet kesinlikle
Evet
Sevilir neden sevilmesin
Ben pek sevmem
Hem de çok
Zannetmiyorum sevilmez