merhabalar 23 yaşındayım içine kapnik bir yapıya sahibim neden böyleyim bilmiyorum yapım böyle olduğu için hep ezildim
Mesela bu yaşıma kadar hiç arkadaşım olmadı hep özendim ve halada özeniyorum neden hiç arkadaşım yok diye orta okulda okulum değişti yeni okulda gözlük kullandığım için ve sessiz biri olduğum için çok dislandim benimle oynamazlardi oturmak istemezlerdi benden uzaklaşıyorlardi bir kere sınıftaki erkekler gözlüğünü fırlattı hüngür hüngür ağladım yüzüme bakıp tüm sınıf bana gülerdi hep
Liseye geçtim yine sessizdim 11 ve 12 sınıfta hırsızlıkla suclandim benim kimsenin malına gözüm yok ama bunu anlamadılar her kaybolan eşyada parada benden suphelendiler her eve dönüşte ağladığımi biliyorum son 2 hafta kala okulun kapanmasına gerçek hırsızı buldular ama gelip özür bile dilemeye tenezzül etmediler o hırsızla daha içli dişli oldular yine ezildim üniversiteye gitmekten korktum ailemden uzak bir şehirde yine ezilicem korkusuyla okumadım şu an 23 yaşındayım benim hiç sevgilim olmadı ama ilk defa karşı cinsten biri bana yazdı ve konuşmak istediğini söyledi buluştuk tanıştık şuanda nişanlıyız kendisi zor birisi yani daha dışa dönük biri bende içine kapanık çekingen birisiyim anlaşabilir miyiz bilmiyorum
Şimdi diyeceksiniz ki kendini aç evet haklısınız ama yapamıyorum basaramiyirum hastaneye gittim birkaç kere psikyatriye ama yok olmadı ölene kadar böyle olmaya mecbur gibiyim
Ben bunları yaşadım belki benim suçum olduğunu düşünebilirsiniz sesiz ildugum için hakketigimi falan ama dışlanmış biri olarak yazıyorum birisi neden konuşmuyorsun çekingen falan bir şey dediğinde nutkum tutuluyor konuşamıyorum gözlerim dolar kendimi çaresiz hissederim😭🥺😔
Okuduğunuz için teşekkürler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba bence üzülmeyin İçine kapalı bir yapıya sahip olmanın ve ezilme hissinin nedenlerinin birçok olası kaynağı olabilir. Bu durum, kişilik özellikleri, deneyimler, çevresel faktörler veya kişisel geçmişle ilişkili olabilir. İçine kapanıklık, bazı insanların doğuştan getirdiği bir özellik olabileceği gibi, çocukluk deneyimleri, aile dinamikleri, sosyal çevre, travmatik olaylar veya benzer faktörlerle de ilişkili olabilir. İçine kapalık hissi, insanlar arasında etkileşimden kaçınma, sosyal durumlarda rahatsızlık hissi, özgüven eksikliği veya iletişim zorlukları gibi şekillerde kendini gösterebilir. Bu durum, sosyal ilişkilerde zorluklar yaşamanıza veya sosyal etkinliklere katılmaktan kaçınmanıza neden olabilir. Eğer içine kapalık hissi ve ezilme duygusu sizin yaşam kalitenizi olumsuz etkiliyorsa, bu konuda kendinizi geliştirebileceğiniz bazı adımlar atabilirsiniz Kendinizi olduğunuz gibi kabul etmek, içine kapalık hissiyle başa çıkmak için önemlidir. Kendinizi eleştirmek veya suçlamak yerine, kendinizi sevgiyle kabul edin ve kendi değerinizi fark edin.
Öncelikle abla yaşadığın olumsuz olaylar var ve geçmiş travman var yaptığın iyiliği unut allahtan bekle Gördüğün kötülüğü unut Allah a bırak en iyisi bu maneviyat yükselt Allah yaklaşarak biter aklındaki olumsuz düşünceler asla umursama
Unutmak istesemde ister istemez aklıma geliyor
İrade dışı düşünceler savaşma umursama soner gider vesves oluyor
m.youtube.com/watch
Aglamana değmez dinlerim
İçimi döktüm yazdım 🥺
Tamam ama üzülme