Şehir merkezleriyle tuhaf bir ilişkim var. Hem heyecanlanıyor ve yaşadığımı hissediyor hem de korkuyorum metropol manzarasından. Büyük ihtimalle çocukluktan kalma bir şey.
İkisinide dibine kadar yaşadım. Ama şehir insanı olduğumu düşünüyorum. Doğa belli bir yerden sonra beni sıkıyor. İnsanlardan uzak kaldığımı hissediyorum.
Doğa yürüyüşlerine ve fotoğraf çekilmeye bayılırım. Şehir, özellikle kalabalık yerler beni boğuyor. Anksiyetem falan yok ancak insanlar nasıl etrafta 100 kişinin oturduğu bir kahvecide rahat rahat muhabbet edebiliyorlar garipsiyorum. Onun yerine su kenarında bir yerde piknik tarzı oturup vakit geçirmek çok daha rahatlatıcı.
Evde 🦎 kertenkele çıktı balkona yakın bir ağaç yüzünden geldi muhtemelen bastım çığlığı annem anında yok etti attı balkondan. Doğa ürkütücü geliyor bugün heryeere baktım durdum başka yerde olabilir mi? Diye diye içim içimi yedi vallahi doğa bana gelmez😬😬😬
Bartin da yaşıyorum burada her yer köy kasaba gibi tıpkı bir milano gibi şehir. Mesela köyde canın mı sıkıldı atlarim arkadaşımın traktörüne freikorps voran dinlerken gezerim. Bi de avcı arkadaşım var onla da gezeriz arada. Hiç avlandim mı? Hayır çünkü silahım yok. Ama çok eğlenceli doğada gezmek. Bi de sivrisinekler olmasa...
Doğa daha iyi, şehirde 4 duvar arasında yaşadığını zannediyor insanlar, güzellik alğıları avmlerin ićindeki giyim mağazaları, kafeler olmuş, doğadan haberleri yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Doğa çiftçilik ile geçim edebileceğim bir ülke olsun. Yemin ederim, ayağımı şehre basmam. Molada da yak mis gibi semaverini yap kafana göre yemeğini, bir tane hayvan dört edin kendine köpek olur muhtemelen. Hayat gerçekten doğa ile iç içe olunca güzel. Ben ikisinide yaşadım o kahrolası egomuz ve nefsimize yediremesekte insan toprakla iletişimini kesmeyecek. Ham maddesi o çünkü, umarım tarım sistemi gelişir. Bizde beton yığınında esir kalmaktan kurtuluruz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kız yoksa senin kıskanc sevgilin seni evlenince köye mı götürecek 😱💖 burada kalk 😢💖
Orası onların yaşam alanı dahil olduğun doğaya saygı duyamayacaksan zaten sen şehrinde mutlu mesut yaşa. Onlar apartman dairesine gelip keşke insanlar olmasa diyor mu?
Vallahi doğa insanımıyım şehir insanımıyım bilmem ama bazen hayvan gibi yaşamak isterdim, para kazanma, birilerine kendini sevdirme, sevişmek için bile ekstra efor sarfetme veya para harcama gibi dertlerin yok hacı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
şehirdeyken doğa, doğadayken şehir 😂 şu an yazlıktayım istanbuldayken çok özlüyordum burayı ama şimdi gökdelen avm vs görmeye ihtiyacım var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben doğada kendimi daha çok mutlu hissediyorum ama bir süre insanlardan uzak kalınca şehir hayatını da özlüyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şehir hayatından bıktım akıllı evcil bi ayım olsa doğada yaşardım