AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Kendi halinde derken kasıt? Herkesten herşeyden uzak doğal ağırbaşlı kızlar candır
Evet ayn öyle ama hiçbir işe yaramıyorr.
Hiç bir işe yaramamak?
Öyleyimde olmuyor
Olmadığını düşündüren nedir
Düşündüren değil yaşadım ve görüyorum
Kaliteli asil onurlu haysiyetli şerefli yaşadıktan sonra bir işe yarama boş ver
Haklısın 👍
Dünyaya göre bir hiç ol aynaya baktığında kendine gıpta et yeter
teknoloji bilmeyen ve bir adada daha öncesinde hiç saat görmemiş ve saatin varlığından haberi olmayan bir insana bir kol saati verdiğini düşünelim. Bu bilgisiz kişi saate ne kadar bakarsa baksin ne olduğunu anlayamaz. koluna taksa dahi ne işe yaradığını bilmez. içindeki mekanizması hayranlık uyandıracak bir sanat bir mekanik olmasına rağmen o bilgisizlik kisi bu ne böyle diyerek o saati fırlatıp atabilirde. O kişi bilgisiz. Bu zaten ona yakışan bir davranış. Oysaki saati bir saatciye götürüp versen teşekkür eder minnet duyar hayran kalır ve enn önemlisi de onun zaman gibi kıymetli bir şeyi bize bildiren bir mekanizma olduğunu bildiğinden ötürü ona asla zarar vermez. Sende bu saat gibisin. Kendini değersiz hissettiğin her anda yanlış yerde olduğunu aklına getir ve kıymetini bilen insanlara vakit geçir. Zira kıymetini bilmeyen insanlar sana işe yaramaz muamelesi yapar ve kendini götü hissetmene sebep olurlar. kıymetini bilenler de seni el üstünde tutar ve bu sana kendini müthiş hissettirir sevgili saat. UNUTMA HAYAT KISA BİR ZAMAN DİLİMİ ÜZÜLEREK KENDİ HAYATINDAN ZAMANINI ÇALMA GİT VE BİR SANAT ESERİ OLDUĞUNU FARK ET. SONRA İLK İŞİN SANATÇILARIN ARASINA GİRİP KENDİ DEĞERİNİ YÜKSELTMEK OLSUN. Hoşçakal❤️...
İyiler ama bazılarına selam vermeye korkar insan. En ufak dostaça hareketini bile sapıklık olarak algılayanlar var.
Onun dışında iyiler.
Etliye sütlüye karışmayan, dedikodu, entrikalar, kıskançlık, haset, fesat ve çekememe gibi huyları olmayan son olarak boyu boyuma huyu huyuma uygun bir hatun arıyorum 😊
Nerdesiniz yaw 😂🤣😅🤣🤣
40 kilo kendi kendine anime izleyen utangaç kız çekiciliği diye bir şey olduğuna inanıyorum
Kırk kilo değilim ama gerisi var bende djcndmsmdkxx
Allah sahibine kavuştursun ne diyelim:)
Sağol teşekkür ederim
Hakediyorsunuz önemli değil
Iyyy
Ne iyyyy
Noldu la
Biri ıyyy demiş
Kendi halinde kız bugüne kadar ciddi söylüyorum sadece 1 kişi gördüm. O da bana yar olmadı.
Saygı duyarım ama sevmem, kendi hallerindeler çünkü :)
Evet iyi insanlar
Seviyorum, sen öylemisin?
Evet
Ruh halin güzel bence, güven olmuyor çoğu insana, samimiyetleri yalan çoğunun, bende senin gibiyim
Evet bazı insanların amacı farklı oluyor hep
Evlenmek mi istiyorsun?
Yaw yok yaa
Olabilir de
Sevmem sekse düşman gibi bakan kezo oluyorlar genelde
Düşman değil sizin gibi bunu herkesle normal görmüyoruz.
Sohbetinde bile karşısınız hadi yaşanmaması neyse ee insan sormadan nasıl çözecek karşısındakini
O hemen sorulmaz ciddiyete bağlı ben mesela yeni tanıştığım biriyle o konuları konuşmayı sevmem
Robot gibi olursan zaten sohbet o konuyu bulmadan biter
Senin demekki niyetin seks bende bunu anlarım öküz gibi bir insan da hemen o konuya atlamazz
Valla ister kabül edin ister etmeyin sekste kötü olan bir partner aşk maşk dinlemez bebiş mahkemede alınıyor soluk. Boşanmayan da aldatatıyor zaten az kadın olun duvar olacağınıza
Canım konu ne ara evliliğe geldi evlilikte öyle şeyler tabiki olur yeni tanıştığım bir erkekle o konuları konuşmam diyorum neyden bahsediyorsunnn gözünü bürümüş senin belli
Lan mal o konuda emin ol ayan biri nikah mı kılar mk
Yok be evlilikte falan neden karşı olunsun insanın doğasında vara o kadarda değil xjdncncnxnxjx
Kız haklı tam bir öküzsün hem de hakiki öküz aman ortalıkta dolanma kurban ayağına keserler
Başka naisl kız sevicez ki :d?
Egolu sizi üzen size ne kadar zıt kız varsa onları.
Yok yok öyle kız sevmem
Ben çok severim. Bi o kadar da korkarım.
En sevdiğim kız tipi..
Severim ben
Ben kahkaha atan kizlari seviyorum.
Kendi halinde kızlar tatlı olur severim
Keşke öyle biri olsa evlenirim
Kadın düşmanıyım.
SG burdan
Gezegenler arası savaşta erkek ırkı IA-907 gezegenini kadınlardan temizlemelidir. Bu vazife zorunludur ve mesuliyet gerektirmektedir.
Kadına şiddete evet.
Sen bilerek böyle yazıyorsum galiba sinirlendirmek için mi yoksa ciddimisin
Ciddiyim. Neden sinirlendirmek için yazayım ki. Tyler Durden felsefesi böyle. Kadın dövülür ve objedir.
Senin ben ya seni bir meydana koyalım ne yiğit erkekler var onların eline bir geçirelim kim objedir görürüz dağ ayısı vasıfsız köpek
A*******
Hakaretlerini sana iade ediyorum.
" Kadın çocuk doğum makinesidir"
Dr. Rıza Nur
AHAJSHSJWKSHSOWHZWOAHOAHWOQ
Evet.
İvet
Evet 😊
Evet severim
Severim
Hayır
En güzeli