Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Evet var. Unutmak kelimesi undan çıkmış. Bildiğimiz un yani, hamur işi, öyleymiş. Unutmak için un ufak etmek gerekiyomuş. Birini bütün olarak unutamazmışsın zaten, öyle pat diye unutamazmışsın. Öyle yavaş yavaş gidermiş, yavaş yavaş unuturmuşsun. Gözleri, kaşı, burnu ile kulağı, sesini yavaş yavaş… unuttuğun zaman da o kişi olmazmış; hatırlamazmış. Sonra unuttuğunu unuturmuş. Ben unutmak istiyom
Kişilik & Karakter konusunda 205,4b cevap paylaştı.
Unutamayacağım özellikle birisi yok yani değer verdiğim sevdiğim ve hayatımdan bir dönem geçmiş bende izi kalan iyi kişileri sadece hatırlamaya devam edeceğim ne olursa olsun. çünkü öyle ya da böyle bir küçük konuşma ve dinlemek bile insanın o insanın hafızasında ve duygularında yer edinmesini ve kalması için yeter de artıyor benim için bu yüzden de sevdiğim değer verdiğim kim varsa hatırlayacağım. Sevdiklerimizin değerini bilmemiz gerekiyor her zaman onlara fırsat buldukça söylemeliyiz keyifli geceler ❣️💫🥂
İnsanız, hafızamız var ve geçmişte yaşadığımız iyi ve kötü anıları unutamıyoruz, sadece kendimizi içsel bastırıp untmaya yönlendiriyoruz, bir çoğumuz başarılı olurken bir çoğumuz geçmişte olan hatıraları hatırlamaya devam ediyor, kendi adıma ben hatırlamıyorum çünkü öyle bir an geldiğinde farklı şeylerle ilgileniyorum ve akıp gidiyor…