Asıl özgürlük bana göre bu olmalı..

Asıl özgürlük bana göre bu olmalı..

Her konuda olmasa bile evet
Çoğunluğu elde etmişsen, iyidir dostum
Kesinlikle bro. Beni etkilemeyecek ama karsı tarafı mutlu edecek bir şey ise yaparım.
Ayak fotosu atmam ama 😂😂
Ayak fotosu KS de önemli bro😂😂
En iyisi öyle olmak dostum.
Cevap
3Cevap
Ben özgür değilim tamamen maalesef yani aslında bu dünyada kimse tam anlamıyla özgür sayılmaz. maddi sıkıntılar var çünkü
İş hayatı en büyük etkenlerden biri maalesef, kapitalizmin bize yarattığı özgürlük alanları içerisindeyiz.
Bu dünyada tamamen özgür olmak imkansız bana göre. Özgürlük ölümdür yani)) tavuğuma kışt diyenim yok o ayrı.
Bize çizilen sınır ve kalıplar içerisinde bir şeyler denemeye çalışıyoruz..
Zaten denemek için gelmedik mi))
Aynen, o yüzden denemeye devam ((: başka türlü heyecanı olmaz..
Değilim, çünkü ben bi anayım ve bazı şeyleri yapmak zorundayım.
Annelik varsa o ayrı tabi, ebeveyn olmak başka bir boyut😊
Rabbim dileyene versin.🌸
Amin, Allah uzun ve sağlıklı ömür versin
Amin
Fazlasıyla özgürüm. Bu benim hayatım hiç kimse istemediğim bir şeyi zoraki yaptıramaz...
Aile ve iş hayatı olarak bakarsanda böyle olur mu?
Aile konusunda zorunlu protokol harici evet. İş konusunda tamamiyle evet. Senin neyi sevip sevmediğini bildiklerinden zorlama yapmıyorlar.
Zorunlu protokol güzel laf 😄👍 iş konusunda ise kontrolün elinde olması, çok güzel
Eniştemin bir tanesi eski milletvekili olunca, bazen tutup da protokollerin olduğı bir düğüne vs götürünce ondan dolayı:)
O zaman ciddi bir protokol ve uyulması gerekiyor tabi ((:
Fazlasıyla 😊
Değilim..
Mesela çalışmadan kazanmak istiyorum ama olmuyor.. 😄
Evet, her zaman. İstemediğim tek bir adımı atmam, bu özgürlüğümden ödün de vermem. Yarın atılan o adımın sonucunu yaşayacak olan benim.
Hizbullah evlerinde sıklıkla bu film izletilirmiş
Yok artık cesuryurek ne alaka ((:
Değişik, beklemezdim.
Tarikatlarin temeline hiç inmedim, sadece başlangıçlari amaçları menşeileri üzerinde durdum o yüzden içlerindeki bu tarz konularda pek bilgi sahibi değilim. Güzel açıklama olsu👍 sadece menzilin askeriyede çok ciddi bir güce ulaşmasi ilerisi için büyük risk barındırıyor..
Fetöden sonra ordumuz şerbetlendi. Herkes farkında. Suni bir yol açıldı, devlet koca tarikatı kullanacak demedi deme 😄
Pek çok cemaate ve tarikata girdim, Ankara'da da askerlik yapınca iyi kötü tecrübemiz oldu. Menzilciler kendilerini dev aynasında görüyor. Çoktan ipleri çekildi
Ben hiç girmedim, dayanamazdim herhalde 😄. Asker rütbeli tanıdıklarım var herkes bundan dert yanıyor ama inşallah dediğin gibi olur bunlardan temizlenir ve yerine başka tarikatlar gelmez..
😄😄
Özgür değilim
Özgürlesmen temennisiyle.
Bazen
Yinede güzel.
Sanırım. Yani bazen.
Bazenleri imkanlar dahilinde biraz daha genişletebilirsdn güzel
Her zaman olmuyor tabi
Tabiki, her zaman olması zor.
Duruma göre değişir
Hangi durumlar?
Çok basit bi örnek vereyim. Bulaşık yıkamayı istemiyorum ama zorundayım. Yapmak istemiyorum özgürüm dersem ev çöplük olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar