Kişilik & Karakter Gözünüz yükseklerde mi? DüşünenMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gözünüz yükseklerde mi? yoksa yettigi kadarı beni idare ediyor diyenlerde misiniz? Gözünüz yükseklerde mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. yüksek 1 0 Yorumla
-_-Mamacita-_- Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 66% +1 yıl Yarın gözü yüksekte benim bir kuru askim var düşmanlarım nispette be ey Kara vicdanlı yar... 1 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. Gerektiği kadar alır harcarım yükseğe gerek yok 1 0 Yorumla
HokusPokusss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Ne farkeder ki 1 5 Yorumla DüşünenMaster +1 yıl Söyle düşün. Bir yere gideceksin yolu tam bilmiyorsun. Ama az arastırma yapıp o yolu daha kolay ve kısa zamanda ulaşabılırsın Yorumla HokusPokusss +1 yıl Navigasyon yanlış yere götürüyor Yorumla DüşünenMaster +1 yıl Yolun şemasını izleyebilir. olmadı yerini bir kaçgün önce gidip görebilirsin gibi gibi. Yorumla HokusPokusss +1 yıl 🧐 peder parmağını haritada bir yere koydu buradan gideceğiz didi general ise kb peder bey baba parmağınız bir köprü değil. Yorumla DüşünenMaster +1 yıl dsds Yorumla
petitbébé Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yükseklere yöneltiyorum son zamanlarda 1 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tavana diktim 1 1 Yorumla DüşünenMaster +1 yıl Djdjd ağaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yüksek
Yarın gözü yüksekte benim bir kuru askim var düşmanlarım nispette be ey Kara vicdanlı yar...
Gerektiği kadar alır harcarım yükseğe gerek yok
Ne farkeder ki
Söyle düşün. Bir yere gideceksin yolu tam bilmiyorsun. Ama az arastırma yapıp o yolu daha kolay ve kısa zamanda ulaşabılırsın
Navigasyon yanlış yere götürüyor
Yolun şemasını izleyebilir. olmadı yerini bir kaçgün önce gidip görebilirsin gibi gibi.
🧐 peder parmağını haritada bir yere koydu buradan gideceğiz didi general ise kb peder bey baba parmağınız bir köprü değil.
dsds
Yükseklere yöneltiyorum son zamanlarda
Tavana diktim
Djdjd ağaa
Yükselerde