Merhabalar Herkese 🍓

Yalan söylemek konu olunca ne kadar başarılısın?
Merhabalar Herkese 🍓

Yalan söylemek konu olunca ne kadar başarılısın?
Geçen arkadaşlar ile hangimiz daha iyi yalan söyler diye bir yarışma yaptık; herkes evi aradı ve bir yalan söyledi, ben kazandım.
Yukarıda anlatılanların hepsi yalan. Kullanmam yalanı pek. Bazen de açık sözlü olmak çok da iyi değil diyorum. Ortasını bulmak zor. Zor değil de zor geliyor diyeyim, siz anlayın.
Ben yalan söylemiyorum hiç bir şekilde çünkü yalan söylemek bana göre değil yani ben her zaman dürüst oluyorum zaten dürüst olduğum için açık sözlü ve net olduğum için de istesem bile yalan söyleyemem ayni o içimden gelmez yalan söylediğim zaman yanlış bir şey yapıyorum hissi oluyor ki gerçekten de öyle zaten o zaman da vicdan azabı çekiyorum bu yüzden de zaten hayatım da yalana hatta halan söyleyen kimseye yer yok bir insan dürüst olmalı ben de sadece dürüst insanları seçiyorum hayatımda arkadaş olurken değer verirken
Yalan söylemek istersem ya da ihtiyaç duyarsam güzel yalan söylerim, asla anlaşılmaz. Ama ben yalan söylemeye gerek duymuyorum çoğunlukla. Benim için değerli olan insanlara yalan söylemeyi sevmiyorum, beni anlıyorlar zaten. Kalan insanların da ne düşündüğüne çok takılan biri olmadığım için söylemeye gerek duymuyorum.
Cevap
24Cevap
Çok tercih etmem ama durum gerektirirse kesinlikle evet. Keyifli akşamlar.
Tercih etmem ama gerekirse kendim bile inanırım.
İcabında söylerim özellikle yalancılara yalan söylemeye bayılıyorum.
Asla yalan söylemem hiç te beceremem yalan söyleyen kişi o insana aptal olarak gördüğü için söyler bu çok ağır kötü
Yalan hayatta beceremediğim ve asla kimseye söylemeyeceğim bir şeydir. Ben genelde içi dışı bir insanım ve ağzıma geleni söylerim 😄
Yalanı beceremem söyleyende karaktersiz korkaktır.
Merhaba. Hiç beceremem ya yalan atmam için önceden üzerine iyice düşünmem gerekir :D
Aman aman bu film olmasın bu kadın olmasın lütfen 😊
Yalan söylemek konusunda başarılı olduğumu düşünüyorum ama söylememeyi tercih ediyorum.🙃
Çok profesyonel olmasam da ufaktan yalandan söyleyebilirim.
Hem de var ya dizi oyuncusu gibi yalan söylerim, Ama tabii ki her zaman için değil
Söylemiyorum. Bu yüzdwn düşünmwk zorunda da kalmıyorum :)
Yalan söylemiyorum. Düzgünce açıklamak varken yalan neden söyliyim ki.
Oooo onu güzel söylerim 😂
İstersem çok güzel yalan soylerim ama sevmiyorum söylemeyi : )
Bazen çok başarılı olsam da bazen hiç beceremiyorum. Dengede diyebilirim.
Buda bir yetenektir herkes yapamaz kızarır bozarır , gerçekten sahtekarlık amacıyla hiçbir zaman yalan söylemedim istersem söyleyebilirim
Yalan söylemem ama genelde yakın olmadığım insanlar şaka mı yapıyorum yoksa ciddimiyim kestiremezler ciddiye alırlar hep
cok onemli bi konu degilse evet, eglenmek icin bile yalan soylerim
Yani pek beceremiyorum.
Belli ediyorum gerek duymuyorum
Hayır 2 dakikada yakalanırım. Zaten yalanı sevmem
yalandan nefret ederim :D
Yalan kullanmıyorum nehhh
Ben yalan söylemeyi sevmem
Yalanla isimiz yok sukur
sanal kolpayım ben
Yalan söylemekte üstüme kimse yoktur 😁😅🙊
O iş benden sorulur
Tabiii